Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też kurde odpada bo na mapce od 135 mam takie lagi że aż ręce opadają... xD

to już wina twojego komputera..

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:  "PL" Dużo graczy (każdy level),
Dodatkowe Info: (serwer na PL)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: "PL" Dużo graczy (każdy level),

Dodatkowe Info: (serwer na PL)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Tbd, bądź starszy: wetar, samos, negros. Na tych gra dość dużo
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, mogą być 6/7 ale exp powstał nie dawno bez is można się dorobić..

Dodatkowe Info: Odpada Invoria/Xenoxmt2/Funmt2/Pandora i jeszcze kilka, powód grałem na nich  :(

Nagroda za pomoc: Lajk

Może być zagraniczny

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Klasyczny wyglad, malo epikow, serwer easy w styl PandoraMT2 i EliteMt2
Dodatkowe Info: duzo ludzi
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, bony max
Dodatkowe Info: Odpada Invoria/Dreikon/Argentus ponieważ wywala co chwile poprzez "Microsoft Visual C++ Xp"
Nagroda za pomoc: Lajk

Może być zagraniczny tylko ze spolszczeniem ;) Podajcie kilka propozycji jak znacie :)

erfgreg.png

Opublikowano

Też kurde odpada bo na mapce od 135 mam takie lagi że aż ręce opadają... xD

Zależy mi najbardziej na:Trudności Easy/Medium  Dużej ilości osób, bony max

Dodatkowe Info: Odpada Invoria/Dreikon/Argentus ponieważ wywala co chwile poprzez "Microsoft Visual C++ Xp"

Nagroda za pomoc: Lajk

Może być zagraniczny tylko ze spolszczeniem  ;) Podajcie kilka propozycji jak znacie  :)

Bierz tego linaresa ;) Nie ma idealnych serwerów pasujących pod każdym względem do nas. Jeżeli się nie decydujesz na żaden to albo czekasz nie wiadomo ile aż taki powstanie, albo stawiasz swój serwer.

Serdecznie Ci polecam linaresa, bo jest to przede wszystkim stabilny serwer, a nie tak jak te, które powstają na kilka dni.

Rejestarcja: http://linaresmt2.pl/account.html

Client: https://mega.co.nz/#...mmX5m0ZV1NbUuZQ

Najlepiej pobierać przez google chrome, gdyby na innej przeglądarce występowały problemy z pobraniem    ;)

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Global 
Dodatkowe Info: Byle nie SG i PL; w języku ang.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, stabilny, w miarę ogarniętym expem i z różnorodnymi wierzchowcami.
Dodatkowe Info : Zależy mi na serwerze z miarę ogarniętym expem i najważniejsze, by na serwerze nie znajdowały się wierzchowce takie jak lew/tygrys/wilk etc. tylko zróżnicowane mounty. Dreikon/Xenox/Linares/Silves2 odpadają.
Nagroda za pomoc: Lajk :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, stabilny, w miarę ogarniętym expem i z różnorodnymi wierzchowcami.

Dodatkowe Info : Zależy mi na serwerze z miarę ogarniętym expem i najważniejsze, by na serwerze nie znajdowały się wierzchowce takie jak lew/tygrys/wilk etc. tylko zróżnicowane mounty. Dreikon/Xenox/Linares/Silves2 odpadają.

Nagroda za pomoc: Lajk :)

Atheria2

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info:  Szukam serwera na którym jest nawet ciężko,nie trzeba wydawać hajsu na IS,np. drop Sm albo stroi z metków +45 ;p cos takiego;)

Nagroda za pomoc: lajki

Odpada zje... serwer lastivia

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Szukam serwera typu xenox grałem na Argnetus,Xenox,iMetin,Virtualmt2 , cavalos i jeszcze wiele innych ( max lvl w 5 dni kd +7-+9 max  lvl 250 + eq strasznie dużo łatwe zdobycie truty i stalki itd :D

Opublikowano

Szukam serwera typu xenox grałem na Argnetus,Xenox,iMetin,Virtualmt2 , cavalos i jeszcze wiele innych ( max lvl w 5 dni kd +7-+9 max  lvl 250 + eq strasznie dużo łatwe zdobycie truty i stalki itd :D

Funmt2 podobny handlarz jak na Xenox kupujesz eq na kazdy lv 0-75 dużo epików w miare osób gra ale dużo bugów szczególnie broni co do kd nie pamiętam troche nie grałem tam :/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer pvp/4fun!
Dodatkowe Info: Szukam serwera z max. bonami, itemami bez epików w sklepach (czyli zbroje do stalek, broń do 75lv) oraz w którym łatwo zrobić "koksika" na małym poziomie :)
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam serwera z max. bonami, itemami bez epików (czyli zbroje do stalek, broń do 75lv) oraz w którym łatwo zrobić "koksika" na małym poziomie :)

Poszukaj jakiegoś hamachi bo taki dedyk nie istnieje. Są 4fun'y, ale ze zbrojami po stalkach.

LinaresMt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Trybię 4Fun/Easy (raty: 1500+)
Dodatkowe Info: coś takiego jak Xenox.com.pl czy Argentus.pl Gralem na obu tylko mam kazda postac na oby dwu więc szukam nowego aha muszą być tam: Kostiumy! pieczencie np. taka ktora daje hp 500 000 Dzialajace ikony gildii ItemShop On stale i truty w sklepach i musi być bardzo łatwy!
Nagroda za pomoc: Lajki!! :D za najlepszą Dam maxymalna ilosc like z 2 komputerow i z 5 kont na 1 komputer!

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do DiamondMT2
Dodatkowe Info:Zależy mi na ogarniętej Administracji i graczach exp itp jak na DiamondMT2 i bez bonów 6/7
Nagroda za pomoc:5+
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Trybię 4Fun/Easy (raty: 1500+)

Dodatkowe Info: coś takiego jak Xenox.com.pl czy Argentus.pl Gralem na obu tylko mam kazda postac na oby dwu więc szukam nowego aha muszą być tam: Kostiumy! pieczencie np. taka ktora daje hp 500 000 Dzialajace ikony gildii ItemShop On stale i truty w sklepach i musi być bardzo łatwy!

Nagroda za pomoc: Lajki!! :D za najlepszą Dam maxymalna ilosc like z 2 komputerow i z 5 kont na 1 komputer!

NextMT2 i 4FunMT2

Dodatkowe Info:Zależy mi na ogarniętej Administracji i graczach exp itp jak na DiamondMT2

Z własnego doświadczenia tu Ci mogę polecić EliteMT2 i Pandorę, dobre serwery - przede wszystkim z dużą ilością graczy i długo stojące na scenie polskich privów. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium lub medium hard, brak metali w shopie, duzo ludzi na serwerze
Dodatkowe Info: cos w stylu Restii
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Z własnego doświadczenia tu Ci mogę polecić EliteMT2 i Pandorę, dobre serwery - przede wszystkim z dużą ilością graczy i długo stojące na scenie polskich privów.

Brak ci doświadczenia człowieczku :) Na Elite jest olewka ze strony administracji, graczy +/- 300. Więc kłamiesz.

Zależy mi najbardziej na: serwer medium lub medium hard, brak metali w shopie, duzo ludzi na serwerze

Ascarial

Balmora

Ravia

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Dodatkowe Info: cos w stylu Restii
Nagroda za pomoc: Like

Ascarial / Balmora / Thoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam serwera z max. bonami, itemami bez epików w sklepach (czyli zbroje do stalek, broń do 75lv) oraz w którym łatwo zrobić "koksika" na małym poziomie :)

ref bo wciąż szukam :)

Opublikowano

Ascarial idealnie pasuje do twoich wymagań i gra tam ponad 2k graczy

Dodatkowe Info:Zależy mi na ogarniętej Administracji i graczach exp itp jak na DiamondMT2 i bez bonów 6/7

Pangeayt2 idealnie pasuje tylko ma jeden minus (6/7 klasy) ale podobny do pandory a pandora była podobna do diamonda :D

Xenoxmt2 idealny serwer dla cb na 15 lvl możesz rozłożyc 250  :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

1358809676-U384748.png

Opublikowano

No to jesli od gameforge to angielski metek :)

Ewentualnie stary metin2.us, ale obecnie on i tak jest od GFu, wiec bez roznicy.. wszystko ten sam syf niestety :(

ref bo wciąż szukam :)

metinek / invoria (tyle ze tu trzeba dlugo mixowac, nie masz max bonow, ale koxa na malym lvlu da sie zrobic :P )

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...