Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

-Szybko zbiera się kase.

-Mało dzieci neo.

-Dużo fajnych osób gra.

Dodatkowe Info:

Chodzi o pl.

Nagroda za pomoc: 5 i +

Reinor

Zależy mi najbardziej na: 1k luda + i zeby bylo trudno o zmianki (cos jak ravia.eu) bo wtedy nie ma switchbotow :D

Dodatkowe Info: hard/medium

Nagroda za pomoc: like i 5 profil ;p

Balmora

1355504898-U363840.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorgony.

czytaj dokładnie co napisałem a nie nabijasz nie potrzebne posty ;) grałem na nim i mi się znudził ;)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv hmm może być do 255, mało ulepszaczy na przykład same perły , ilość ludzi hmm więcej nisz 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu medium/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 .... serwer może być zagraniczny ale tyllko w języku angielskim i włoskim czekam na odpowiedzi

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1k luda + i zeby bylo trudno o zmianki (cos jak ravia.eu) bo wtedy nie ma switchbotow :D

Balmora gralem .

Opublikowano

ravia,Dreaneor2,Tiveria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej jak by to byl server globalny lub za.. trudny hard. Najlepiej jak by było 10ku do G<czy jest taki global?> Bonki etc moga byc tylko w is.

Dodatkowe Info:Server ma się nie rozpasc po 1miesiącu albo wcześniej!!!

Nagroda za pomoc: Likej

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej jak by to byl server globalny lub za.. trudny hard. Najlepiej jak by było 10ku do G<czy jest taki global?> Bonki etc moga byc tylko w is.

Dodatkowe Info:Server ma się nie rozpasc po 1miesiącu albo wcześniej!!!

Nagroda za pomoc: Likej

Ravia, Balmora

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Takim serwerze podobnym do Globala Pla, Ma być po polsku, najlepiej jakiś podobny do balmora, max level 99-150, gdzie gra dużo ludzi, gdzie bym mógł sprzedawać itemki na allegro ;P

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: lajk ;p?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo ludzi, duży exp

Dodatkowe info:Grałem na Xenox, glador , diamondmt2 ( zapomniałem pasów do konta wartego z 200zł :/ )

Nagroda za Pomoc: Lubię To

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo ludzi, duży exp

Dodatkowe info:Grałem na Xenox, glador , diamondmt2 ( zapomniałem pasów do konta wartego z 200zł :/ )

Divine world s2 ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer exp/wojny gildi/coś w stylu balmorki/ravi/tiverii grałem na tych 3

Dodatkowe info:Dużo lub średnia ilośc osób/wojny/ts na pewno :)

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv hmm może być do 255, mało ulepszaczy na przykład same perły , ilość ludzi hmm więcej nisz 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu medium/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 .... serwer może być zagraniczny ale tyllko w języku angielskim i włoskim czekam na odpowiedzi

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Mam do wyboru Balmore/Havitus/Ravia/Reinor/Tiveria/

Dodatkowe info:Dużo lub średnia ilośc osób/wojny/ts na pewno serwerowy/eq +6 na start/najlepiej żeby był dop jaki szkat i to duży/zmianki u npc

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Mam do wyboru Balmore/Havitus/Ravia/Reinor/Tiveria/

Dodatkowe info:Dużo lub średnia ilośc osób/wojny/ts na pewno serwerowy/eq +6 na start/najlepiej żeby był dop jaki szkat i to duży/zmianki u npc

Na tych serwerach to wątpię żeby były zmianki u NPC ale polecam ci Ravie i Havitus

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard, małe raty i eq trudne do zdobycia. BS ma nie działać. Team musi być dorosły, a serwer stabilny. Najlepiej jakiś nowy serwer

Dodatkowe info: Online musi być 500+

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard, raty niskie, rekordowa ilość ludzi, serwer stabilny, zero ludzi co używa hacki na serwie, serwer może być nowy premiera, niskie ceny u handlarzy tak jak na PL no i exp najlepiej taki jak na PL żeby nie było za łatwo i długo się grał ;), ulepszacze tak jak na PL tylko ulepszenie przedmiotu 100% no i skille 10 ku do g1 a potem 10 lub 1 kamol do P ;)

Dodatkowe info: Pewnie nie ma takiego serwera więc najlepiej jak by ktoś takiego zrobił bardzo bym był wdzięczny.

Bo jak widać serwery privy są ale na tydzień a ja szukam na dłużej a nie że wbije se 99lv a potem lipa raty mają być bardzo niskie żeby było trudno wbić nawet ten 2lv ;) Będę bardzo wdzięczny jak taki serwer powstanie !!! ;)

Nagroda za Pomoc!: Like I 5 W PROFILU GRACZA LUB ZAŁOŻYCIELA TAKIEGO SERWERA ;) MAM NADZIEJE ŻE TAKIE COŚ POWSTANIE I BĘDZIE PEŁNO ZABAWY. A NO I SERWER NIE POD IS ŻEBY DZIECI NIE KUPOWAŁY ITEM BO NIE WIEDZĄ JAK SIĘ GRA I JUŻ BY KUPOWALI CO POPADNIE !!! WTEDY BĘDZIE O WIELE TRUDNIEJ I LEPIEJ BEZ JAKICHŚ DZIECI NEO CO BĘDĄ KOXY UDAWAĆ BO KASĘ MAJĄ I KUPUJĄ RZECZY W IS BY SE GRĘ UŁATWIĆ I BYĆ LEPSI OD NORMALNYCH GRACZY ;)

POWODZENIA I MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ ZROBI TAKIE COŚ ;)

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard, małe raty i eq trudne do zdobycia. BS ma nie działać. Team musi być dorosły, a serwer stabilny. Najlepiej jakiś nowy serwer

Dodatkowe info: Online musi być 500+

BALMORA ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: duża ilość ludzi, serwer nowy zapowiadany na ten tydzień ;) hard-medium lub easy/4fun ;)

Dodatkowe info: Miła administracja, Team doświadczone no i najlepiej jak by był zabezpieczony przed hackami, i bez is jak by to było możliwe ;D

Nagroda za Pomoc!: LIKE

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: duża ilość ludzi, serwer nowy zapowiadany na ten tydzień ;) hard-medium lub easy/4fun ;)

Dodatkowe info: Miła administracja, Team doświadczone no i najlepiej jak by był zabezpieczony przed hackami, i bez is jak by to było możliwe ;D

Nagroda za Pomoc!: LIKE

serwer nowy zapowiadamy na ten tydzien to wejdz w dział i sobie poszukaj...czy to takie trudne ?

Opublikowano

serwer nowy zapowiadamy na ten tydzien to wejdz w dział i sobie poszukaj...czy to takie trudne ?

nie ale wole żeby ktoś polecił jakiś dobry serwer z tych zapowiadanych które twoim zdaniem wypali ! ;) czaisz ?

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Balmora ma troche latwiejszy exp ;p Jest chyba troche lepsza ;p

Zależy mi najbardziej na: Hardzie

Dodatkowe Info: Ravia czy Balmora?

Nagroda za pomoc: lajk

Balmora ma troche latwiejszy exp ;p Jest chyba troche lepsza ;p

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie

Dodatkowe Info: Ravia czy Balmora?

Nagroda za pomoc: lajk

http://www.youtube.com/watch?v=pwpYdd8N2xg&feature=g-all-a

Prawda o fubu

Polecam ravią :) administracja wie co robi zawsze wszystko przymysli. Serwer według mnie najlepszy. Miła atmosfera, szybki zarobek :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...