Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mexilia , argentus ,

Polemizowałbym czy te serwery maja 4-5 tygodni.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera easy, easy/medium. Dużo ludzi, epików, bez 6/7.

Dodatkowe Info: Serwer nowy, który stoi ok. 3-4-5 tyg.

Nagroda za pomoc: LIKE.

Ponawiam prośbę.

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera easy, easy/medium. Dużo ludzi, epików, bez 6/7.

Metinek.eu sprawdzałeś?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: Medium  lub nawet Easy
Dodatkowe Info:Najlepiej bez Bs'a, skille jako tako łatwo na P :) 
Nagroda za pomoc:Lajk ?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na: Medium  lub nawet Easy

Dodatkowe Info:Najlepiej bez Bs'a, skille jako tako łatwo na P :) 

Nagroda za pomoc:Lajk ?

Invoria, Webmetin.

Opublikowano

Tak.

Dreikon,Silves2?

Opublikowano

Ascarial z tym, że stoi od grudnia..

Opublikowano

Ascarial z tym, że stoi od grudnia..

Ascarial, nie jest easy ..

Dreikon,Silves2?

Dreikon grałem, silves mało ludzi.

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max 99lv Standarowo syrek max 2k hp najlepiej zeby byl 4fun max 99lv pvp itc (jezeli nie ma to ) Easy Serwer max kd+5 standrdowe bony  dość duzo ludzi 
Dodatkowe Info:Może byc zagraniczyn najlepiej ze spol  , grałem virtual,invoria,
Nagroda za pomoc:5 lajk w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl obojętny, serwer easy/4fun do pvp, +500 luda, OBOWIĄZKOWO HWANGI A NIE NOWE BADZIEWIA!Bronie 75 łatwo dostępne, aby się dało dropić ulepki ninją bez problemów. :)
Dodatkowe Info: Grałem na Dreikon, Argentus, Deila, Invoria
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Max lvl obojętny, serwer easy/4fun do pvp, +500 luda, OBOWIĄZKOWO HWANGI A NIE NOWE BADZIEWIA!Bronie 75 łatwo dostępne, aby się dało dropić ulepki ninją bez problemów. :)Dodatkowe Info: Grałem na Dreikon, Argentus, Deila, InvoriaNagroda za pomoc: +

Virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl obojętny, serwer easy/4fun do pvp, +500 luda, OBOWIĄZKOWO HWANGI A NIE NOWE BADZIEWIA!Bronie 75 łatwo dostępne, aby się dało dropić ulepki ninją bez problemów. :)

iMetin

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Osób online 600 + jeśli są 2 królestwa , 900 + jeśli są 3 krolestwa. Żeby is nie miał aż tak dużej przewagi . Musi być to stabliny serwer ( wpadam z ekipa ) 
Dodatkowe Info: Niech będzie to serwer w stylu np exoria , rangar .dreikon , theris ... Musi to być serwer easy , medium , easy-medium . 
Nagroda za pomoc:  Like lilke like 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  tym żeby nie było za łatwo i nie za trudno. Coś jak virtual. 
Dodatkowe Info: Żeby było sporo ludzi 
Nagroda za pomoc: 3 lajki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Podstawowe bronie z trut itp... (cos jak divineworle)
Dodatkowe Info: Serv moze byc nowy lub stary :0
Nagroda za pomoc: LIKE.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby nie było za łatwo i nie za trudno. Coś jak virtual.

Dodatkowe Info: Żeby było sporo ludzi

Nagroda za pomoc: 3 lajki.

Invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Osób online 600 + jeśli są 2 królestwa , 900 + jeśli są 3 krolestwa. Żeby is nie miał aż tak dużej przewagi . Musi być to stabliny serwer ( wpadam z ekipa ) Dodatkowe Info: Niech będzie to serwer w stylu np exoria , rangar .dreikon , theris ... Musi to być serwer easy , medium , easy-medium . Nagroda za pomoc: Like lilke like

imetin

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium lub medium, w miarę nowym (max 2 mies.) i stabilnym
Dodatkowe Info: najlepiej polski 
Nagroda za pomoc: jeśli serwer mi się spodoba to oczywiście lajki i uśmiech wdzięczności od pięknej dziewczyny :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium lub medium, w miarę nowym (max 2 mies.) i stabilnym

Nagroda za pomoc: jeśli serwer mi się spodoba to oczywiście lajki i uśmiech wdzięczności od pięknej dziewczyny :D

LinaresMt2

Stoi rok, ale za to jest jednym z najstabilniejszych serwerów jakie powstały.

Client https://mega.co.nz/#!H5ImQTxA!StC62Ey7ceHnpXACs44ujUdm10IzmmX5m0ZV1NbUuZQ

Rejestracja http://linaresmt2.pl/account.html

xxx

Opublikowano

pangea

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ osob, nowy serwer albo juz jakis starszy ale stabilny z pewnoscia ze nie padnie tak szybko, jakis serwer z dungeonami z mozliwoscia pojscia solo.
Dodatkowe Info: Ew. dolacze do ekipy na takim serwie.
Nagroda za pomoc: Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...