Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer podobny do avalonmt2, mila atmosfera i oczywiscie serwer który juz troche stoi
Dodatkowe Info: exp jak na avalonie(nie wiekszy i nie mniejszy chyba ze odrobine), kd max +5, 6/7, bez jakis broni na 150 lvl, upelszanie tylko perlami nie jakimis itemami dziwnymi, ku/instukcje normalnie w sklepie ale zeby nie bylo tak ze 1 i masz na g, to samo z duchowymi, jeszcze bardzo wazne zeby nie bylo pele, auto potow ross w sklepie. W sumie szukam 2 avalona albo cos bardzo podobnego
Nagroda za pomoc: oczywiscie lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym Expie oraz dużą ilością setów , również z nawet nawet bonami dużymi

Dodatkowe Info: ABY BYŁ BEZ BS'A WBUDOWANEGO TEN SERWER !!!

Nagroda za pomoc: Like

Imetin

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: podajcie 2 serwery 1 to medium/hard a 2 to easy/medium maja to byc dobre serwery na ktorych mozna zostac na dluzej i bez pakowania w is mozna cos osiagnac 
Dodatkowe Info: Duzo ludzi zeby bylo z kim handlowac ceny dobre itp itd
Nagroda za pomoc: Like i 5 na profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: podajcie 2 serwery 1 to medium/hard a 2 to easy/medium maja to byc dobre serwery na ktorych mozna zostac na dluzej i bez pakowania w is mozna cos osiagnac 

Nagroda za pomoc: Like i 5 na profil

pangea

Opublikowano

Imetin

Na iMetinie jest BS :>

Nagroda za pomoc: Like i 5 na profil

Ascarial-medium/hard

Invoria-easy/medium

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do Laneris.pl np. nieskończoność peleryn, autopoty u handlarzy bronie 75/65+stalki mogoą być+0

Latrios.eu

Broni na 75 nie ma ale wszystko inne jest

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, gdzie bony wchodzą max ( BS może być wbudowany )
Dodatkowe Info: Żeby serwer nie był pod IS

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, gdzie bony wchodzą max ( BS może być wbudowany )

Invoria. Niedługo startują 2 fajne easy. Alien2 i Shivia przejrzyj sobie prezentacje w zapowiedziach.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym Expie oraz dużą ilością setów , również z nawet nawet bonami dużymi

Tak ja napisal up najlepszym wyborem jak na ten moment jest chyba invoria. Ewentualnie polecam tez dreikon.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Łatwym Expie oraz dużą ilością setów , również z nawet nawet bonami dużymiDodatkowe Info: ABY BYŁ BEZ BS'A WBUDOWANEGO TEN SERWER !!!Nagroda za pomoc: Like

VirtualMT2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

LinaresMt2

LinaresMt2

Link do rejestracji: http://linaresmt2.pl/account.html

Link do clienta: https://mega.co.nz/#!H5ImQTxA!StC62Ey7ceHnpXACs44ujUdm10IzmmX5m0ZV1NbUuZQ

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:kd elitarnych (lud masa um),mało is , duzo setów
Dodatkowe Info:szybki exp(bardzo)
Nagroda za pomoc:like :P

Grałem juz na argentusie xenoxie gondor extreme

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard
Dodatkowe Info: graczy 400-500+, 6/7 moze byc, 1/5 max wchodzą, max poziom 99-125~ exp nie łatwy i nie trudny, żeby nei był pod is
Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze na serwerze, sporej grywalności oraz koniu bojowym / militarnym na start 
Dodatkowe Info: Nie przepadam za serwerami w których jest milion modyfikacji zatrzymałem się na petach i wierzchowcach ( atlantyda v2 ) i król pająków , WW i nie chciałbym komplikować sobie bardziej gry. Serwery które sobie chwaliłem to EliteMT2, GHWW, Ethana
Nagroda za pomoc: +,5, lajk itd : ) jeśli ktoś poleci serwer na którym gram oferuje wspólną zabawe ; ) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze na serwerze, sporej grywalności oraz koniu bojowym / militarnym na start 

Dodatkowe Info: Nie przepadam za serwerami w których jest milion modyfikacji zatrzymałem się na petach i wierzchowcach ( atlantyda v2 ) i król pająków , WW i nie chciałbym komplikować sobie bardziej gry. Serwery które sobie chwaliłem to EliteMT2, GHWW, Ethana

Nagroda za pomoc: +,5, lajk itd : ) jeśli ktoś poleci serwer na którym gram oferuje wspólną zabawe ; )

Dragonmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Poszukuję serwera medium/hard, nie starszy niż 2 miesiące, z jak najmniejszą ilością nowości, jedno ulepszenie broni na 65, bez miliona dungeonow, najlepiej bez petów, max lvl 105-110.

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

siema ;] 

Zależy mi najbardziej na: easy, bez 6/7 i jakiś systemow energi pasów itp. ;]
Dodatkowe Info:Ogarnięta maszyna i administracja 
Nagroda za pomoc:LIke

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym serverze typu Eruris , GladoR ,
Dodatkowe Info: poprostu do łatwego expa łatwego robienia eq chce mieć też przyjemnośc z gry :D
Nagroda za pomoc: Like ;d

41252549530067718393.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym serverze typu Eruris , GladoR ,

Dodatkowe Info: poprostu do łatwego expa łatwego robienia eq chce mieć też przyjemnośc z gry :D

Nagroda za pomoc: Like ;d

Metek2.pl ,Silves2.pl .
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 300/400+ ludzi
Dodatkowe Info: exp nie łatwy, eq dość łatwe do roboty, mały max lvl, 1/5 w shopie najlepiej, ale może dropić(6/7 może być)
Nagroda za pomoc:LIke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...