Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze HARD

Dodatkowe Info: Chciałbym aby serwer nie był za prosty. Muszą być zwoje błogo. albo metale. Opcjonalnie mogły by być autopoty i max 99 lvl. Oczywiście jeśli nie będzie tych dwóch ostatnich to się jakoś przeżyje.

Nagroda za pomoc:Lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info: Chciałbym aby serwer nie był za prosty. Muszą być zwoje błogo. albo metale. Opcjonalnie mogły by być autopoty i max 99 lvl. Oczywiście jeśli nie będzie tych dwóch ostatnich to się jakoś przeżyje.

Ravia.eu

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Balmora, Ravia

Opublikowano

ter]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy/4fun

Dodatkowe Info: Oprócz Divine World. Bez 6/7 bonu. Szybki exp,kasa. Mało epików

Nagroda za pomoc: Lajk

[/center]

Opublikowano

[/center]

Surface

Opublikowano

[/center]

Camerion Albo Sufrace Ewentualnie mexilia.

/rip

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze dosc trudnym,cos nie duzo latwiejszego niz Balmora

Dodatkowe Info: Malo epikow,i w miare nowy serwer zeby to byl

Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze dosc trudnym,cos nie duzo latwiejszego niz Balmora

Dodatkowe Info: Malo epikow,i w miare nowy serwer zeby to byl

Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu.

Ravia.eu

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/4fun. Łatwo o eq,yang i lvl, aby administracja wchodziła na serwer. Łatwy i szybki drop kasy i ulepszaczy. Wbicie maksymalnego lvl w max tydzień. 6/7 bez abs na klasy, tylko hp, staty , potwory. Dużo broni i zbroji, a epickiej biżuterii max 3-4 i żeby łatwo było je ulepszyć :D. Serwer nie musi być nowy ale nie może być też za stary ;p. Serwer stojący około rok-5miesięcy ;d.

Dodatkowe Info: Na serwie ma grać przynajmiej 200+ osób. Nie chce jakiś gównianych xenoxów, ani nic podobnego do tego.

Nagroda za pomoc: Lajki ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/4fun. Łatwo o eq,yang i lvl, aby administracja wchodziła na serwer. Łatwy i szybki drop kasy i ulepszaczy. Wbicie maksymalnego lvl w max tydzień. 6/7 bez abs na klasy, tylko hp, staty , potwory. Dużo broni i zbroji, a epickiej biżuterii max 3-4 i żeby łatwo było je ulepszyć :D. Serwer nie musi być nowy ale nie może być też za stary ;p. Serwer stojący około rok-5miesięcy ;d.

Dodatkowe Info: Na serwie ma grać przynajmiej 200+ osób. Nie chce jakiś gównianych xenoxów, ani nic podobnego do tego.

Nagroda za pomoc: Lajki ;)

DivineWorld s2, Evenest

Opublikowano

Siema .

Szukam ekipy na serwer x

Więcej info na GG : x

x

Od tego masz ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie wiem

gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej

na:Wysokich ratach

Dodatkowe Info:[/

color]witam szukam serwa easy pvp Pvp! moze byc polsski jak i zagraniczny ma sie milo grac i niech bedzie duzo epikow i duzo itemow w sklepach

Nagroda za pomoc:[/

color]LAjk

Ps. gralem na Xenoxmt2. Yitian2.divine word s1.2. Pandoramt2,Inorist,surfacemt2,Dreanor2,Dragonmt2,Avalony ,febe,,nexus,celestial word,promt2,globql,Creativemt2,tiveria,Extreme s1/s2, NewLongju,

82410266488940901538.png GG: 47085347

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na:Wysokich ratach Dodatkowe Info:[/ color]witam szukam serwa easy pvp Pvp! moze byc polsski jak i zagraniczny ma sie milo grac i niech bedzie duzo epikow i duzo itemow w sklepach Nagroda za pomoc:[/ color]LAjk

Ps. gralem na Xenoxmt2. Yitian2.divine word s1.2. Pandoramt2,Inorist,surfacemt2,Dreanor2,Dragonmt2,Avalony ,febe,,nexus,celestial word,promt2,globql,Creativemt2,tiveria,Extreme s1/s2, NewLongju,

Może Mexilia?

Opublikowano

Nie wiem

gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej

color]witam szukam serwa easy pvp Pvp! moze byc polsski jak i zagraniczny ma sie milo grac i niech bedzie duzo epikow i duzo itemow w sklepach

color]LAjk

Virtual

Opublikowano

Nie wiem

gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej

color]LAjk

GladoR , VirtualMT2 lub FireMT2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:NA start lv 99, serwer full PVP

Dodatkowe Info:Serwer może być polski jak i zagraniczny. Brak w 6-7 bonu na klasy.

Nagroda za pomoc: lajk +5 w profilu

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Raty podobne do XenoxMT2, Miła atmosfera żeby była

Dodatkowe Info:Szukam serwera easy tak żeby na dłużej zostać , żeby było epików i broni dużo ,ITP..

PRZECZYTAJ TO PIERW ZANIM ODPOWIESZ

TU CZYTAJ !!!--------> Dodam że grałem na : Xenox,virutal,glador,yitian,nexus,avalony,pandora,surface,mexilia,crative,reinor,vilanos,Metinologia,inorist.DivineWorld , Ariust , Global ,ProMT2,nEW longju , LOngju , celestial world s1/2, ChunjoMT2,senthia,vanesia,BladerMT2,fireMT2,Navethis , Metin5,Energier,EliteFighters,Havitus,Ravia.Death2,Dreanor2

82410266488940901538.png GG: 47085347

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:NA start lv 99, serwer full PVP

Dodatkowe Info:Serwer może być polski jak i zagraniczny. Brak w 6-7 bonu na klasy.

Nagroda za pomoc: lajk +5 w profilu

MT2.in (masz w dziale zagraniczne serwery).Na start 32lvl,ale jest NPC,który wbija nam lvl do 250(max jest 250:D)

Polecam,także Hammer MT2,ale na serwerze jest na start 254lvl i npc daje nam 255(max 255lvl) i niestety są bony na klasy,ale wszystko jest u NPC za 0 yang(dodatkowo jest 1kkk na start i bug na sztabki u dozo)

Zależy mi najbardziej na:Raty podobne do XenoxMT2, Miła atmosfera żeby była

Dodatkowe Info:Szukam serwera easy tak żeby na dłużej zostać , żeby było epików i broni dużo ,ITP..

PRZECZYTAJ TO PIERW ZANIM ODPOWIESZ

TU CZYTAJ !!!--------> Dodam że grałem na : Xenox,virutal,glador,yitian,nexus,avalony,pandora,surface,mexilia,crative,reinor,vilanos,Metinologia,inorist.DivineWorld , Ariust , Global ,ProMT2,nEW longju , LOngju , celestial world s1/2, ChunjoMT2,senthia,vanesia,BladerMT2,fireMT2,Navethis , Metin5,Energier,EliteFighters,Havitus,Ravia.Death2,Dreanor2

Tylko i wyłącznie Diamond MT2

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp , stalki bronie 75 + w sklepach . Zalezy mi na 4 fun / pvp

Dodatkowe Info: Gralem na PvPMT2 Xenox Mt2 .

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp , stalki bronie 75 + w sklepach . Zalezy mi na 4 fun / pvp

Dodatkowe Info: Gralem na PvPMT2 Xenox Mt2 .

Nagroda za pomoc: lajk

Glador

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...