Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, duży wybór uzbrojenia, [miecze, zbroje itp.]
Dodatkowe Info: [OPCJONALNIE] Zmienione textury zwierzaków  i większa ich ilość . Najlepiej też wierzchowców. Duża zmiana terenu czyli np. textury, nowe npc, wygląd ogólny miasta i expowisk
Nagroda za pomoc: Lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma dostepnych zmianek trzeba kupywac od innych graczy a wogóle boje sie ze mnie wieprz okradnie

Fakt zmianek nie ma u npc ale na wyzynnej przeleczy w 30min mozna dropnac ich ponad 100

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium Dużej ilości osób, duży wybór uzbrojenia, [miecze, zbroje itp.]

Dodatkowe Info: [OPCJONALNIE] Zmienione textury zwierzaków i większa ich ilość . Najlepiej też wierzchowców. Duża zmiana terenu czyli np. textury, nowe npc, wygląd ogólny miasta i expowisk

iMetin

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, duży wybór uzbrojenia, [miecze, zbroje itp.]

Dodatkowe Info: [OPCJONALNIE] Zmienione textury zwierzaków  i większa ich ilość . Najlepiej też wierzchowców. Duża zmiana terenu czyli np. textury, nowe npc, wygląd ogólny miasta i expowisk

invoria

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium Dużej ilości osób, duży wybór uzbrojenia, [miecze, zbroje itp.]Dodatkowe Info: [OPCJONALNIE] Zmienione textury zwierzaków i większa ich ilość . Najlepiej też wierzchowców. Duża zmiana terenu czyli np. textury, nowe npc, wygląd ogólny miasta i expowiskNagroda za pomoc: Lajk

Rowniez polecam imetin'a.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze prostym do odprężenia się ,a nie do ciągłego expienia i robienia eq . 
Dodatkowe Info: Chciałbym również zeby pvp nie wygladalo typu ,że bije się po  2k itd ... bo dla mnie to bezsens .
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu 

Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze prostym do odprężenia się ,a nie do ciągłego expienia i robienia eq . 

Dodatkowe Info: Chciałbym również zeby pvp nie wygladalo typu ,że bije się po  2k itd ... bo dla mnie to bezsens .

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu 

Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz 

LinaresMt2

Rejestarcja: http://linaresmt2.pl/account.html

Client: https://mega.co.nz/#!H5ImQTxA!StC62Ey7ceHnpXACs44ujUdm10IzmmX5m0ZV1NbUuZQ

Najlepiej pobierać przez google chrome, gdyby na innej przeglądarce występowały problemy z pobaniem ;)

xxx

Opublikowano

Pomocy! Szukam serva !

Rodzaj serva: Najlepij servarrow-10x10.png z duzym dmg fun/pvp 0 expa :)

Gralem na servach : Metinek.eu niestety trzeba expic , nextmt2 fajny alearrow-10x10.png mi sie znudzil ten derin :) 4funmt2 same is sam mialem full is ale sprzedalem :) 4death padl ;C Hammermt2 rumunskie gowno same isy ....

P.S : Prosze servy tylko bez expa 0 expa najwyrzej mozna ulepki podropic albo cos takiego ...

Nagroda za pomc : Lajk* + 5 w profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium
Dodatkowe Info: Serwery z 2014 roku, najlepiej takie które są znanen i na którym gra sporo osób
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: masa ludzi, nowy server, najlepiej hard (zbliżony do pl'a), w stylu ravii, ale mniejsze ceny :D  

Nagroda za pomoc: plusiki etc.

Astilia jedynie jak narazie , radze poczekac do tego weekendu ;)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwery z 2014 roku, najlepiej takie które są znanen i na którym gra sporo osób

Metinek.eu  Bardzo polecam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun,pvp najlepiej żeby był polski lecz może też być zagraniczny 
Dodatkowe Info:Musi grać +100 osób 
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun,pvp najlepiej żeby był polski lecz może też być zagraniczny 

xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być Easy/Medium

Nie może być klasowego 6/7

Zmianki 1-5 muszą być tanio u handlarzy

Dodatkowe info: Najlepiej gdyby nie było systemu kostiumów

Nie może być to XenoxMt2

Nagroda za pomoc: Like   :D

Opublikowano

astilia, alien2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

LinaresMt2 

Client: https://mega.co.nz/#!H5ImQTxA!StC62Ey7ceHnpXACs44ujUdm10IzmmX5m0ZV1NbUuZQ

Najlepiej pobierać przez google chrome, gdyby na innej przeglądarce występowały problemy z pobaniem  ;)

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer musi być Easy/Medium

Nie może być klasowego 6/7

Zmianki 1-5 muszą być tanio u handlarzy

Dodatkowe info: Najlepiej gdyby nie było systemu kostiumów

Nie może być to XenoxMt2

Nagroda za pomoc: Like   :D

Metinek.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, bony max
Dodatkowe Info: Odpada Invoria/Dreikon ponieważ wywala co chwile poprzez "Microsoft Visual C++ Xp"

Może być zagraniczny tylko ze spolszczeniem ;) Podajcie kilka propozycji jak znacie :)

erfgreg.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Odpada Invoria/Dreikon ponieważ wywala co chwile poprzez "Microsoft Visual C++ Xp"

Może być zagraniczny tylko ze spolszczeniem ;) Podajcie kilka propozycji jak znacie :)

LinaresMt2

Client: https://mega.co.nz/#...mmX5m0ZV1NbUuZQ

Najlepiej pobierać przez google chrome, gdyby na innej przeglądarce występowały problemy z pobraniem   ;)

xxx

Opublikowano

Polecam ci Imetin mily exp mila atmosfera i mile pvp :)

Kurde serw fajny ale cieżko się dorobić Perfect eq :c

LinaresMt2

Client: https://mega.co.nz/#...mmX5m0ZV1NbUuZQ

Najlepiej pobierać przez google chrome, gdyby na innej przeglądarce występowały problemy z pobraniem   ;)

Na Linares gra z 300 luda a to jest mało..

erfgreg.png

Opublikowano

argentus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard
Dodatkowe Info:  Szukam serwera na którym jest nawet ciężko,nie trzeba wydawać hajsu na IS,np. drop Sm albo stroi z metków +45 ;p cos takiego;)
Nagroda za pomoc: lajki

Odpada zje... serwer lastivia

Metin2list_GIF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...