Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisze jescze raz bo sie zgubilo

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Srednim expie, Małej ilosci epikow, max 99, łatwym wbijaniu skilli ( lub dropieniu po kilka ku z metka)

Dodatkowe Info: Jak wyzej ;) Co do skilli to chcialbym aby np dropilo po 2-3 ku z metina jak na ravi lub ku byly u handlarza ;)

Nagroda za pomoc: Lajki

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, nie za trudnej,tanie sm,tani IS,najlepiej max 127 lub 150,mało epików,ważne aby fms był u npc i zmianki

Dodatkowe Info:

Mam zamiar grać z grupka jakąś,gadać na ts,stworzyć gildie, np żeby wbić ten 80 bym musiał się trochę pomęczyć

Nagroda za pomoc: Lajk

DiamondMT2.

Opublikowano

Evelen lub hard: Eleris / Havitus.

Popatrz rozwniez na zapowiedzi.

Evelen był Medium/Hardem...

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, nie za trudnej,tanie sm,tani IS,najlepiej max 127 lub 150,mało epików,ważne aby fms był u npc i zmianki

Dodatkowe Info:

Mam zamiar grać z grupka jakąś,gadać na ts,stworzyć gildie, np żeby wbić ten 80 bym musiał się trochę pomęczyć

Nagroda za pomoc: Lajk

Diamondmt2,MoltenMt2,Eleris,Emperius (startuje 26.10),Revon( Też startuje niedługo)

Opublikowano

Napisze jescze raz bo sie zgubilo

Zależy mi najbardziej na: Srednim expie, Małej ilosci epikow, max 99, łatwym wbijaniu skilli ( lub dropieniu po kilka ku z metka)

Dodatkowe Info: Jak wyzej ;) Co do skilli to chcialbym aby np dropilo po 2-3 ku z metina jak na ravi lub ku byly u handlarza ;)

Balmora albo ravia :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo Szybkim(ok900%) expie w lvl max 250 skille szybko na p Odbugowane ww chociaż nie musi być.

Dodatkowe Info: Serwer easy albo for fun łatwe ulepszacze bony 6-7 Serwer musi być nowy!! Najlepiej jak premiera będze za jakiś czas!! Jeszcze mile widzany link do strony głownej jeśli istnieje.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarnietej administracji która najbardziej szanuje graczy, a nie zysk

Dodatkowe Info: serwer medium podchodzący pod harda (koniecznie musi być nowy)

Nagroda za pomoc:lajki :)

@Edit

Już znalazłem serwer, CamerionMT2 :)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: małej ilości lvli szybkim expie np. żeby w tydzień nabić max lvl ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Odpada lomax i HammerMT2 bo mi niedzialają. Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online.

Nagroda za pomoc:lajki!!

Zależy mi najbardziej na:Ogarnietej administracji która najbardziej szanuja graczy a nie zysk

Dodatkowe Info:serwer medium podchodzący pod harda

Nagroda za pomoc:lajki :)

Chyba DragonMT2 ci będzie odpowiadał :)

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

...

Chyba DragonMT2 ci będzie odpowiadał :)

Zapomniałem dodać że szukam nowego serwera, a dragon i tak nie podchodzi pod harda >.>

@Edit

Już znalazłem serwer, CamerionMT2 :)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie np. mało ulepszaczy,

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online. Takie coś jak Irnal.pl

naruto2tl4.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P bez czytania ku, serwer stabilny może być max 255 :) no i mało ulepszaczy( na przykład same perły itp :D)

Dodatkowe Info:serwery na których grałem Xenox, divinig world s2, no i virtual odpadają :D to samo diamond :)

Nagroda za Pomoc: LIKE

:D

FAAAASSSSSTTT !!!!!

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie np. mało ulepszaczy,

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online. Takie coś jak Irnal.pl

evoramt2 , mexilia ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi na: exp min 5x pl max 10x pl.Ku nie ma w sklepach trzeba dropić i wyższe szanse na ulepszenie u kowala.

Dodatkowe info:Serwer hard/ciężki medium.Serwer gdzie da się być kimś bez IS.Min. 400+ ludzi

Grałem na Balmora, Ravia, Tiveria, Draenor, żaden mi się nie spodobał.

Nagroda z pomoc:Like

niee.. na xenoxie jest bardzo dużo epików. chodzi mi o to żeby nie było dużo epików -.-

Reinor?

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Pomocy Szukam Serwera:

-Serwer 4fun/PvP

Za Pomoc Daje:

- + ' Ika

Może być Hamachi ale z oiąn i z wolnom siecią

Zapraszam Na Cs-Gangamstyle: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Glador , Hammermt2 evora

Działa ci hammerMt2 Bo mi nie

Glador , Hammermt2 evora

HammerMt2 nie działa glador za dużo roboty z ulepszaniem a evora nie za łatwy

Zapraszam Na Cs-Gangamstyle: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo Szybkim(ok900%) expie w lvl max 250 skille szybko na p Odbugowane ww chociaż nie musi być.

Dodatkowe Info: Serwer easy albo for fun łatwe ulepszacze bony 6-7 Serwer musi być nowy!! Najlepiej jak premiera będze za jakiś czas!! Jeszcze mile widzany link do strony głownej jeśli istnieje.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

xenoxmt2 ;)

Opublikowano

xenoxmt2 albo vanesiamt2

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

xenoxmt2 albo vanesiamt2

Serwer ma być nowy a nie taki staroć...

Taki jak napisałem najlepiej jak by wystartował pod koniec października i exp żeby był wiekszy niż na xenox bo tam jest 500% a mi chodzi o conajmniej 700-800%.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Server , gdzie na start jest GM

Dodatkowe Info: CHCe server gdzie na start jest GM bo nigdy na takim nie gralem , a niby fajny :P

Nagroda za pomoc:lajk ;p

Ref

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

Odświeżam

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...