Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expie(Easy), dobrze rozwiniętym handlu na allegro. Tak żeby dało się zarobić na serwerze trochę pln ;) i graczy +1,5k online. 

Dodatkowe Info:Brak 

Nagroda za pomoc:Lajk ;) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tanim eq 
Dodatkowe Info:Chciałbym zacząć na globalu ( od nowa )
Nagroda za pomoc:Like

Jak Global to polecam Samos.

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expie(Easy), dobrze rozwiniętym handlu na allegro. Tak żeby dało się zarobić na serwerze trochę pln ;) i graczy +1,5k online. 
Dodatkowe Info:Brak 
Nagroda za pomoc:Lajk ;)

PandoraMT2

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp, dużo graczy, łatwe eq do zdobycia oraz żeby go było dużo, najlepiej dużo expowisk.

Dodatkowe Info: chciałbym żeby nie był to xenoxmt2, virtualmt2, invoria.pl

Nagroda za pomoc: hmmm like?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tanim eq 

Dodatkowe Info:Chciałbym zacząć na globalu ( od nowa )

Nagroda za pomoc:Like

negros/samos

Srij9JT.png

Opublikowano

Szukam serwera, który kiedyś istniał (nie wiem czy nadal działa) lub jego idealnej kopii (wszystko ma być identyczne).

Info o serwerze: dropiły certy/skrzynki na każdym lvlu, z każdego moba, z których leciały przepy do smoka/minotaura i nowe mapy oraz ulepki, expowisko na 100 lvl z tego co pamiętam to był loch małp (oczywiście ze zmienionymi mobami), trudne do zdobycia i z ciągłym popytem były smocze szpony i smocza łuska, epiki na pvp robiło się z broni na 65, a z broni na 75 można było zrobić broń do expa na chyba 100 lvl. Szukam idealnej kopii serwera lub jeśli nie upadł do link do strony (więcej info o nim nie pamiętam)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4FUn PVP

Dodatkowe Info: łątwo o eQ kd itp. Oczywiście darmowy.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4FUn PVP
Dodatkowe Info: łątwo o eQ kd itp. Oczywiście darmowy.
Nagroda za pomoc: Like

Linares

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze hard/medium przyjemna atmosfera

Nagroda za pomoc: Like 

Alistria, bardzo fajny serwer(medium).

Opublikowano

Szukam serwera, który kiedyś istniał (nie wiem czy nadal działa) lub jego idealnej kopii (wszystko ma być identyczne).

Info o serwerze: dropiły certy/skrzynki na każdym lvlu, z każdego moba, z których leciały przepy do smoka/minotaura i nowe mapy oraz ulepki, expowisko na 100 lvl z tego co pamiętam to był loch małp (oczywiście ze zmienionymi mobami), trudne do zdobycia i z ciągłym popytem były smocze szpony i smocza łuska, epiki na pvp robiło się z broni na 65, a z broni na 75 można było zrobić broń do expa na chyba 100 lvl. Szukam idealnej kopii serwera lub jeśli nie upadł do link do strony (więcej info o nim nie pamiętam)

Refresh

+jeszcze przy okazji który serwer najłatwiejszy pod względem expa i eq. wybeirzcie z: Pandora, Invoria, Dreikon?

Opublikowano

Refresh

+jeszcze przy okazji który serwer najłatwiejszy pod względem expa i eq. wybeirzcie z: Pandora, Invoria, Dreikon?

Pod exp to Invoria :)

Opublikowano

Nie Wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy (nie PvP) 
szybki exp, u handlarzy gdzie można kupić eq na wszystkie lvl'e

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nie za dużo nowości chodzi mi o te nowe zbroje, czy bronie - są żałosne :D, najlepiej bez robienia skilli, tylko np. po 5 poziomie skille na P ;), najlepiej jak najmniejszy max lvl, ale od biedy będzie 250 :D, minimum 300 osób online ;)
Dodatkowe Info:Szukałem takich serwerów, na pierwszy rzut oka mam do wyboru: Metinologia, Negros, Tiveria, LinaresMT2, Alcatra, CamerionMT2, ConcordiaMT2, MarinerMT2, Pandemonia
Nagroda za pomoc:LAJKI SIE POSYPIO xD Ogólnie, pomóżcie wybrać coś fajnego :D, nie raz nudy, to można przymaniaczyć :> Dzięki z góry ;)

Opublikowano

Nie Wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy (nie PvP) szybki exp, u handlarzy gdzie można kupić eq na wszystkie lvl'e

xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi na: hm... zawsze grałem na serwerach 4fun / easy, ale postanowiłem przesiąść się na coś trochę trudniejszego (może jakiś medium, na początek nie za trudny ;p)

Grałem na:
-Finalongju2 (Nie pamiętam dokładnej nazwy bo to dawno było / jak przekręciłem sorry)
-Jeszcze jeden serwer z końcówką "longju"(Tak jak up) ;)
-Serwery z sieci: XenoXMT2 (Serwer ciekawy, ale coś nowego by się przydało)
-AvalonMT2 s2(Grałem, ale krótko / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)
-EliteMT2
-CavalosMT2 (Wydawał mi się trochę za łatwy)
-LomaxMT2 (Chyba wszystko tam osiągnąłem)
-iMetin (Brak komentarza / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)
-PandoraMT2 (Grałem, ale krótko / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)
-Metin2 PL global (Mówcie co chcecie, ale jakoś mi nie podchodzi / coś łatwiejszego przydałoby się)

-Metin2 PH global (Serwer OK / ale jak up)

Końcowy komentarz:
4fun trochę przejadł się, na hard jeszcze za wcześnie (Staram się stopniowo opanowywać serwery / proszę nie komentować ;)). Grałem na większej ilości serwerów, ale albo to był zbyt krótki czas żeby oceniać, bądź nie pamiętam nazwy. Mogą dropić sztabki, nie ponarzekam, jeżeli będzie możliwość posiadania "buffa" z sporymi % (mam na myśli moc UM, a nie zawartości butelki xD).

Może ktoś orientuje się, który serwer przypadłby mi do gustu?
z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
użytkownik:
djradki

Opublikowano

Zależy mi na: hm... zawsze grałem na serwerach 4fun / easy, ale postanowiłem przesiąść się na coś trochę trudniejszego (może jakiś medium, na początek nie za trudny ;p)

Grałem na:

-Finalongju2 (Nie pamiętam dokładnej nazwy bo to dawno było / jak przekręciłem sorry)

-Jeszcze jeden serwer z końcówką "longju"(Tak jak up) ;)

-Serwery z sieci: XenoXMT2 (Serwer ciekawy, ale coś nowego by się przydało)

-AvalonMT2 s2(Grałem, ale krótko / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)

-EliteMT2

-CavalosMT2 (Wydawał mi się trochę za łatwy)

-LomaxMT2 (Chyba wszystko tam osiągnąłem)

-iMetin (Brak komentarza / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)

-PandoraMT2 (Grałem, ale krótko / MOŻNA PODAWAĆ GO W PROPOZYCJACH)

-Metin2 PL global (Mówcie co chcecie, ale jakoś mi nie podchodzi / coś łatwiejszego przydałoby się)

-Metin2 PH global (Serwer OK / ale jak up)

Końcowy komentarz:

4fun trochę przejadł się, na hard jeszcze za wcześnie (Staram się stopniowo opanowywać serwery / proszę nie komentować ;)). Grałem na większej ilości serwerów, ale albo to był zbyt krótki czas żeby oceniać, bądź nie pamiętam nazwy. Mogą dropić sztabki, nie ponarzekam, jeżeli będzie możliwość posiadania "buffa" z sporymi % (mam na myśli moc UM, a nie zawartości butelki xD).

Może ktoś orientuje się, który serwer przypadłby mi do gustu?

z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

użytkownik:

djradki

Ethana?

Mariner?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium może być z is nie za trudny.Chcę czerpać przyjemność z gry ale tak żeby max lvl wbić w ok tydzień.I chcę aby grało ponad 300 osób na serwerze.

Dodatkowe Info:Grałem na:

Gladorze

Pandorze

MPCforumie

Ravi

Negros

Xenox 

Dreikon

Hillsfar

Azzar2

Ethana

Mariner

Teraz wychodzi dużo hardów/medium a ja bym chciał taki serwer nie za łatwy nie za trudny z góry dzięki :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp, dużo graczy, łatwe eq do zdobycia oraz żeby go było dużo, najlepiej dużo expowisk.
Dodatkowe Info: chciałbym żeby nie był to xenoxmt2, virtualmt2, invoria.pl
Nagroda za pomoc: hmmm like?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...