Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy, max 250 ( lub 255 ) lv, mało ulepszaczy ( max 3, np. same perły, lub 3 różne, byleby były łatwo dostępne = łatwo dropliwe ), by grało na nim trochę graczy.Dodatkowe Info: Jakiś średnio - nowy, byle by był i było w co grać dla relaksu ( bo 99% metków jest stresujących )Nagroda za pomoc: Jak znajdzie się jakiś, to pomyślimy.

virtual

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: szukam serwera easy najlepiej podobnego do metek2.pl ale innych propozycij tez slucham
Dodatkowe Info: servery typu metek2.pl
Nagroda za pomoc: Lajk

Inworia jakos mojej uwagi nie pryzciogla prosye o inne propoyzcje
Like
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: szukam serwera easy najlepiej podobnego do metek2.pl ale innych propozycij tez sluchamDodatkowe Info: servery typu metek2.plNagroda za pomoc: Lajk

Inworia jakos mojej uwagi nie pryzciogla prosye o inne propoyzcje

Like

batios.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobny do Invori/Dreikona

Dodatkowe Info: Serwer najlepiej jakiś nowy/ Tani IS/ Łatwy Drop/ Łatwo o Skille

Nagroda za pomoc: 3 dniwoy limit like i 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer z duzo ilością graczy, stabilny, który zaraz nie padnie

Dodatkowe Info:

Serwer Hard/Medium podobny do ConcordiaMT2 (może Exalion, Balmora nwm), łatwiejszy od Ravii

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Tak jak napisałeś balmora może być, ale jak szukasz hard (troche medium) to Ascarial.pl

Duża ilość graczy- średnio 1k+ dziennie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Oldschoolu, bez żadnych lizaków dodającym 1000000% na luda itp. Stare klimaty, wchodzące bony o maksymalnej wartości
Dodatkowe Info: Oldschool
Nagroda za pomoc: +5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bardzo dużej ilości graczy, stabilności, ogarniętej i chętnej do pomocy administracji oraz dobrej atmosfery
Dodatkowe Info: ma to być typowy medium, ewentualnie medium/easy (niezbyt stary)
Nagroda za pomoc: lajk +5 w profilu, z góry dzięki za każdą pomoc :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nie za duży max lvl , duza liczba graczy ,dość nowy serwer
Dodatkowe Info: najlepiej bez żadnych lizaków , petów i innych dennych "nowości"
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim max lvl, 
Dodatkowe Info: Dużo nowości, ma się nie nudzić, wymagam czegoś innego ponieważ grałem już na bardzo wielu typowych serwach.
Nagroda za pomoc: Lajki

KbkgA.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:

-Serwer teoretycznie easy, ale jednak na dłuższy czas.

-Od razu wchodzą max bony.

-Nie więcej jak 8 ulepszeń broni/zbroi.

-Duża ilość graczy.

-Główne bronie bez średnich i um.
-Brak ABS'ów po 25%

-Brak 6/7 bony na klasy (lub całkowity jego brak)

-Możliwość normalnej gry bez IS.

-Serwer nie starszy niż 3 miesiące.

Dodatkowe Info: szukałem nieco w aktualnościach i te, które przypadły mi do gustu były albo przesączone bugami, albo miały fatalną administrację. Więc proszę o podanie najlepiej więcej niż jednego serwera.
Nagroda za pomoc: za naprawdę dobry serwer limit plusów i 5* w profilu.

/Inna opcja to serwer bardzo podobny do Batios.pl, ale z większą ilością graczy. Nie chce serwerów pomiędzy Batios'em, a opisanym wyżej. Albo jeden typ, albo drugi.

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na długim expieniu, ale, żeby łatwo było zdobyć ekwipunek. Również chciałbym, żeby server był prosty czyli, żeby nie było na srane 69 rodzajami zbroji, jakieś kurde nie wiadomo jakie dodatki, które nigdy się graczom nie sniły, oczekuję też brak tzw. klasowego 6/7 bonu, 6/7 bon do expa jak najbardziej może być i na koniec, żeby grało na nim dużo osób, z którymi można normalnie pogadać.
Dodatkowe Info: Poszukuję priva najlepiej nowego, ale innymi też nie pogardzę. Sprawdzałem różne serwery w dziale "Publikacj serverów", ale żaden mi nie pasowal bo albo było nasrana jakimiś nowymi itemami kurde jakies pasy czy inny shit, albo było pełno bugów.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu. Z góry dziękuję za każdą pomoc.

Walnij Minus będę szczęśliwy

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać i proszę o pomoć

zależy mi na: tym a by serwer był tak jak stary metin2.pl zeby był to hard naprawde hard... żeby dużo ludzi grało itp.

nagroda: lajk...+5 xD

Opublikowano

zależy mi na: tym a by serwer był tak jak stary metin2.pl zeby był to hard naprawde hard... żeby dużo ludzi grało itp.

Takiego jak stary PL nie znajdziesz. Ale spróbuj metin2.SG (global). Gra dużo ludzi i ogólnie fajny serwer.

http://metin2.sg/
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium, 800-1000 ludzi online
Dodatkowe Info: max 150 lvl, nie za dużo epików, ludzi w miare sporo, coś w stylu starszych serwerów
Nagroda za pomoc: Lajk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium, 800-1000 ludzi online

Dodatkowe Info: max 150 lvl, nie za dużo epików, ludzi w miare sporo, coś w stylu starszych serwerów

Nagroda za pomoc: Lajk

Nie ma chyba serwera (albo nie znam), który ma 150 lv, natomiast polecam Ci serwer Ethana.eu.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie ma chyba serwera (albo nie znam), który ma 150 lv, natomiast polecam Ci serwer Ethana.eu.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: medium, 800-1000 ludzi onlineDodatkowe Info: max 150 lvl, nie za dużo epików, ludzi w miare sporo, coś w stylu starszych serwerówNagroda za pomoc: Lajk

helium2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium 
Dodatkowe Info: Dużo nowości zebys sie nie znudzil po tygodniu gralem na alistrii i nie podpasowal mi ten serwer

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium Dodatkowe Info: Dużo nowości zebys sie nie znudzil po tygodniu gralem na alistrii i nie podpasowal mi ten serwer

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym, ciekawym expie, łatwym dropie. easy lub medium 

Dodatkowe Info: Dużo nowości, ma się nie nudzić, nie za duzo noobków na expie.

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze EASY 
Dodatkowe Info: Ogarnięty exp,fajny syst. ulepszen , duzo ludzi.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

mortis

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie gragraarrow-10x10.pngć! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:   Serwerze metin2 4fun z szybkim expem/max lvl na start i najważniejsze żeby nie trzeba było ładować w IS by być kosą w pvp + dużo itemków ( jak na hammer lub mniej) + brak systemu ulepszania żebym sie nie musiał meczyć z dropem ulepszaczy- wszystko ma być w sklepikach
Dodatkowe Info: ogólnie szukam podobnego do hammermt2 lecz tam is psuje rozgrywke ( itemy "navi" czy jakoś tak) 

grałem na: xenox,hammermt2,pandora,glador,senthia
Nagroda za pomoc: like'i pod postami u osoby z najlepsza odopowiedzią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...