Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Szybki exp Duzo epikow Tak zeby w 1h conajmniej 75

Dodatkowe Info:Zalezy mi na Polskich serwerach gralem na:XenoxMt2,ProMt2,CavalosMt2,x-King,GladoR

Nagroda za pomoc: 5* LIKE

może być hamachi? jak tak to polecam HexanaMt2:)
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Z twoich wymienionych na których grałeś to nie ma takiego jakiego szukasz, jedynie zbliżony i bardzo podobny jest Glador.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemny expie, dużo nowości. Coś typu XenoxMT2 :)

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (PRIV)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemny expie, dużo nowości. Coś typu XenoxMT2 :)

Napewno Ci sie spodoba Emperius

Opublikowano

Z twoich wymienionych na których grałeś to nie ma takiego jakiego szukasz, jedynie zbliżony i bardzo podobny jest Glador.

Ale najważniejsze żeby był nowy ;\

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Glador ? Divine world s2 ( Tutaj nie ma nowości , ale w 1-5 dni masz 250 lvl ) :>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nowe fryzury typu: Afro,Turban.Krwawe stalki , hwangi,nowe bronie

Dodatkowe Info: Serwer easy/medium XenoxMT2 odpada

Nagroda za pomoc: Lajk+5* w profilu

mVwTt.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nowe fryzury typu: Afro,Turban.Krwawe stalki , hwangi,nowe bronie

MexiliaMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnym expie, fajnych epikach podobnych do tych na XenoX'ie

Dodatkowe Info:Serwer nie musi być polski, byle nie byłby to XenoX

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Diamondmt2

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:itemach podobnych do pl'a lecz dużym exkspem i max 120 lvl

Dodatkowe Info:serwer easy z dobrym exkspem, pirv

Nagroda za pomoc:Lajk + reputacja

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

itemach podobnych do pl'a lecz dużym exkspem i max 120 lvl

Raczej nie ma servera, easy z max levelem 120. Ale polecam zagrać na "Reinor", bardzo dobry server...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:itemach podobnych do pl'a lecz dużym exkspem i max 120 lvl

Easy = dobry exp = Max lvl +200 :)

Polecam Xenox, ale tam jest sporo nowych broni.

Opublikowano

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac .Szukam takiego medium..hard /pvp // co gra duzo osób-I sie przyjemnie i gra :)

nie gram na balmora tiveria!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac .Szukam takiego medium..hard /pvp // co gra duzo osób-I sie przyjemnie i gra :)

Nie długo wychodzi Balantia. Jest to medium/hard i duże zainteresowanie jest tym server od graczy.

Jesli nie chcesz poczekac te kilka dni, to spróbuj na Ravi...

Opublikowano

Jak nie Tiveria i Balmora to może Ravia bądź Dreanor?

Opublikowano

Ravia

Opublikowano

Najbardziej tak jak Gamus i inni polecam ci ravię :). Po 2 tygodniach gry można osiągnąć naprawdę dużo ;).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ravia,Draenor2,Reinor

Opublikowano

Draenor2 albo Ravia.pl, tam ładnie zawiewa hardem :P Na draenku nawet troche grałem, ale przestałem (brak czasu, potem jakoś tak...)

Za niedługo wychodzi Balantia, tam też możesz rozwinąć skrzydła.

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy, 4fun

Dodatkowe Info: Nie chce itanosa bo to szajs. Chce zeby szybko expić, kasa dobrze leciała.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Divine World s2 , serwer pvp , fajnie się gra , gra +/- 1k graczy :>

Zależy mi najbardziej na: easy, 4fun

Dodatkowe Info: Nie chce itanosa bo to szajs. Chce zeby szybko expić, kasa dobrze leciała.

Nagroda za pomoc: Like

Glador / Xenox .

Divine world s2 ( 250 lvl w 1-5 dni , kasa szybko leci )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...