Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server typu Easy/Medium, 10 skilli do G, dużo ludzi, dużo dungeonów, coś podobnego do Balmory, za pomoc like.

exalion

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: okolo 500 ludzi dziennie , serwer 4Fun a najlepiej PvP gdzie nie ma problemu z expem , hajsem i eq
Dodatkowe Info: Grałem na : Xenox, Promt2 , Virtual , Glador , Pandora ,  Eloth , 4funmt2
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: okolo 500 ludzi dziennie , serwer 4Fun a najlepiej PvP gdzie nie ma problemu z expem , hajsem i eq

Dodatkowe Info: Grałem na : Xenox, Promt2 , Virtual , Glador , Pandora ,  Eloth , 4funmt2

Nagroda za pomoc:Lajk

ethana

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, sporo ludzi, max. lvl. 150-250, nie za dużo itemów +80.
Dodatkowe Info: podobny do pandory
Nagroda za pomoc: lajki

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, sporo ludzi, max. lvl. 150-250, nie za dużo itemów +80.

Mortyriusz.pl ? fajny serwer :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, sporo ludzi, max. lvl. 150-250, nie za dużo itemów +80.Dodatkowe Info: podobny do pandoryNagroda za pomoc: lajki

virtualmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Ethana/Dreikon?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: ~ -/+1000 osob dziennie na serwerze, najlepiej, jednak nie koniecznie drop sztabek (na ziemie)

Dodatkowe Info: Grałem na : PandoraMT2 (Odpada z Automatu, nie banują tam, więc za dużo konkurencji) :/ EliteMT2, VirtualMT2, DragonMT2, Wszelkie hardy typu Ravia, Balmora itp. takze odpadaja.. :f

Nagroda za pomoc: Kilka limitów LIKE

ReDzGjJ.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ~ -/+1000 osob dziennie na serwerze, najlepiej, jednak nie koniecznie drop sztabek (na ziemie)
Dodatkowe Info: Grałem na : PandoraMT2 (Odpada z Automatu, nie banują tam, więc za dużo konkurencji) :/ EliteMT2, VirtualMT2, DragonMT2, Wszelkie hardy typu Ravia, Balmora itp. takze odpadaja.. :f
Nagroda za pomoc: Kilka limitów LIKE

Ascarial.pl    / Invoria.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby grało sporo osób około 1000+ oraz na tym żeby serwer nie był stary tak maks do 3 miesiąców może trochę więcej aby dało się coś osiągnąć  :) poszukuje takie medium / easy żeby nie był za prosty ... ale też nie męczyć się ze skillami ... i tak dalej  :) żeby okolo w 3 dni dało sie wbic ten 120...Coś takiego jak Virtualmt2  ;)
Dodatkowe Info: Chyba wszystko napisałem wyżej  :) 
Nagroda za pomoc: Lajk  :) 

barcar.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby grało sporo osób około 1000+ oraz na tym żeby serwer nie był stary tak maks do 3 miesiąców może trochę więcej aby dało się coś osiągnąć  :) poszukuje takie medium / easy żeby nie był za prosty ... ale też nie męczyć się ze skillami ... i tak dalej  :) żeby okolo w 3 dni dało sie wbic ten 120...Coś takiego jak Virtualmt2  ;)

Dodatkowe Info: Chyba wszystko napisałem wyżej  :) 

Nagroda za pomoc: Lajk  :) 

Invoria/Dreikon

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, duża ilość ludzi.
Dodatkowe Info: Szukam serwera który utrzymuję klimat gry z 2009-2010 rok. Nie chcę mieć serwera który rzyga nowościami itp. Chcę po prostu stary dobry Metin2.pl.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Nie wiem gdzie gragraarrow-10x10.pngć! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Szybki exp przyjemnosc z gry mało ulepszaczy easy/medium dość duza ilosc ludzi , mało setów broni,bizu,zbroji
Dodatkowe Info: Priv , nie pandora,elite itp.
Nagroda za pomoc:Lajk + 5* w profilu

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Hard, duża ilość ludzi.Dodatkowe Info: Szukam serwera który utrzymuję klimat gry z 2009-2010 rok. Nie chcę mieć serwera który rzyga nowościami itp. Chcę po prostu stary dobry Metin2.pl.Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

vixa.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy i tylko easy  PODOBNY DO metek2.pl i linares.pl

Dodatkowe Info: taki latwy exp i robienie itemek jak wyzej na podanych 2 serverah

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy i tylko easy  PODOBNY DO metek2.pl i linares.pl

Dodatkowe Info: taki latwy exp i robienie itemek jak wyzej na podanych 2 serverah

Dreikon.

Opublikowano

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy.
Dodatkowe Info: Serwer najlepiej Medium/Hard.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu :)

gb6bzOv.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy.

Dodatkowe Info: Serwer najlepiej Medium/Hard.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu :)

Exalion.pl
Opublikowano

Mortyriusz.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze Easy
Dodatkowe Info: najlepiej bez 6/7, max lvl 180-220, najlepiej taki co nie dawno ruszył, exp nie zbyt trudny :)

Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze Easy

Dodatkowe Info: najlepiej bez 6/7, max lvl 180-220, najlepiej taki co nie dawno ruszył, exp nie zbyt trudny :)

Nagroda za pomoc: Like :)

Invoria.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Typ serwera ma być hard

Dodatkowe Info:Chcę żeby było trudno (ravia i balmora odpada) ,coś jak PL kiedyś .Może jakiś global?

Nagroda za pomoc:Talon na balon i pół kilo kamieni

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Typ serwera ma być hard

Dodatkowe Info:Chcę żeby było trudno (ravia i balmora odpada) ,coś jak PL kiedyś .Może jakiś global?

Nagroda za pomoc:Talon na balon i pół kilo kamieni

Vixa/Ethandia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...