Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hardzie

Dodatkowe Info: Ravia czy Balmora?

Nagroda za pomoc: lajk

Ravia

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Easy/Medium/Hard:

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy 1500+, brak 6/7 bonu w PvP (ewnt do expa)

Nagroda za pomoc Like :) :

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Easy/Medium/Hard:

Dodatkowe Info: Duża ilość graczy 1500+, brak 6/7 bonu w PvP (ewnt do expa)

Nagroda za pomoc Like :) :

Diamondmt2

w tej chwili okolo 1700 osób

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich zmiankach / musi działać bonusschwtcher / słaby exp - tzn żeby nie expić Bóg jeden wie ile ....

Dodatkowe Info: Ogólnie to chce wbić jak największy lvl wmiarę szybko i łatwo i wbijać w itemkach piękne bony za pomocą swtichbotchera ;] a później wiadomo co . ELITEMt2 odpada

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Dodatkowe Info: Chodzi mi o serwer gdzie gra dużo osób, łatwo można się dorobić i wybić, działa tam bonusswitcher a maxymalny lvl osiągnęło niewielu graczy

Nagroda za pomoc:

lajk +5 w profilu

Bardzo przypadł mi do gustu w kwesti rate'ów Elitemt2 więc szukam podobnego serwa

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Hardzie typu ravia tylko z łatwiejszym startem.

Dodatkowe Info:Lubię hardy, na których każdy jest równy i mogę bez wydawania kasy coś osiągnąć.

Nagroda za pomoc:Like i 5 w profilu ;)

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : serwer HARD/MEDIUM, grafika tak jak na PL, EXP mały, drop kasy w miarę, drop ulepszaczy w miarę, serwer stabilny 500+ graczy online w weekendy ;) , skille na P 5 lv albo 10ku i 1 kamol ;) , mało ulepszaczy, do 5 zbroi i broni, serwer dobrze zabezpieczony przed hackami, max lv 99, tanie rzeczy u handlarzy ;)prezentacje serwera jeśli to nie problem

Dodatkowe info: ci co podają serwer niech podadzą stronę i prezentacje serwera jeśli to nie problem ;), i nie podawajcie serwera który wam się nie podobał bo mi też się nie będzie podobał ;) P.S jak nie ma wszystkiego co napisałem na serwie to podajcie podobny z przynajmniej częścią rzeczy co napisałem ;)

Nagroda za Pomoc: Like a jak ktoś poda za 10 minut to dam 5 w profilu xD ;D

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Hard/Medium - grafika tak jak na PL, EXP mały, drop kasy w miarę, drop ulepszaczy w miarę, serwer stabilny 6/700+ , 10ku(KU u NPC albo samemu dropic) i skill na G1 , serwer dobrze zabezpieczony przed hackami, max lv 99/120 tanie rzeczy u handlarzy ;) Koń Bojowy na starcie

Dodatkowe info : ci co podają serwer niech podadzą preżke

Nagroda za Pomoc: 5 Like

tcul.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Hard/Medium - grafika tak jak na PL, EXP mały, drop kasy w miarę, drop ulepszaczy w miarę, serwer stabilny 6/700+ , 10ku(KU u NPC albo samemu dropic) i skill na G1 , serwer dobrze zabezpieczony przed hackami, max lv 99/120 tanie rzeczy u handlarzy ;) Koń Bojowy na starcie

Tiveria

http://www.mpcforum.pl/topic/372974-tiveria-pldedyk/

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Balmora / Tiveria

(Tiveria łatwiejsza)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze z maks lvl 99, najlepsze bronie na 75/80 lvl

Dodatkowe Info:4/5 bonow exp duuzy albo pvp, po prostu klasyczny stary serwer jak to bylo ze 3 lata temu

Nagroda za pomoc: lajk i 5+

Opublikowano

Hardzie/Medium typu ravia /Balmora. żeby dropiły takie szkaty jak na havitus z każdego moba

:)

Dodatkowe Info:Grąłem na ravi/balmorce/szitianie/tiveri

Nagroda za pomoc:

Like i 5 w profilu

;)

sygna.png

Opublikowano

Hardzie/Medium typu ravia /Balmora. żeby dropiły takie szkaty jak na havitus z każdego moba

:)

Dodatkowe Info:Grąłem na ravi/balmorce/szitianie/tiveri

Nagroda za pomoc:

Like i 5 w profilu

;)

Polecam, ci zagrać na "Dreanor" bardzo dobry hard ale nie wiem jak jest z tymi szkatułkami.

http://www.mpcforum.pl/topic/366611-draenorpl-pldedyk/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być 4fun/easy, łatwy exp, może być dużo epików itp, najważniejsze to łatwy exp i żeby działa bonusswitcher- xenox odpada

Dodatkowe Info: łatwy ma być exp i ma działa bonusswitcher,

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być 4fun/easy, łatwy exp, może być dużo epików itp, najważniejsze to łatwy exp i żeby działa bonusswitcher- xenox odpada

Dodatkowe Info: łatwy ma być exp i ma działa bonusswitcher,

HammerMt2, EliteMt2, Antissa

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być podobny do PL / eleris

Dodatkowe Info: Szukam serwera w stylu hard, medium max 99lvl, bez epików wystarczy jedna bron po bojowym i jedna zbr po stalce. Serwer musi być stabilny

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

KbkgA.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 255, mało ulepszaczy, ilość ludzi hmm więcej niż 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius.

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być podobny do PL / eleris

Dodatkowe Info: Szukam serwera w stylu hard, medium max 99lvl, bez epików wystarczy jedna bron po bojowym i jedna zbr po stalce. Serwer musi być stabilny

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Tiveria, Balmora i Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun (NIE PVP) ;d Max lv 250/255, około 10 nowych broni, zbroji dla każdej klasy

Dodatkowe Info: Serwer w miarę nowy, grałem na: Wszystkie serwery z kamer moda więc tych mi nie podawać :D

Nagroda za pomoc: Lajk

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun (NIE PVP) ;d Max lv 250/255, około 10 nowych broni, zbroji dla każdej klasy

Dodatkowe Info: Serwer w miarę nowy, grałem na: Wszystkie serwery z kamer moda więc tych mi nie podawać :D

Intanos -dopiero co wyszedł jest tam na razie max 127 ale potem bedzie to zwiększane do 150, 220 i 250 :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Intanos -dopiero co wyszedł jest tam na razie max 127 ale potem bedzie to zwiększane do 150, 220 i 250 :)

Dzięki zagram tam, like ;d

Itanos.Pl.rar63,6 kB/s - 4,7 MB z 1,1 GB, 4 godz :D :D :D :D :D :D

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Bywalec
Opublikowano

Emperius.

Opublikowano

Glador. Najbardziej stabilny 4 fun. I raczej najlepszy godz. szczytu 1,2k graczy. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/643580-glador-pldedyk/

sygnatura1w.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : serwer HARD/MEDIUM, grafika tak jak na PL, EXP mały, drop kasy w miarę, drop ulepszaczy w miarę, serwer stabilny 500+ graczy online w weekendy ;) , skille na P 5 lv albo 10ku i 1 kamol ;) , mało ulepszaczy, do 5 zbroi i broni, serwer dobrze zabezpieczony przed hackami, max lv 99, tanie rzeczy u handlarzy ;)prezentacje serwera jeśli to nie problem

Dodatkowe info: ci co podają serwer niech podadzą stronę i prezentacje serwera jeśli to nie problem ;), i nie podawajcie serwera który wam się nie podobał bo mi też się nie będzie podobał ;) P.S jak nie ma wszystkiego co napisałem na serwie to podajcie podobny z przynajmniej częścią rzeczy co napisałem ;)

Nagroda za Pomoc: Like a jak ktoś poda za 10 minut to dam 5 w profilu xD ;D

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...