Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużo nowych broni, zbroi i biżuterii (nie chodzi mi o serwer z 4 poziomami broni, 3 zbroi i smoczym eq tylko taki gdzie jest tego mnóstwo), dużo nowych map (minimum 4 do expa), serwer Easy/Medium (nie podawać Emperiusa bo tam gra i zdobwyanie eq jest dziecinnie proste ani tez Paradise bo tam jest dużo nowości ale do dupy one są, max lvl około 250

Dodatkowe Info:to ma być polski prywatny serwer, dobrze by były gdyby był nowy tj. nikt albo nie wiele osób ma max. lvl, fajnie by było gdyby też nowe metki były

Nagroda za pomoc: Like

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo nowych broni, zbroi i biżuterii (nie chodzi mi o serwer z 4 poziomami broni, 3 zbroi i smoczym eq tylko taki gdzie jest tego mnóstwo), dużo nowych map (minimum 4 do expa), serwer Easy/Medium (nie podawać Emperiusa bo tam gra i zdobwyanie eq jest dziecinnie proste ani tez Paradise bo tam jest dużo nowości ale do dupy one są, max lvl około 250

Dodatkowe Info:to ma być polski prywatny serwer, dobrze by były gdyby był nowy tj. nikt albo nie wiele osób ma max. lvl, fajnie by było gdyby też nowe metki były

xenox

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy, 4fun

Dodatkowe Info: Nie chce itanosa bo to szajs. Chce zeby szybko expić, kasa dobrze leciała.

Emperius

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze gdzie exp leci naprawdę szybko. Ogólnie najlepiej serwer pvp z epikami (nie tyloma co na xenox ani tyloma co na globalu). Tak do 5 epików. Miło by też było jakby u handlarki były autopoty / błogo co przywraca zycie na full. Skile oczywiscie na poczatku na P. (ewentualnie biolog oraz fryzury premium u handlarki/instruktorów)

Dodatkowe info: Ma to być priv polski :) Uwaga ! Grałem już na Xenox / Glador / Metin5 S2 / ProMT2(PvpMt2) / DIamond / Dragon / Hammer

Nagroda za pomoc: Oczywiście lajk i repu na profilu :)

k,NjM1NDYxMzcsNDU0OTYxMDQ=,f,PaigeOrbing4.gif
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze gdzie exp leci naprawdę szybko. Ogólnie najlepiej serwer pvp z epikami (nie tyloma co na xenox ani tyloma co na globalu). Tak do 5 epików. Miło by też było jakby u handlarki były autopoty / błogo co przywraca zycie na full. Skile oczywiscie na poczatku na P. (ewentualnie biolog oraz fryzury premium u handlarki/instruktorów)

Dodatkowe info: Ma to być priv polski :) Uwaga ! Grałem już na Xenox / Glador / Metin5 S2 / ProMT2(PvpMt2) / DIamond / Dragon / Hammer

Polecam divineword.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Także polecam Divine World :

- 1- 5 dni = 250 lvl

- łatwy zarobek ( x2 wieże wygnańców ( jedna od 180 lvl druga od 250 , ale na razie jest zbugowana + polanka na 200 lvl ) , na każdej mapie dropią sztaby + yang

-serwer pvp

- i wiele innych ....

- all skile na P ( nawet na 1 lvl ) wystarczy kliknąc w kamola

Opublikowano

Witam. No nie będę ukrywał, chce sobie pobugować formułką nan :D Na Xenoxie już naprawili ten bug z IS. Jest jakiś inny, podobny serwer gdzie można po oszukiwac w ten sposób ? :P exp,drop,yang rate nie mają znaczenia. Serwer pvp.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na :GLOBAL

Dodatkowe Info:Niskie ceny,przyjemna atmosfera.(Jeżeli podacie Metin2 SE to podajcie też spolszczenie jak jest.)

Nagroda za pomoc:Lajk

PROSZĘ O POMOC !/HELP PLEASE !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Prywatny serwer - easy/4fun pvp

Dodatkowe Info: Nie za dużo epików. Coś podobnego do starego dobrego ProMT2

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Emperius ?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Divine Word, Xenoxmt2

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze PL

Dodatkowe Info: 1.Nie może świecić pustkami. 2. Ceny nie mogą być wygórowane. 3. Mniejsze Parcie na IS

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: 1.Nie może świecić pustkami. 2. Ceny nie mogą być wygórowane. 3. Mniejsze Parcie na IS

Proponuje Mexilie.

http://www.mpcforum.pl/topic/742299-mexiliamt2dedyk/

Opublikowano

Jak szybko wbiję maksymalny lv. na ty serwerach? ;>

Jak sie postarasz to moze 3-5dni, a ja nie to dluzej

Opublikowano

Reinor, PvpMt2, XenoxMt2

userbarcopy.png

Opublikowano

Jeśli lubisz hard to Ravia może być a jak nie to Mexilia / Xenox / Cavalos :)

Opublikowano

Longju3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...