Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Wiesz moze jak tam z iloscia graczy ?  i może posiadasz porty itd. do zrobienia serverinfo :D ? Bo internet nie pozwala Mi w tej chwili pobrać klienta : <  .

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Tak jak na EliteMt2 Święty miecz itp
Dodatkowe Info: Nie chce np: XenoxMt2 EliteMt2 ProMt2, Virtual,  zależy mi żeby były tanie zmianki, serwer PVP średni exp żeby do 90 lvl można było łatwo wbić. Stalki itp u handlarza. To nie maja być płatne serwery. Jak możecie dajcie kilka propo. Chodzi mi oto żeby był taki miecz :

post-1095594-0-02776800-1396956470.jpg

Nagroda za pomoc: +5 dla konta (na PW podawać linki do plusów)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie tak żeby miec w krótki czasz duży lvl oraz na tanie eq ;)
Dodatkowe Info: Duży exp i tanie eq
Nagroda za pomoc: lajk :D

Zależy mi najbardziej na: Tak jak na EliteMt2 Święty miecz itp
Dodatkowe Info: Nie chce np: XenoxMt2 EliteMt2 ProMt2, Virtual,  zależy mi żeby były tanie zmianki, serwer PVP średni exp żeby do 90 lvl można było łatwo wbić. Stalki itp u handlarza. To nie maja być płatne serwery. Jak możecie dajcie kilka propo. Chodzi mi oto żeby był taki miecz :

post-1095594-0-02776800-1396956470.jpg

Nagroda za pomoc: +5 dla konta (na PW podawać linki do plusów)

Polecam XenoxMt2 tam jest taki miecz ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie tak żeby miec w krótki czasz duży lvl oraz na tanie eq ;)

Dodatkowe Info: Duży exp i tanie eq

Nagroda za pomoc: lajk :D

Polecam XenoxMt2 tam jest taki miecz ;)

Napisał że nie chce xenoxa -,-

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbicu lvl skilli i eq do PVP
Dodatkowe Info: Serwer na PARĘ dni, tylko do PVP, chce coś nowego i świeżego, nie żadne Xenoxy,Gladory lub Pandory.
Nagroda za pomoc: Lajk

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer na PARĘ dni, tylko do PVP, chce coś nowego i świeżego, nie żadne Xenoxy,Gladory lub Pandory.

Dreikon.pl

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Dreikon.pl

Stary jak świat chce coś nowszego

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Mentis/Linares(bardziej 4fun)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:-typ Easy/Medium tak żeby miło się expiło,nie długo ale wygodnie  xD a żeby było trudniej o eq 

-drop szukam moby/metki/bossy

-dużo dungeonów

-max lvl 240+

-dobra administracja żeby odpowiadała i rozmawiała z graczami 

-graczy 800+

-klasy żeby były równe

-żeby z truty i zala robiło się wyżej 

-dużo nowych map 

-dużo nowości

-żeby nie szwankowało ch

-miła atmosfera

-tanie zmianki xD

Dodatkowe Info:nie szukam serwa który za tydzień padnie.raczej taki że coś osiągnę i za 3-5tygodni mogę wrócić  :)
Nagroda za pomoc:5 i like

to na tyle :) z góry wielkie dzięki 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Dawno dawno temu grałem body na globalu s2 :P Skończyłem grać jak wprowadzili jakąś grotę i teraz znowu mam ochotę coś popykać tylko nie mam pojęcia gdzie.

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, dość dużą ilością lepszego eq (mam tutaj na myśli np czarne zbroje itp :P)
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa, może do być global albo priv (tylko nie na parę tygodni a dłuższą grę) tylko nie easy.
Nagroda za pomoc: Lajk ? :)

Opublikowano

witam szukam serwera który spełni moje oczekiwania :)

-typ Easy/Medium tak żeby miło się expiło,nie długo ale wygodnie xD a żeby było trudniej o eq 

-drop szukam moby/metki/bossy

-dużo dungeonów

-max lvl 240+

-dobra administracja żeby odpowiadała i rozmawiała z graczami 

-graczy 800+

-klasy żeby były równe

-żeby z truty i zala robiło się wyżej 

-dużo nowych map 

-dużo nowości

-żeby nie szwankowało ch

-nie szukam serwa który za tydzień padnie.raczej taki że coś osiągnę i za 3-5tygodni mogę wrócić :)

to na tyle :) z góry wielkie dzięki 

Invoria:

1. łatwy exp jak piszesz do 215 (potem troche trudniej) a o eq troche trudniej

2. troche nie czaje ale ulepki itd można z metinów, bossów, mobów dropić.

3. jest 12+ dungeonów

4. Aktualnie jest 220 ale myśle ze to zbyt bardzo ci przeszkadzać nie bedzie.

5. Administracja jest pomocna.

6. średnio 1000+ (w weekendy po 1300/1400 w godzinach w południe/wieczór)

7. Po aktualizacji są już w miare wyrównane.

8. Robi się.

9. jest w miare dużo map.

10. Jest dużo

11. serwer jest stabilny.

12. stoi już stabilnie pół roku.

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1062452-invoria-dedyk-easymedium

sygna1.png

Opublikowano

Dawno dawno temu grałem body na globalu s2 :P Skończyłem grać jak wprowadzili jakąś grotę i teraz znowu mam ochotę coś popykać tylko nie mam pojęcia gdzie.

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, dość dużą ilością lepszego eq (mam tutaj na myśli np czarne zbroje itp :P)

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa, może do być global albo priv (tylko nie na parę tygodni a dłuższą grę) tylko nie easy.

RalioS(hard)

Opublikowano

Gram bardzo  długo w metin2 od startu serwera Feniks (s2) poszukuje teraz prywatnego serwera gdzie : 

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, serwerze hard/medium z średnią ilością zbrojii oraz broni oraz przyjemnym  łatwym expie 

Dodatkowe Info: zaczynam gre od nowa

Nagroda za pomoc: Lajk albo kop w 4 litery :D 

Opublikowano

Gram bardzo długo w metin2 od startu serwera Feniks (s2) poszukuje teraz prywatnego serwera gdzie :

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, serwerze hard/medium z średnią ilością zbrojii oraz broni oraz przyjemnym łatwym expie

Dodatkowe Info: zaczynam gre od nowa

Nagroda za pomoc: Lajk albo kop w 4 litery :D

Exalion
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wpadających max bonach 1-5    bez 6/7

Dodatkowe Info: Exp taki ciężki miedium 2/3 dni 90 lv itd

Nagroda za pomoc:Like 5'teczki itd

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wpadających max bonach 1-5    bez 6/7

Dodatkowe Info: Exp taki ciężki miedium 2/3 dni 90 lv itd

Nagroda za pomoc:Like 5'teczki itd

Ethana/Dreikon.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

RalioS(hard)

Z tego co widzę to serwer jest zamykany/zamknięty więc ciężko było by tam grać ;)

Dlatego ponawiam prośbę o serwer.

Opublikowano

Z tego co widzę to serwer jest zamykany/zamknięty więc ciężko było by tam grać ;)

Dlatego ponawiam prośbę o serwer.

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, dość dużą ilością lepszego eq (mam tutaj na myśli np czarne zbroje itp :P)Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa, może do być global albo priv (tylko nie na parę tygodni a dłuższą grę) tylko nie easy.Nagroda za pomoc: Lajk ? :)

alistria.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer typu stare dobre csyt2 lub ghwww
Dodatkowe Info: wiem, że teraz mało jest takich serwerów więc proszę o pomoc jeśli coś ktoś wie ;p
Nagroda za pomoc: Oczywiście nagrodzę lajkami ;)

OYViJFL.png

Opublikowano

Żalezy mi najbardziej na: Serwer pokroju Ascarial, ravia, goodgamemt2.(Raczej nikt go nie pamięta, niemiecki Hard)

Dodatkowe Info: Exp/Drop Coś pomiędzy medium-hard lub samym medium (bez 6/7) Serwer musi stać conajmniej kilka dni, i spełniać minimum 500-set graczy online, w godzinach szczytu.

Bezpromblemowe zdobywanie przedmiotów IS, max lvl 130!

Nagroda za pomoc: To co zwykle, Panie władzo ;)

Ave Satan! \m/

Opublikowano

Żalezy mi najbardziej na: Serwer pokroju Ascarial, ravia, goodgamemt2.(Raczej nikt go nie pamięta, niemiecki Hard)

Dodatkowe Info: Exp/Drop Coś pomiędzy medium-hard lub samym medium (bez 6/7) Serwer musi stać conajmniej kilka dni, i spełniać minimum 500-set graczy online, w godzinach szczytu.

Bezpromblemowe zdobywanie przedmiotów IS, max lvl 130!

Nagroda za pomoc: To co zwykle, Panie władzo ;)

Jedyne co mi przychodzi do głowy to Helium2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: lvl max jak najmniejszy najlepiej 99 ulepszanie itemow zeby bylo dosc latwe np. metal u npc czy cos.
Dodatkowe Info: chce zaczac gre na takim serwie bo max 250 mi sie znudzil ;d
Nagroda za pomoc: lajki!!!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: lvl max jak najmniejszy najlepiej 99 ulepszanie itemow zeby bylo dosc latwe np. metal u npc czy cos.Dodatkowe Info: chce zaczac gre na takim serwie bo max 250 mi sie znudzil ;dNagroda za pomoc: lajki!!!

exalion

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie Wiem Gdzie Grać! POMOCY!

Zależy mi najbardziej na ! : lvl 99lv-250,Dużo Luda na Serwerze . ulepszanie itemów łatwe ! :D drop fajny,kasa łatwo zarobić itp...

Dodatkowe INFO ! : Może być taki serwer również ( zrobić postać 55/75 Lv.  i rozwalać większe Lv. jak np: Pandora/Elitemt2 :D

Nagroda Za POMOC !!  LIKE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...