Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium podobnym do ethana.eu. Najlepiej jakiś dobry polski dedyk.

Dodatkowe Info: Serwer bez 6/7 bonu (chyba że do expa to tak). Licznik w granica 1k+/-. Częste eventy i najważniejsze żeby administracja interesowała się serwerem.

Grałem na invoria i virtual.

Nagroda za pomoc: Like + 5

Może DiamodMT2?

Może jakiś inny? 

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi na serwerze: Easy/4Fun/Pvp,+400ludzi,abs tylko np 15 lub 20%,niezbyt skomplikowany system ulepszania, najlepiej z czestymi wojnami(nie konieczne aczkolwiek milo widziane ) Serwer nie pod IS , jesli chodzi o 6/7 to najlepiej jak by ich nie bylo , lub byly bardzo latwe do zrobienia .

Dodatkowe info: Gralem na 4Funmt2,Linares ,Promt2,Mentis,Metek2 pl

Nagroda za pomoc: LIKE :P

Elitemt2

Zależy mi najbardziej na: Serwerze EASY/MEDIUM który stoi od niedawna ale jest pewny.

Dodatkowe Info: Szukam Serwera o Bardzo dużym Expie i w miarę kasie Gralem na Xenox,Merie,Pandora,Dragon,Virtual,Experion

Nagroda za pomoc: No co ja mogę? Like

Shiva

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium max lv 120 coś pod globala
Dodatkowe Info: Aby serwer był w miarę łatwy zmianki - bardzo dobry drop lub w shopie
Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Nie wiem który serwer wybrać

do wyboru PL vs Ravia

Co wy byście wybrali? :P

Ravia - Więcej osób a serwer bardziej rozpoznawany i lepszy.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Nie wiem który serwer wybrać

do wyboru PL vs Ravia

Co wy byście wybrali? :P

Ravia mnie botow i lepiej sie gra. PL zszedl na psy yangi w is itp juz upada.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Szukam serwera, który jest podobny do starego, dobrego PL. 

Tzn 1 epik, niebianka + bron 80lv.

Zeby nie bylo pelno syfu na owym serwerze, tylko po prostu - najbardzej podobny do starego pla jak sie da. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Zeby nie bylo pelno syfu na owym serwerze, tylko po prostu - najbardzej podobny do starego pla jak sie da. 

Ravia/Balmora?

Opublikowano

Astilia.pl startuje 9maja

Opublikowano

ethandia

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
MEDIUM
Dodatkowe Info: dobry do gry DUO (z kolegą), truty z DT o które dość łatwo, 400+osób,stabilny najlepiej jakiś który stoi dłużej. Odpada: PandoraMT2/EliteMT2/Xenox/VirtualMT2.
Nagroda za pomoc: 5 na profilu, limit like! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze hard

Dodatkowe Info:Szukam serwera hard który jest aktualnie najpopularniejszy (Gra tam najwięcej osób z pośród serwerów hard)

Nagroda za pomoc: LAAAJK :D

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: MEDIUMDodatkowe Info: dobry do gry DUO (z kolegą), truty z DT o które dość łatwo, 400+osób,stabilny najlepiej jakiś który stoi dłużej. Odpada: PandoraMT2/EliteMT2/Xenox/VirtualMT2.Nagroda za pomoc: 5 na profilu, limit like! :)
Shivamt2, startowała kilka dni temu.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze hardDodatkowe Info:Szukam serwera hard który jest aktualnie najpopularniejszy (Gra tam najwięcej osób z pośród serwerów hard)Nagroda za pomoc: LAAAJK :D
Balmora/raviaLub może medium/hard--> AscarialEw. poczekaj na start Astilia.pl (hard) 9 maja, bo dosyć dużo ludzi ma być na starcie.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze hard

Dodatkowe Info:Szukam serwera hard który jest aktualnie najpopularniejszy (Gra tam najwięcej osób z pośród serwerów hard)

Nagroda za pomoc: LAAAJK :D

Ascarial :-)

Na Ravi mało ludu gra, a Balmora...brak słów

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUMDodatkowe Info: dobry do gry DUO (z kolegą), truty z DT o które dość łatwo, 400+osób,stabilny najlepiej jakiś który stoi dłużej. Odpada: PandoraMT2/EliteMT2/Xenox/VirtualMT2.Nagroda za pomoc: 5 na profilu, limit like! :)

imetin.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard, lub Hard. Bez 6/7 klasa. Może być to serwer, który dopiero wystartuje, lub który już stoi (niezbyt stary). Nie chcę żadnych Ascarialów, Negorii i innych serwów z navi. Ma być stabilny, z ogarniętą administracją i przynajmniej te 400-500 osób. Nagroda za pomoc: Bóg zapłać

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard, lub Hard. Bez 6/7 klasa. Może być to serwer, który dopiero wystartuje, lub który już stoi (niezbyt stary). Nie chcę żadnych Ascarialów, Negorii i innych serwów z navi. Ma być stabilny, z ogarniętą administracją i przynajmniej te 400-500 osób. Nagroda za pomoc: Bóg zapłać

Ravia ? :p Team ogarniety, walcza z botami caly czas i ich nie ma praktycznie. Z 2-4razy w msc raty podwyzsza itp. Polecam
Opublikowano

exalion

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
MEDIUM
Dodatkowe Info: dobry do gry DUO (z kolegą), truty z DT o które dość łatwo, 400+osób,stabilny najlepiej jakiś który stoi dłużej. Odpada: PandoraMT2/EliteMT2/Xenox/VirtualMT2/iMetin.
Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc: 5 na profilu, limit like! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM

Dodatkowe Info: dobry do gry DUO (z kolegą), truty z DT o które dość łatwo, 400+osób,stabilny najlepiej jakiś który stoi dłużej. Odpada: PandoraMT2/EliteMT2/Xenox/VirtualMT2/iMetin.

Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc: 5 na profilu, limit like! :)

PandorumMT2.PL (nie mylić z pandorą :D)

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie , na jakim serwerze jest najlepiej zacząć , aby potem na nim zarabiać? Chodzi mi o PL'a , a o zarobek to chodzi mi o sprzedawanie np. yangów na allegro.  Z góry dziękuje

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie , na jakim serwerze jest najlepiej zacząć , aby potem na nim zarabiać? Chodzi mi o PL'a , a o zarobek to chodzi mi o sprzedawanie np. yangów na allegro.  Z góry dziękuje

s56 - TBD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 500+ osób , fajny wygląd epików 
Dodatkowe Info: Najlepiej serwer medium może być hard. Max lvl poniżej 150 i mało ulepków 
Nagroda za pomoc: 5*LIKE

1360337495-U363674.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serv easy/med , bez bonów 6/7 , serv max 2 miechy podobny do np. Molten.MT2
Dodatkowe Info: gram dużo i od paru lat , szukam zgranej ekipy ktora sporo gra (mam ts2,ts3,skype)
Nagroda za pomoc: pomoc za pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...