Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Coś w stylu "Starej" Pandory

Dodatkowe Info: W miarę dużo ludzi ale też bez przesady, max lv 250 no i "Coś w stylu "Starej" Pandory"

Nagroda za pomoc: Jeżeli serwer bd taki sobie to 3+ a jeżeli naprawdę bardzo mi się spodoba 7dni limitu +'ów :D

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info: W miarę dużo ludzi ale też bez przesady, max lv 250 no i "Coś w stylu "Starej" Pandory"

Nagroda za pomoc: Jeżeli serwer bd taki sobie to 3+ a jeżeli naprawdę bardzo mi się spodoba 7dni limitu +'ów :D

SunriseMT2

DragonMT2

Opublikowano

Emperion 2 lub Devisonmt2

363451410787081286162.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Coś w stylu Gorgonymt2 , Diamondmt2, Freak2

Dodatkowe Info: Dość dużo graczy tak po 250, dużo nowych map i eq.

Nagroda za pomoc: Oczywiście plusy ;]

EthanaEU2.png

Pasjonat
Opublikowano

Szukam fajnego harda i nie wiem czy zagrać na Ravia.eu czy Balantia.pl (innych mi nie podawajcie tylko wybierzcie z tych dwóch).

Zależy mi najbardziej na:

tym , żeby było tanio , żeby było trudno (nie , że zagram sobie 2 dni i 60lv i eq+9) , dużo ludzi (zapełnione miasto itd.). Nowości - questy , mapy ale nie za dużo , kilka nowych broni/zbroi itd. ale bez przesady.

Dodatkowe Info:

Jaki priv spełnia te moje wymagania - Ravia? Czy może Balantia?

Nagroda za pomoc:

Lajk , jak wypowiedź mi się spodoba i będzie taka , że coś o privie opowie to dam te 5 w profajlu ;D

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

@up.

Graj na Ravii. Ja dzis zakonczyłem gre ma Balanti i przerzuciłem sie na owy server. Ravia jest stabilnym server z wspaniała administracja. Wystarczy wejsc na forum i zobaczyc ile eventow organizuja. Mozna sie na poczatku łatwo dorobic na np. Dropieniu hematycznych szkat. Na Balanti fakt gra wiecej osob ale to chwilowo. Pelno bugow, zniakajace itemy, un-bany to wady tego servera. Odnosze wrazenie ze administracja olewa graczy. Na Ravi jest wiele ciekawych misji fabularnych. Polecam Ci tam zagrac.

Opublikowano

Szukam fajnego harda i nie wiem czy zagrać na Ravia.eu czy Balantia.pl (innych mi nie podawajcie tylko wybierzcie z tych dwóch).

Zależy mi najbardziej na:

tym , żeby było tanio , żeby było trudno (nie , że zagram sobie 2 dni i 60lv i eq+9) , dużo ludzi (zapełnione miasto itd.). Nowości - questy , mapy ale nie za dużo , kilka nowych broni/zbroi itd. ale bez przesady.

Dodatkowe Info:

Jaki priv spełnia te moje wymagania - Ravia? Czy może Balantia?

Nagroda za pomoc:

Lajk , jak wypowiedź mi się spodoba i będzie taka , że coś o privie opowie to dam te 5 w profajlu ;D

Spróbuj może na Balmorze ?

Ale jeżeli musisz na ravi albo balanti to ravia dużo lepsza :)

W prawdzie tak jak up na balanti więcej ludu ale to chwilowe serwer trochę postoi i się większości znudzi...

Nowicjusz
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Poszukuje servera hard/medium 150max.. nie za duzo epickow i wgl.

Zebym nie musial dropic KU ale kD moge i zeby bylo +300graczy

Dodatkowe Info: Cos w stylu Escaria / Diamond Yitian bez 6/7

Nagroda za pomoc: 5 likow !

MCoHt7F.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy lub 100% hard coś w stylu Draenor , Reinor , inorist

Dodatkowe Info: Średni exp lub expressowy .. Mało epików lub max tryton , tanie ulepszacze :) lub drop z mobków .

Nagroda za pomoc:5* like .

omomomomomo <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy lub 100% hard coś w stylu Draenor , Reinor , inorist

Dodatkowe Info: Średni exp lub expressowy .. Mało epików lub max tryton , tanie ulepszacze :) lub drop z mobków .

Balantia

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

polecam server Candymt2, obecnie gra malo ludzi, ale Administracja stara sie o server czesto sa robione ox na, których można wygrac bardzo ciekawe rzeczy ulepszacze, itemy oraz inne rzeczy tutaj macie stronę http://candymt2.pl/ ja gram w chunjio służe pomocą dam poczatkowe itemy na start oraz pomoc w expie w 10-20 min mozna wbic 110 lvl + do tego zrobic dwa poziomy epika zbrojke oraz bron polecam. Przepraszam za błedy

Opublikowano

Emperion s2 , lub balmora ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze takim jak Kiedys AnimeMT2 albo na jakims Medium/Easy/4Fun

Dodatkowe Info: Zeby nie bylo trzeba sie meczyc z dropem wymyslnych ulepszaczy, zeby nie bylo tyle zbroi i mieczy co na Xenoxie jak dodali pozniej itp. Szybko kasa leci, eq nawet w miare do zdobycia, dzialajace DT, Raty ok. 300-500% . Najlepiej tez jak by serwer byl nie za stary albo jak by wychodzil za jakis czas. ale jezeli takiego nie ma to moze byc stary, ale zeby nie bylo bugow i eq navi.

Nagroda za pomoc: nom like i 5* bo co innego mozna dac?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:żeby exp nie był zbyt szybki tak do 100 lvl no może 130, żeby były sztabki 2,5,10kk ,żeby 6/7 bony nie były zbyt duże.I też żeby nie było itemów epickich ew tylko np ,żeby raz się epicka robiło i dalej już się nie dało też aby nie było w ciul ludzi , i też nie mało tak gdzieś 600-500 .I to chyba na tyle.

Dodatkowe Info:Z góry dzięki

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze takim jak Kiedys AnimeMT2 albo na jakims Medium/Easy/4Fun

Dodatkowe Info: Zeby nie bylo trzeba sie meczyc z dropem wymyslnych ulepszaczy, zeby nie bylo tyle zbroi i mieczy co na Xenoxie jak dodali pozniej itp. Szybko kasa leci, eq nawet w miare do zdobycia, dzialajace DT, Raty ok. 300-500% . Najlepiej tez jak by serwer byl nie za stary albo jak by wychodzil za jakis czas. ale jezeli takiego nie ma to moze byc stary, ale zeby nie bylo bugow i eq navi.

Nagroda za pomoc: nom like i 5* bo co innego mozna dac?

Polecam Balantia.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:żeby exp nie był zbyt szybki tak do 100 lvl no może 130, żeby były sztabki 2,5,10kk ,żeby 6/7 bony nie były zbyt duże.I też żeby nie było itemów epickich ew tylko np ,żeby raz się epicka robiło i dalej już się nie dało też aby nie było w ciul ludzi , i też nie mało tak gdzieś 600-500 .I to chyba na tyle.

Emperion 2 lub Devisonemt2 ewentualnei CoreaMt2

Bywalec
Opublikowano

Reinor - lecz tam jest więcej broni, niż chcesz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności z gry.

Dodatkowe Info: Chcę zagrać na globalu ewentualnie na privie, ale na polskim. Nie za trudny.

Nagroda za pomoc: Lajk + reputacja na profilu.

Balmorka haha , a tak seryjnie to sunrisemt2 albo emperius

global : s23

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać.Serwer ma być podobny do PLa,tzn maksymalnie bronie na 80lv,zbroje najlepiej nic powyżej stalki.Serwery których nie chcę:

Tiveria

Balmora

Ravia

Oraz takie,które stoją powyżej roku.Serwer ma nie mieć 6/7 bonów,i niekoniecznie musi być zaludniony,gdyż gram dla siebie ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać.Serwer ma być podobny do PLa,tzn maksymalnie bronie na 80lv,zbroje najlepiej nic powyżej stalki.Serwery których nie chcę:

Tiveria

Balmora

Ravia

Oraz takie,które stoją powyżej roku.Serwer ma nie mieć 6/7 bonów,i niekoniecznie musi być zaludniony,gdyż gram dla siebie ;)

Balmora / balantia / emperion s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun taki Lomax

Dodatkowe Info:Nie Xenox i Antissa! mało epików lub tanie ulepszacze

Nagroda za pomoc: lajk i 5* w profilu

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun taki Lomax

Dodatkowe Info:Nie Xenox i Antissa! mało epików lub tanie ulepszacze

Nagroda za pomoc: lajk i 5* w profilu

DragonMT2, PandoraMT2 lub jakiś serv Hamachi np NeptusMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...