Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:medium hard zeby bylo duzo graczy
Dodatkowe Info:99-120 lvl max , wiem ze jakis serwer powtsal 15 lipca ale nie moge go znalesc jakby ktos napisal mi jego nazwe bylbym wdzieczny najlepiej zeby serwer mial max 5 dni i  NIE ASCARIAL
Nagroda za pomoc:lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 

1. Łatwym prostym serwie, chce szybko wbić max lvl i mieć w miare dobry sprzęt (może sie trudno wbijać bony itp)

2. Duży online

3. Pvp idzie sprawnie i szybko nawet jak inni używają potów to żeby dało rade zabić równych sobie

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. ( PRIV) mam mało czasu na gre więc tak jak mówiłem chce "szybki" serwer 

Nagroda za pomoc: Lajk 

XenoxMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

1. Łatwym prostym serwie, chce szybko wbić max lvl i mieć w miare dobry sprzęt (może sie trudno wbijać bony itp)

2. Duży online

3. Pvp idzie sprawnie i szybko nawet jak inni używają potów to żeby dało rade zabić równych sobie
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. ( PRIV) mam mało czasu na gre więc tak jak mówiłem chce "szybki" serwer 

Xenox, invoria i elite odpada

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

2. Duży online

Xenox, invoria i elite odpada

Mortyriusz

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildyjnych
Dodatkowe Info: Na którymś z tych serwerów ProMt 2, Aregntus, Verdun
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Polecam argentusa, serwer trochę już stoi, graczy jest nawet dużo.

Jest dużo gildii, więc wojny są co chwile.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer podobny do avalonmt2, mila atmosfera i oczywiscie serwer który juz troche stoi

Dodatkowe Info: exp jak na avalonie(nie wiekszy i nie mniejszy chyba ze odrobine), kd max +5, 6/7, bez jakis broni na 150 lvl, upelszanie tylko perlami nie jakimis itemami dziwnymi, ku/instukcje normalnie w sklepie ale zeby nie bylo tak ze 1 i masz na g, to samo z duchowymi. W sumie szukam 2 avalona albo cos bardzo podobnego

Nagroda za pomoc: oczywiscie lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer podobny do avalonmt2, mila atmosfera i oczywiscie serwer który juz troche stoi

Dodatkowe Info: exp jak na avalonie(nie wiekszy i nie mniejszy chyba ze odrobine), kd max +5, 6/7, bez jakis broni na 150 lvl, upelszanie tylko perlami nie jakimis itemami dziwnymi, ku/instukcje normalnie w sklepie ale zeby nie bylo tak ze 1 i masz na g, to samo z duchowymi. W sumie szukam 2 avalona albo cos bardzo podobnego

Nagroda za pomoc: oczywiscie lajk

Elitemt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie polecam Ascarial.pl - notoryczne kradzieże itemków i kasowanie skilii na okradzionych kontach (dziurawa baza danych)

ze wzgędu na słabą ochronę danych użytkownika (po włamaniu parę dni temu do ich bazy okradziono tam masę ludzi i administacja nie chce nikomu oddawać itemkow), liczne bugi wiecznie naprawiane i stale wracające, chamską administrację,  słabych techników, przekłamana liczbą graczy > licznik podkręcany 2 lub nawet 3 razy, nierównowagę między dropem cennych rzeczy na niskich i wysokich levelach, brak stabilnych cen na serwerze, ciągłe kręcenie punktacją punktów AP, co wpływa na dziwne ceny metali, pereł. Niektóre dungeony mają bardzo słaby drop i są martwe (lodowa otchłań), nie działający RIPIER i zbugowana wieża Ripiera od kilku miesięcy. Drop kamieni duchowych z metinów 50-90 jest żenująco niski (dropi co 7-8 metek kamyk), niby to jest hard-medium ale śmiesznie to wygląda, bo na 50 lev exp leci już tylko dobrze w katakumbach, gdzie wbija sie do 85 lev a max lev jest tutaj na 132 ... Dlatego Loch pająków i red lasek święcą pustkami, a na 2 i 3 królestwie nie ma w ogóle sklepów i gra tam bardzo niewielu ludzi, więc walki PVP są tylko między sobą a wojen tam z obcym kolorem nie zobaczysz.

Administracja Ascarial.pl opłaca kilku youtuberów i te forum mpc dlatego ten serwer jeszcze stoi a szczerze mówiąc to gra się na nim gorzej niż na starym metku.pl  sprzed kilku lat. Zresztą możecie przejść się na ich forum i zobaczyć ich listę bugow. Zaś jeśli zakładacie tam konto, to podawajcie całkowicie nowy login i wymyśloną pocztę (brak przywołania hasła za pomocą owej poczty) i pod żadnym warunkiem nie inwestujcie żadnej kasy w ten serwer, bo administracja to jakieś 16-17 latki i nie oddają nikomu ukradzionych itemów choćbyś wpłacił tam nawet 100 zl (smsem lub przelewem) na ITEM SHOP. Z dobrze poinformowanego zródła wiem, że poważna grupa okradzionych parę dni temu graczy na tym serwerze będzie składać pozew zbiorowy skierowany w prokuraturze przeciwko szefowi tego cyrku o ksywie AZPRIME o wyłudzenie i jego stronka Ascarial.pl może skończyć jak pobieraczek.pl już za niedługo  

Opublikowano

Ja polecam serwer Mortyriusz graczy jest trochę można porobić napady na inne królestwa oraz wojny gildi serwer w miarę ,,świeży''

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Argentus - sporo ludzi, miła atmosfera, administracja zajmuje się graczami.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy, coś jak stara Pandora gdzie żeby zdobyć itemy trzeba było sobie tych pereł nadropić, nie chcę serwera gdzie jest skill od razu na P i maxymalne bony
Dodatkowe Info:  chciałbym zeby te ulepszenia nie były łatwe, kd +5 max, bony znośne, bez jakiegoś 20% na ludzi, fajny serwer który nie stoi od dawna i jest sporo ludzi
Nagroda za pomoc:  like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy, coś jak stara Pandora gdzie żeby zdobyć itemy trzeba było sobie tych pereł nadropić, nie chcę serwera gdzie jest skill od razu na P i maxymalne bony

Dodatkowe Info:  chciałbym zeby te ulepszenia nie były łatwe, kd +5 max, bony znośne, bez jakiegoś 20% na ludzi, fajny serwer który nie stoi od dawna i jest sporo ludzi

invoria.pl

Opublikowano

invoria.pl

Pisal,ze nie chce od razu skilli na P to co podajesz mu invorie?

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildyjnychDodatkowe Info: Na którymś z tych serwerów ProMt 2, Aregntus, VerdunNagroda za pomoc: Like

Argentus

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium
Dodatkowe Info:  stabilny serwer,duzo ludzi,nawet duży exp,

Grałem już na : Argentus,XenoX,Invoria.pl,Ascarial.pl,Eloth,Promt2,Virtualmt2,Dreikon,Mortyriusz,IMetin,Pandoramt2,
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium

Dodatkowe Info:  stabilny serwer,duzo ludzi,nawet duży exp,

Grałem już na : Argentus,XenoX,Invoria.pl,Ascarial.pl,Eloth,Promt2,Virtualmt2,Dreikon,Mortyriusz,IMetin,Pandoramt2,

Alien2 ma startować i Shivamt2 Innych to nie wiem 

Opublikowano

VirtualMT2 aktualnie 2k online :)

Zaraz ktoś cb zgłosi, że Virtual to nie jest serwer easy :D

Szukam;

- servera z duża populacją (priorytet)

- easy (pod pvp)

- najlepiej zagraniczny (najlepiej)

Za pomoc dam like :)

Sprawdź jeszcze Shiro2 (Niemiecki)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym Expie oraz dużą ilością setów , również z nawet nawet bonami dużymi

Dodatkowe Info: ABY BYŁ BEZ BS'A WBUDOWANEGO TEN SERWER !!!

OPmMzQy.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym Expie oraz dużą ilością setów , również z nawet nawet bonami dużymi

Dodatkowe Info: ABY BYŁ BEZ BS'A WBUDOWANEGO TEN SERWER !!!

Xenox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...