Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Sewer nowszy do 6-8 miesiecy. Max lv 200-250 medium lub medium/easy. Po kilka nowych map do expa , broni , zbroi ,dangeonów żeby sklepy były i coś się działo na serwie.Spodobał mi się WebMetin , ale tam się nic nie dzieje mało nieopłacalnych questów drop itp.Truty,stalki z dropu. Duuużo ludzi(1k+).Ciekawa fabuła.

Nagroda : Lajk + 5* w profilu.

Invoria

giphy.gif ­

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko wszystkim to znów JA.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:  Serwer EASY/4fun - Nie mam czasu na grę gdyż pracuję :) Szukam czegoś przy czym mógłbym się rozerwać. Nie chce wydawać pieniędzy na IS, gdyż aktualnie nie stać mnie na takie wygody :P (Auto w naprawie xD). O Atmosferze nie piszę bo zawsze ktoś może ją zepsuć :P MAx LVL może być 250 może być 160 - Bez różnicy. EQ też w miare łatwe do ogarnięcia- Można się pomęczyć ale tak z godzinke i można eq robić.
 Aha ! Proszę aby był w miarę stabilny:P zawsze gdy zaczynałem gre na serwerach to padał albo ddos etc. :) Proszę by był już za taką "falą". Ilość graczy? tak by było z kim PVP robić - 300+ ? Może starczy :) 

Dodatkowe Info:Bardzo podobał mi się Xenox -Lecz gracze mnie zniechęcili gdyż podobno upada (ktośtam się nie zajmuje serwerem). Reszta nie bardzo.
Nagroda za pomoc: Limit + i 5 w profilu i MOJA wdzięczność :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużooo ludzi,nowości coś podobnego do DiamondMT2

Dodatkowe Info:Coś podobnego do DiamondMT2 koniecznie,dużoo nowości i dużooo ludzii około 750+

Nagroda za pomoc:Lajki ? 

Essenia.pl

Zależy mi najbardziej na:  Serwer EASY/4fun - Nie mam czasu na grę gdyż pracuję :) Szukam czegoś przy czym mógłbym się rozerwać. Nie chce wydawać pieniędzy na IS, gdyż aktualnie nie stać mnie na takie wygody :P (Auto w naprawie xD). O Atmosferze nie piszę bo zawsze ktoś może ją zepsuć :P MAx LVL może być 250 może być 160 - Bez różnicy. EQ też w miare łatwe do ogarnięcia- Można się pomęczyć ale tak z godzinke i można eq robić. Aha ! Proszę aby był w miarę stabilny:P zawsze gdy zaczynałem gre na serwerach to padał albo ddos etc. :) Proszę by był już za taką "falą". Ilość graczy? tak by było z kim PVP robić - 300+ ? Może starczy :) 

Dodatkowe Info:Bardzo podobał mi się Xenox -Lecz gracze mnie zniechęcili gdyż podobno upada (ktośtam się nie zajmuje serwerem). Reszta nie bardzo.

Metinek.eu, Asine.pl.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer EASY/4fun - Nie mam czasu na grę gdyż pracuję :) Szukam czegoś przy czym mógłbym się rozerwać. Nie chce wydawać pieniędzy na IS, gdyż aktualnie nie stać mnie na takie wygody :P (Auto w naprawie xD). O Atmosferze nie piszę bo zawsze ktoś może ją zepsuć :P MAx LVL może być 250 może być 160 - Bez różnicy. EQ też w miare łatwe do ogarnięcia- Można się pomęczyć ale tak z godzinke i można eq robić. Aha ! Proszę aby był w miarę stabilny:P zawsze gdy zaczynałem gre na serwerach to padał albo ddos etc. :) Proszę by był już za taką "falą". Ilość graczy? tak by było z kim PVP robić - 300+ ? Może starczy :) 

HammerMT2 - fajny serwer PVP, aczkolwiek zagraniczny.

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na liczba osób online 500+, stary dobry dedyk, HARD / MEDIUM, bez 6-7 bonów, maksymalnie 1 set eq epickiego 

Dodatkowe info: ItemShop - online, serwer podobny do Ravia - Tiveria - Concordia.

Nagroda za pomoc: Lajk 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na liczba osób online 500+, stary dobry dedyk, HARD / MEDIUM, bez 6-7 bonów, maksymalnie 1 set eq epickiego 

Dodatkowe info: ItemShop - online, serwer podobny do Ravia - Tiveria - Concordia.

Balmora

Niedługo wychodzi Ravia s2

giphy.gif ­

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1218050-ethandiamt2pl-dedyk-medium/

Z tym, że trochę osób online mniej. :<

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

LittleBlack Ethandia.pl bardzo fajny serwer polecam również. Mam tam postać. Ale rzeczą, która mnie zniechęca do grania to liczba osób online, mimo wszystko 150 osób +/- to jest trochę za mało. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: takim serwerze lub podobnym jak wwww.newlongju.cn, pewnie mało osób go kojarzy był to pierwszy serwer prywatny na którym zagrałem. I poszukuje równie dobrego serwera w  którym gra polega na dt, misjach i czystej zabawie w tej grze.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. global lub priv. Od razu mówie metin2 pl odpada, ale chętnie skuszę się na jakiegoś zagranicznego globala. Ale chyba drugiego takiego jak metin2 us już nie znajdę ;) Z góry dziękuję za pomoc. Bronie max tryton i zbroje niebiańskie. kd +4/5. Misje u biologa
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: takim serwerze lub podobnym jak wwww.newlongju.cn, pewnie mało osób go kojarzy był to pierwszy serwer prywatny na którym zagrałem. I poszukuje równie dobrego serwera w  którym gra polega na dt, misjach i czystej zabawie w tej grze.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. global lub priv. Od razu mówie metin2 pl odpada, ale chętnie skuszę się na jakiegoś zagranicznego globala. Ale chyba drugiego takiego jak metin2 us już nie znajdę ;) Z góry dziękuję za pomoc

Nagroda za pomoc: Lajki

Metin2.sg

giphy.gif ­

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Jak największa liczba graczy , ciekawa fabuła i po kilka nowych map , zbroi itp.max lv 200-250

Dodatkowe info : Możecie podać zapowiedzi do podobnych serwerów lub serwery zagraniczne.

Nagroda : Like , 5* w profilu

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Jak największa liczba graczy , ciekawa fabuła i po kilka nowych map , zbroi itp.max lv 200-250

Dodatkowe info : Możecie podać zapowiedzi do podobnych serwerów lub serwery zagraniczne.

Invoria, Dreikon, Asine.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Invoria, Metinek

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, Hard/Medium

Dodatkowe Info: 10 ku do G, balans postaci, 1k+ ludzi w godzinach szczytu 1,5-2k.   Serwer w podobie Ascariala. Może być troszeczkę łatwiejszy exp od Ascariala ( ale bez przesady)

Nagroda za pomoc: Lajki.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Najbardziej zależy mi na : serwer medium lub medium/easy.Max lv 250. Po kilka nowych map,zbroi,broni questow itp ,ale nie przesadnie jak na Xenoxie. max lv żeby nie wbijało się za szybko , żeby się troche wysilic aby go wbic. Jak najwięcej liczba ludzi 1k+. Klasy zbalansowane.

Nagroda Lajki.

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : serwer medium lub medium/easy.Max lv 250. Po kilka nowych map,zbroi,broni questow itp ,ale nie przesadnie jak na Xenoxie. max lv żeby nie wbijało się za szybko , żeby się troche wysilic aby go wbic. Jak najwięcej liczba ludzi 1k+. Klasy zbalansowane.

Nagroda Lajki.

Invoria

Asine, ale trochę mniej ludzi

iMetin, jak wyżej

giphy.gif ­

Opublikowano

Nagroda Lajki.

Invoria

Na iMetin nie ma zbalansowanych klas :x

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Exp w miarę luźny, max lvl 150-250 (obojętnie) ogarnięte sety i eq (może mniej od xenoxa, argentusa), ludzi z 500+
Dodatkowe Info: Może być server pvp dla zabawy (wtedy nie przykuwać uwagi do wymagań wyżej)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Exp w miarę luźny, max lvl 150-250 (obojętnie) ogarnięte sety i eq (może mniej od xenoxa, argentusa), ludzi z 500+

Dodatkowe Info: Może być server pvp dla zabawy (wtedy nie przykuwać uwagi do wymagań wyżej)

Metinek.eu

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dreikon

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Invoria

Co do serwera PvP to HammerMT2 (zagraniczny)

giphy.gif ­

Opublikowano

4funmt2 pvp :]

Zależy mi najbardziej na: Exp w miarę szybki, max lvl 150-250 (obojętnie) ogarnięte sety i eq (może mniej od xenoxa, argentusa), ludzi z 500+

Dodatkowe Info: Balans klas

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

4funmt2 pvp :]

Zależy mi najbardziej na: Exp w miarę szybki, max lvl 150-250 (obojętnie) ogarnięte sety i eq (może mniej od xenoxa, argentusa), ludzi z 500+

Dodatkowe Info: Balans klas

Invoria

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...