Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P bez czytania ku, serwer stabilny może być max 255 no i mało ulepszaczy( na przykład same perły itp )

Dodatkowe Info:serwery na których grałem Xenox, divinig world s2, no i virtual odpadają to samo diamond

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

FAAAASSSSSTTT !!!!!

ref@

Też takiego serwa szukam

Zapraszam Na Cs-Gangamstyle: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P bez czytania ku, serwer stabilny może być max 255 no i mało ulepszaczy( na przykład same perły itp )

Dodatkowe Info:serwery na których grałem Xenox, divinig world s2, no i virtual odpadają to samo diamond

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

FAAAASSSSSTTT !!!!!

ref@

Nevethis ?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: małej ilości lvli szybkim expie np. żeby w tydzień nabić max lvl ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Odpada lomax i HammerMT2 bo mi niedzialają. Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online.

Nagroda za pomoc:lajki!!

A jakie raty ma camerionmt2?

chyba 400%

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był nowy, miła administracja i eventy,

Dodatkowe Info:Serwer ma byc nowy założony 2-3 dni temu lub zapowiedz serwa , takiego w ktorym szybko się expic mało jest tych broni takich jak na xenoxmt2.. , żeby serwer był easy lub medium , I to na tyle

Nagroda za pomoc:+ Like !

82410266488940901538.png GG: 47085347

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był nowy, miła administracja ,eveny,skile g-p (ku npc)/zmianki i fms u handlary słabe zabezpieczenia

Dodatkowe Info:Serwer ma byc nowy założony 2-3 tygodnie lub zapowiedz serwa , takiego w ktorym szybko się expic mało jest tych broni takich jak na xenoxmt2.. , żeby serwer był easy lub medium , ts

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był nowy, miła administracja ,eveny,skile g-p (ku npc)/zmianki i fms u handlary słabe zabezpieczenia

Dodatkowe Info:Serwer ma byc nowy założony 2-3 tygodnie lub zapowiedz serwa , takiego w ktorym szybko się expic mało jest tych broni takich jak na xenoxmt2.. , żeby serwer był easy lub medium , ts

reinor ,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Server , gdzie na start jest GM

Dodatkowe Info: CHCe server gdzie na start jest GM bo nigdy na takim nie gralem , a niby fajny :P

Nagroda za pomoc:lajk ;p

był taki ale się zmył wątpie by ponownie ktoś taki postawił :) no ale miłego szukania :D

Zależy mi najbardziej na: małej ilości lvli szybkim expie np. żeby w tydzień nabić max lvl ;D

Dodatkowe Info: serwer 4Fun/PVP no hamachi itd. itp.Odpada lomax i HammerMT2 bo mi niedzialają. Tanie bronie najlepiej ŚWIEŻY serwer koło 300-400 graczy online.

Nagroda za pomoc:lajki!!

chyba 400%

irnal lub xenox mt2 :D lno bo innych chyba nie znajdzie :) hehe ale jak nie te to szukaj dalej :)

senthia ? :D

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo Szybkim(ok900%) expie w lvl max 250 skille szybko na p Odbugowane ww chociaż nie musi być.

Dodatkowe Info: Serwer easy albo for fun łatwe ulepszacze bony 6-7 Serwer musi być nowy!! Najlepiej jak premiera będze za jakiś czas!! Jeszcze mile widzany link do strony głownej jeśli istnieje.

Nagroda za pomoc: Lajki

Serwer ma być nowy z październiku max tydzień temu ,najlepiej jak premiera bedzie za jakiś czas...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo Szybkim(ok900%) expie w lvl max 250 skille szybko na p Odbugowane ww chociaż nie musi być.

Dodatkowe Info: Serwer easy albo for fun łatwe ulepszacze bony 6-7 Serwer musi być nowy!! Najlepiej jak premiera będze za jakiś czas!! Jeszcze mile widzany link do strony głownej jeśli istnieje.

Serwer ma być nowy z październiku max tydzień temu ,najlepiej jak premiera bedzie za jakiś czas...

łap premiera serwer powinien ci się spodobać :Dhttp://www.mpcforum.pl/topic/747859-zapowiedzdedyk-emperiuspl/

no i strona :Dhttp://www.emperius.pl/

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Camerion, Irnal

Opublikowano

Irnal .

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Niskich cenach i tanim eq![/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Jakiś serwer Global z Metin2.PL najtańszy[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Liki +[/i][/b][/color]

[/center]

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Niskich cenach i tanim eq![/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Jakiś serwer Global z Metin2.PL najtańszy[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Liki +[/i][/b][/color]

[/center]

ostatnie serwery ;) Solar , Syriusz . Tam sa niskie ceny i tanie eq ;)

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:szypkim dropie kasy/expie oraz ulepszaczy(tanie malze/kd/perly itp. u handlarzy)[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: poszukuje serwera ktory jest na plikach takich jak xenoxmt2 tylko, zeby byl wiekszy drop yang/przedmiotow i exp.[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:like[/i][/b][/color]

[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:szypkim dropie kasy/expie oraz ulepszaczy(tanie malze/kd/perly itp. u handlarzy)[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: poszukuje serwera ktory jest na plikach takich jak xenoxmt2 tylko, zeby byl wiekszy drop yang/przedmiotow i exp.[/i][/b][/color]

[/center]

moze Pandora , Irnal ?

Opublikowano

[/center]

Jak na plikach xenoxa z większymi ratami raczej nie znajdziesz -,- Ew. Hamachi

@Top Może Pvpmt2

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Pomocy Sukam Servera: Lvl,skile i kas u npc.

Brak ulepszaczy albo perły ale u npc.

Może być: hamachi,

Dedyk lub zagraniczny (Ale ma być Spol)

Za pomoc daje Like i 5 w profilu!!!!

FasTeM

Zapraszam Na Cs-Gangamstyle: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

@up na PvP gralem ... nie da sie eq zrobic ... zrobilem standardowe pierwsze lepsze i juz jestem pro elo ... chcialbym troche trudniejszy ... max 250 lvl PVP moze tak jak tu kolega @down down napisal ....... ze bez ulepszaczy lub perly u npc :) . Na irnalu to taki bardziej medium exp jest a nie 4fun .... a pandora odpada .... prosze o inne propozycje ... z gory dzieki .

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Łatwym graniu tzn szybki exp, tanie eq, nowe krainy i itemki[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Serwer priv oczwiście ;)[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Lajk ;P ( bo niewiem czy da sie wiecej zrobic ;p )[/i][/b][/color]

[/center]

Opublikowano

[/center]

Gorgony, Irnal, Camerion

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwym graniu tzn szybki exp, tanie eq, nowe krainy i itemki

Dodatkowe Info:Serwer priv oczwiście ;)

Nagroda za pomoc:Lajk ;P ( bo niewiem czy da sie wiecej zrobic ;p )

Paradise, Vilenos.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwym graniu tzn szybki exp, tanie eq, nowe krainy i itemki

Dodatkowe Info:Serwer priv oczwiście ;)

Nagroda za pomoc:Lajk ;P ( bo niewiem czy da sie wiecej zrobic ;p )

Paradise,Vilenos,Irnal,DiamondMt2,MoltenMt2,Emperius wystartuje niebawem. Glador,DivineWorld s2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...