Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki za pomoc ;p i jesli jakies jeszcze ktos zna to prosilbym o podanie ;d

Zarax wiesz może ile ludzi gra na tym avenor ?

Na avenorze niestety w dni robocze ok.300 osób.

To już bardziej polecam medium/ hard ( administracja avenor) Ascarial.pl

Ludzi tutaj gra ok. 1000. z robieniem eq też spoko, bo m.in. przerabia się bronie 75.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki za pomoc ;p i jesli jakies jeszcze ktos zna to prosilbym o podanie ;d

Zarax wiesz może ile ludzi gra na tym avenor ?

Na Avenorze gra średnio 400,

Polecam ci Virtuala(easy) i Invorie(easy/medium)

Ascarial.pl(medium/hard) i jutro startuje Negoria, na starcie ma być 1 k+( medium/hard)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : na tym aby grało tam dużo ludzi i żeby było na nim co robić (chodzi o eq)

Dodatkowe info : żeby był to hard albo easy i żeby nie był to server typu pandora (chodzi o prywatny server)

Nagroda za pomoc : Like

imetin.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym, żeby na serwerze działał 1 hit killer, nie musi być Polski, może być przesz hamachi
Dodatkowe Info: brak
Nagroda za pomoc: Lajk 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby nie był hamachi oraz żeby był polski, prywatny oraz gdzie gra dużo ludzi
Dodatkowe Info: EASY/MEDIUM - SERWER PODOBNY DO PANDORY/ELITE
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby nie był hamachi oraz żeby był polski, prywatny oraz gdzie gra dużo ludzi

VirtualMT2 :>

Zależy mi najbardziej na: tym aby był to nowy serwer gdzie są "nowe itemy" różniące się od innych serwerów :)

Dodatkowe Info: brak

Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: A wiec tak zastanawiam sie nad kilkoma serwerami,globalem

Ascarial mam dosc ladne konto woj 52lv aura P eq : Niestety nie ma (kradziez) Na woju znajduje sie tylko jakis rib 36sr 2x Kd +4 i wierzchowiec 200/200

Drugi serwer Dreikon

Mam jakis ekwipunek (Bao , Kostiumy te legendarne , legendarny wierzchowiec jak i ten z is ) z eq to tylko bambus 58sr.

Trzeci serwer Exalion. Mam tam eq startowe jakis rib 43sr , dzik z is itp.

Czwarty serwer to global. A wiec tak bd mial wp/bodego 1 skill P 1 g 42lv(Moj kolega sie zajmuje boostowaniem skilli wiec z tym nie ma problemu.)

Piaty Invoria: Posiadam full pakiet z Is 3x zloty diabel 2 x zwykly + kostiumy , wierzchowce itp.Brak eq.

Szosty a zarazem ostatni TBD bez eq itp. Jedynie rzeczy z IS

Dodam ze na wybrany serwer bd mogl wydac na Is 200/300zl .

Dodatkowe Info: Zalezy mi na fajnej zabawie na wakacje(Teraz nie mam czasu) Lubie serwery "Isi" jak rowniez hard.

Za pomoc dziekuje :)

Nagroda za pomoc:Only Like

Ponawiam pytanko:)
Opublikowano

Witam,dlaczego od dłuższego czasu nie widać nowo powstających serwerów ?

A jak powstają to się walą !

Szukam Serwera Easy ( wyjątkowego z Kostiumami (Na stałe)  które łatwo można zdobyć z bossa na  oraz Zdobywanie peta który bedzie na stałe

Nowe zbroje bronie ( ciekawy wygląd ITP )   wierzchowce

Lv 250

Exp nie za ciężki i żeby się nie nudziło

oraz dużo atrakcji !

Jeżeli macie taki serwer proszę o podanie mi takiego :)

Pozdrawiam

Nagroda - LAJK

Opublikowano

vixa

Kolego cos nie tak? Podalem serwery ktore mnie interesuja a ty mi podajesz Vixa ? Pzdr.

Witam,dlaczego od dłuższego czasu nie widać nowo powstających serwerów ?

A jak powstają to się walą !

Szukam Serwera Easy ( wyjątkowego z Kostiumami (Na stałe) które łatwo można zdobyć z bossa na oraz Zdobywanie peta który bedzie na stałe

Nowe zbroje bronie ( ciekawy wygląd ITP ) wierzchowce

Lv 250

Exp nie za ciężki i żeby się nie nudziło

oraz dużo atrakcji !

Jeżeli macie taki serwer proszę o podanie mi takiego :)

Pozdrawiam

Nagroda - LAJK

Mysle ze dla cb idealny bedzie

Argentus,Mortyriusz :)

Opublikowano

Exalion

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Exalion

Exalion to nie easy/medium

AslanMt2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Żeby nie był hamachi oraz żeby był polski, prywatny oraz gdzie gra dużo ludziDodatkowe Info: EASY/MEDIUM - SERWER PODOBNY DO PANDORY/ELITENagroda za pomoc: Lajk

virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: No to tak ma to byc easy max lvl 2/3 dni ? latwo o ulepki itp pety kostiumy mozna kupic od graczy w miare tanio lub dropnac  (zeby to nie bylo 3 tyg dropu...)  
Dodatkowe Info: gralem na argentus xenox laneris divine itp 
Nagroda za pomoc: Lajk limit + 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: No to tak ma to byc easy max lvl 2/3 dni ? latwo o ulepki itp pety kostiumy mozna kupic od graczy w miare tanio lub dropnac (zeby to nie bylo 3 tyg dropu...)

Dodatkowe Info: gralem na argentus xenox laneris divine itp

Nagroda za pomoc: Lajk limit + 5

Może virtual, elite lub promt2?

xSkiLL dzieki ;p

Proszę ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium podobnym do ethana.eu. Najlepiej jakiś dobry polski dedyk.
Dodatkowe Info: Serwer bez 6/7 bonu (chyba że do expa to tak). Licznik w granica 1k+/-. Częste eventy i najważniejsze żeby administracja interesowała się serwerem.

Grałem na invoria i virtual.
Nagroda za pomoc: Like + 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium podobnym do ethana.eu. Najlepiej jakiś dobry polski dedyk.

Dodatkowe Info: Serwer bez 6/7 bonu (chyba że do expa to tak). Licznik w granica 1k+/-. Częste eventy i najważniejsze żeby administracja interesowała się serwerem.

Grałem na invoria i virtual.

Nagroda za pomoc: Like + 5

Może DiamodMT2?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard który stoi od niedawna ale jest pewny.
Dodatkowe Info: Grałem kiedyś na balmorze ale jakoś znudziło mi się bo nie dawałem rady uzbierać na trutę.

Teraz chciałem pograć na negori ale serwer jest bardzo niedopracowany i syfiasty. Ravia jest bardzo stara i pewnie nie będzie mnie stać nawet na skille G.

Chcę grać bez IS'u.
Nagroda za pomoc: No co ja mogę? 3+

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard który stoi od niedawna ale jest pewny.

Dodatkowe Info: Grałem kiedyś na balmorze ale jakoś znudziło mi się bo nie dawałem rady uzbierać na trutę.

Teraz chciałem pograć na negori ale serwer jest bardzo niedopracowany i syfiasty. Ravia jest bardzo stara i pewnie nie będzie mnie stać nawet na skille G.

Chcę grać bez IS'u.

Nagroda za pomoc: No co ja mogę? 3+

Exalion ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY/MEDIUM który stoi od niedawna ale jest pewny.
Dodatkowe Info: Szukam Serwera o Bardzo dużym Expie i w miarę kasie Gralem na Xenox,Merie,Pandora,Dragon,Virtual,Experion

Nagroda za pomoc: No co ja mogę? Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi na serwerze: Easy/4Fun/Pvp,+400ludzi,abs tylko np 15 lub 20%,niezbyt skomplikowany system ulepszania, najlepiej z czestymi wojnami(nie konieczne aczkolwiek milo widziane ) Serwer nie pod IS , jesli chodzi o 6/7 to najlepiej jak by ich nie bylo , lub byly bardzo latwe do zrobienia .

Dodatkowe info: Gralem na 4Funmt2,Linares ,Promt2,Mentis,Metek2 pl

Nagroda za pomoc: LIKE :P

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY/MEDIUM który stoi od niedawna ale jest pewny.
Dodatkowe Info: Szukam Serwera o Bardzo dużym Expie i w miarę kasie Gralem na Xenox,Merie,Pandora,Dragon,Virtual,Experion

Nagroda za pomoc: No co ja mogę? Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...