Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: zagraniczny/polski najlepiej UK,USA lecz nie koniecznie. Serwer podobny do pandory, ok 2tys graczy +/- lecz bez 6/7 bonu na klasę, zmiana klasy postaci do kupienia u handlarza

Dodatkowe Info: Możliwość gry bez IS, proste wbijanie umiejętności na P tzn. księgi kamienie dostępne w sklepie, koń bojowy, wierzchowiec, cokolwiek, żeby tylko dało się z tego machać mieczem.

Nagroda za pomoc:Lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zagraniczny/polski najlepiej UK,USA lecz nie koniecznie. Serwer podobny do pandory, ok 2tys graczy +/- lecz bez 6/7 bonu na klasę, zmiana klasy postaci do kupienia u handlarza

Dodatkowe Info: Możliwość gry bez IS, proste wbijanie umiejętności na P tzn. księgi kamienie dostępne w sklepie, koń bojowy, wierzchowiec, cokolwiek, żeby tylko dało się z tego machać mieczem.

Nagroda za pomoc:Lajk

Itanos

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Serwer ciekawie się prezentuje. Ile średnio jest graczy online? pytam ponieważ na stronie licznik pokazuje zero.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Żeby expowiska nie byly za duże i nie lagowały,żeby serwer mial nie dlugo otwarcie lub ma 2-3dni i są niskie lvl,żeby nie bylo tak ze 2tygodnie i ludzie max lvl juz itp,żeby byl ogarnięty i aktywny TEAM i żeby exp nie lecial bardzo wolno.

Dodatkowe informację:W grze będę mial nick Lares,chce żeby u chandlarzy byly podstawowe eq i żeby byl bardzo rozwinięty system ulepszeń oraz żeby nie bylo 6-7 do pvp czyli na woja itp.Mogę zostać GameMasterem przedstawiłem się w podaniu na GM na forum tu.

Nagroda za pomoc:No lajk chyba i więcej graczy na serwie xD:)...

A i żeby to oczywisćie byl Polski nowy serwer i gdzie gra DUŻO LUDZI!!!!

CZYLI PRZYNAJMNIEJ DZIENNIE 400+ LUDZI :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Żeby expowiska nie byly za duże i nie lagowały,żeby serwer mial nie dlugo otwarcie lub ma 2-3dni i są niskie lvl,żeby nie bylo tak ze 2tygodnie i ludzie max lvl juz itp,żeby byl ogarnięty i aktywny TEAM i żeby exp nie lecial bardzo wolno.

Dodatkowe informację:W grze będę mial nick Lares,chce żeby u chandlarzy byly podstawowe eq i żeby byl bardzo rozwinięty system ulepszeń oraz żeby nie bylo 6-7 do pvp czyli na woja itp.Mogę zostać GameMasterem przedstawiłem się w podaniu na GM na forum tu.

Emperius Zaledwie 28D ma ,duzo ludzi 850 Sr, mila atmosfera duzo questow itd.

Bywalec
Opublikowano

Reinor.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/medium

Dodatkowe Info: brak epików ( albo żeby było ich mało)

Nagroda za pomoc:

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/medium

Dodatkowe Info: brak epików ( albo żeby było ich mało)

Nagroda za pomoc:

Ecresia lub nadchodzaca Balantia.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

Obecnie nie ma nowych, łatwiejszych serwerów.

Jedyny nowszy serwer, który ma dostępny do zdobycia 255 poziom, to Senthia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze PL medium/hard

Dodatkowe Info: żeby było sporo ludzi. mało epików, podstawowe. Exp może być duży, wszystko jedno.

Nagroda za pomoc: like

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: żeby było sporo ludzi. mało epików, podstawowe. Exp może być duży, wszystko jedno.

Balmora/Ravia

Jutro wychodzi Balantia. Takze ciekawy server.

Opublikowano

Obecnie nie ma nowych, łatwiejszych serwerów.

Jedyny nowszy serwer, który ma dostępny do zdobycia 255 poziom, to Senthia.

255 albo 250 to mi jest obojętne ważne żeby był 4fun i nowy :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

17// Startuje balanatia ,a oficjalnie polecam ci kolego balmore lub tiveria.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Priv,Easy/medium, 6/7 bon nie na klasy itp ,serwer max 6-10 miesięcy ,dość dużo ludzi

Dodatkowe Info:Grałem na XenoxMT2,DiamondMT2,SpotlineMT2,Pandora,Tiveria

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Priv,Easy/medium, 6/7 bon nie na klasy itp ,serwer max 6-10 miesięcy ,dość dużo ludzi

Nagroda za pomoc:

Divine Word s2. Ma niestety troszkę wiekszy staż niż 10 miesiecy, ale reszte kryteri spełnia

Bywalec
Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Reinor.

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Wysoki exp Dużo zbroji broni serwer typu xenox [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]

[/center]

Opublikowano

Siemanko !!

Szukam dobrego serwera najlepiej easy albo medium .

Moje wymagania : Serwer najlepiej żeby nie był stary miał max 3 tygodnie . EXP drop i yang więcej niż 400 ;d

Opublikowano

Siemanko !!

Szukam dobrego serwera najlepiej easy albo medium .

Moje wymagania : Serwer najlepiej żeby nie był stary miał max 3 tygodnie . EXP drop i yang więcej niż 400 ;d

Znam server, ale on już troszkę istnieje ale raty są 1000%, "GladoR" jest to dobry server stabilny... :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Wysoki exp Dużo zbroji broni serwer typu xenox [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]

[/center]

DivineWord

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...