Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie tak 1000%+. Max lvl 250+. Duzo epikow. Stalki w shopie. Drop sztabek itp. No-Hamachi

Dodatkowe Info:Grałem na: AriusMT2, DivneWorld, DiamondMT2, Emperius, MoltenMT2, spotlinemt2, unlimitedWorld, virtualMT2, XenoxMt2, Imetin, queenMT2, EliteMT2, GladorMT2, ProMT2, LoctusMT2, IntanosMT2, EvelenMT2, SunriseMT2, CandyMT2, GalapagosMT2, AnrelaMT2, finalongju2,

Nagroda za pomoc: Lajki :)

Z góry thx i pozdro

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie tak 1000%+. Max lvl 250+. Duzo epikow. Stalki w shopie. Drop sztabek itp. No-Hamachi

Dodatkowe Info:Grałem na: AriusMT2, DivneWorld, DiamondMT2, Emperius, MoltenMT2, spotlinemt2, unlimitedWorld, virtualMT2, XenoxMt2, Imetin, queenMT2, EliteMT2, GladorMT2, ProMT2, LoctusMT2, IntanosMT2, EvelenMT2, SunriseMT2, CandyMT2, GalapagosMT2, AnrelaMT2, finalongju2,

Nagroda za pomoc: Lajki :)

Z góry thx i pozdro

DragoonMt2 // Mexilia Ewentualnie .... spotlinemt2..

363451410787081286162.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: cos w stylu 4 fun / easy /pvp ale nie taki jak xenox czy cos ytylko np truta charki syrek stalki zwykły hw są to rzeczy pro do PVP (ale nie Elite mt2)

Dodatkowe Info: Może byc hamachi ale również dedyk. privki oczywiscie i 70lv 1 dzien

mało epicków

Nagroda za pomoc: limit like i 5* w profilu

cooltext834759391.png

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: cos w stylu 4 fun / easy /pvp ale nie taki jak xenox czy cos ytylko np truta charki syrek stalki zwykły hw są to rzeczy pro do PVP (ale nie Elite mt2)

Dodatkowe Info: Może byc hamachi ale również dedyk. privki oczywiscie i 70lv 1 dzien

mało epicków

iMetin/Itanos.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1. Wysokie raty ok 400-500% żeby jednak wbicie max lvl było dłuższe

2. Max lvl najlepiej 99, miło by było gdyby był np. 255 i do tego duzo mapek jesli juz tak owy bedzie + oczywiscie jakies ciekawe rajdy z predzialami lvlowymi najlepiej pod jakies fajne questy

3. System ulepszen, po prostu maże o czymś takim jak PL pp bojowy>tryton stalka>nieb. i koniec nawet jesli by byl ten 255 lvl to i tak moim zdaniem to eq by spokojnie styknelo, poniewaz fajnie gdyby byly questy z bonusami na postac cos w stylu biologa ale te misje tak 100+ heh

4. Bony, najlepiej niech wchodza max. bo jezeli ma to byc 4fun to bedzie to najlepsze rozwiazanie, najlepiej aby nie było np. 3k hp tylko pdstawowe 2k hp z pl i bony po 20% i abs 15% tak jak jest

5. Kostiumy i inne takie np. wierzchowce z PL bardzo mile widziane

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

DivineWorld

Opublikowano

mało epicków

Queenmt2

mexiliamt2

dragonmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer w stylu Balmora. Jakiś nie za wielki exp, ale większy od tego co jest na PL.

Dodatkowe Info: Fajny serw, ogarnięta wyrozumiała fajna administracja i gracze. Lubię też dużo ewentów OX. Serwer nie może być taki, że jak wejde do gry to nie zauważę żadnego gracza. Lubię też nowy drop, bronie, i jakieś szkaty. Tylko nie hamachi !

Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer w stylu Balmora. Jakiś nie za wielki exp, ale większy od tego co jest na PL.

Dodatkowe Info: Fajny serw, ogarnięta wyrozumiała fajna administracja i gracze. Lubię też dużo ewentów OX. Serwer nie może być taki, że jak wejde do gry to nie zauważę żadnego gracza. Lubię też nowy drop, bronie, i jakieś szkaty. Tylko nie hamachi !

ravia.eu

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: GM Mode tylko na GM Mode

Dodatkowe Info: Brak

:) Tylko GM Mode nie musi być Polski

G1iWyyb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: GM Mode tylko na GM Mode

Dodatkowe Info: Brak

:) Tylko GM Mode nie musi być Polski

GameMt2 // Lub HaVeRmt2 ( niemiecki )

Bywalec
Opublikowano

W ten weekend wychodzi nowy serwer Medium - Azmal.

http://www.mpcforum.pl/topic/775877-azmalpl-dedykplzapowiedz/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do dawnego Lomaxa (takiego jak był na początku nie jak już się rozkręcił) może do Csyt2 hmm albo coś w rodzaju typowych plików bez tych śmieci nowych z tego roku... bo ja dawno nie grałem i się nie orientuję za bardzo w tym nowym , wolę te stare, że bodzio i się ulepsza a nie nasrane jakiś diamentów i innych...

Dodatkowe Info: NIE MA BYĆ NASRANYCH DIAMENTÓW ITP. Chcę stary, typowy serwer dla 2010 roku.

Nagroda za pomoc: Likę, bo co mogę dać za napisanie nazwy serwera...

Take it easy my friend

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do dawnego Lomaxa (takiego jak był na początku nie jak już się rozkręcił) może do Csyt2 hmm albo coś w rodzaju typowych plików bez tych śmieci nowych z tego roku... bo ja dawno nie grałem i się nie orientuję za bardzo w tym nowym , wolę te stare, że bodzio i się ulepsza a nie nasrane jakiś diamentów i innych...

Dodatkowe Info: NIE MA BYĆ NASRANYCH DIAMENTÓW ITP. Chcę stary, typowy serwer dla 2010 roku.

Queenmt2 albo emperion s2 ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: na serwerze mają łatwo wchodzic maxymalne bony i normalne ich zmienianie bez żadnych npc...

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

@Wito te dwa serwery nie za bardzo mi pasują, masz inne propozycje?

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: na serwerze mają łatwo wchodzic maxymalne bony i normalne ich zmienianie bez żadnych npc...

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

SunriseMt2 Ew Emperion S2 // Startuje nie dlugo .

Opublikowano

Chciałbym aby serwer ten nie miał 6/7 bonu. Może ale wolę nie. Dziękuję pozdrawiam.

Take it easy my friend

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na zarobienia kasy .

dodatkowe informacje :

39lvl

70 witał reszta w siłę

około 450/500 obrażeń z aura

300/400 defa

6k hp

aura m1 nerek 18 reszta po 1

bojowiec .

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Można zarobić na Ku oraz Małzach i Ulepszaczach

Dodatkowe Info:Chcę zaczać od nowa na Pl'u bez żadnych itemów, Chodzi mi najbardziej o mentala tak żeby Eq można było kupić z KU, itp ale i żeby było dużo ludu :)

Nagroda za pomoc: LIKE

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Można zarobić na Ku oraz Małzach i Ulepszaczach

Dodatkowe Info:Chcę zaczać od nowa na Pl'u bez żadnych itemów, Chodzi mi najbardziej o mentala tak żeby Eq można było kupić z KU, itp ale i żeby było dużo ludu :)

Nagroda za pomoc: LIKE

Emperion S2 Lub MeriseMt2.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na

LvL max 125~150 epiki tylko takie jak tasak simierco siwiety syrek itp

: Dodatkowe Info:

Szukam servera podobnego do starego belenusa Super tam sie gralo. Nagroda za pomoc:+ i 5 pomoc w grze o ile znaidzie sie owy server

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chodzi mi tylko o PL'a.

Dodatkowe Info:Wracam do gry i zastanawiam się na którym z serwerów grać. Najlepsze wydają się s26, s2 i s1. Głównie chodzi mi o serwer na którym łatwo się wzbogacę na DT ulepszając eq. Mam też pewne pytanie i nie chce zakładać nowego tematu. Jaka jest cena zwykłej czystej boga +9 na solarze ,a jaka na monku?

Nagroda za pomoc:LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze takim jak Kiedys AnimeMT2 albo na jakims Medium/Easy/4Fun

Dodatkowe Info: Zeby nie bylo trzeba sie meczyc z dropem wymyslnych ulepszaczy, zeby nie bylo tyle zbroi i mieczy co na Xenoxie jak dodali pozniej itp. Szybko kasa leci, eq nawet w miare do zdobycia, dzialajace DT, Raty ok. 300-500% . Najlepiej tez jak by serwer byl nie za stary albo jak by wychodzil za jakis czas. ale jezeli takiego nie ma to moze byc stary, ale zeby nie bylo bugow i eq navi.

Nagroda za pomoc: nom like i 5* bo co innego mozna dac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...