Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Na start ma być MAX LVL nie wiem czy jest taki serwer ale może

Nagroda za pomoc: Like

Odrazu mówie, że nie chce takiego serwera jak HammerMT2 co z Is sie kupuje bony niemożliwe w grze czyli +10k HP NP

I by się nie płaciło za rejstrację

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nie za dużo nowości chodzi mi o te nowe zbroje, czy bronie - są żałosne :D, najlepiej bez robienia skilli, tylko np. po 5 poziomie skille na P ;), najlepiej jak najmniejszy max lvl, ale od biedy będzie 250 :D, minimum 300 osób online ;)

Dodatkowe Info:Szukałem takich serwerów, na pierwszy rzut oka mam do wyboru: Metinologia, Negros, Tiveria, LinaresMT2, Alcatra, CamerionMT2, ConcordiaMT2, MarinerMT2, Pandemonia

Nagroda za pomoc:LAJKI SIE POSYPIO xD Ogólnie, pomóżcie wybrać coś fajnego :D Dzięki z góry ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby serwer miał tsa ponad 500 luda 

Dodatkowe Info: Na serwerze mogą skile być po 5 poziomie na P serwer najbardziej easy by mi pasował żeby exp nie był ciężki ani za szybki nie interesują mnie serwery które dopiero będą startować;3 
Nagroda za pomoc: daje + i 5 w profku

Pozdrawiam 

p2a4.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: szybki exp eq 75 lvl u handla max lvl 250 albo wyższy nie trudne ulepszanie epików raty powyżej 1k przynajmniej exp 

lub (pdki  rekawice itp u handla ale niekoniecznie)

Dodatkowe info:grałem na xenoxmt2,extrememt2,gondromt2,argentusmt2,promt2 

Nagroda za pomoc: daje + i 5 w profilu

Opublikowano

Nie wiem na którym serwerze zagrać :

Samos, Etolin, Diumar, Andros czy może Wetar. Nie chcę grać na Negrosie

Na każdym jest duża ilość graczy. Ja mogę polecić Samos

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem na którym serwerze zagrać :

Samos, Etolin, Diumar, Andros czy może Wetar. Nie chcę grać na Negrosie

Oczywiście zapraszam na negros dlaczego ? Szybko się wybijesz + tanie eq i łatwy zarobek !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 130 max lvl
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Nie za szybki exp ale też nie za wolny latwo dostać eq oraz skile. Nie podawajcie serwerów typu: Tiveria,Balmora,Ravia itp. serwer typu medium
Nagroda za pomoc:Lajki

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Nie za szybki exp ale też nie za wolny latwo dostać eq oraz skile. Nie podawajcie serwerów typu: Tiveria,Balmora,Ravia itp. serwer typu medium

Aslanmt2 pl / forum wychodzi w ten weekend, zajrzyj tam, może przypadnie Ci do gustu i nie czytaj tych bzdur co pisze jedna osoba, która chce zaszkodzić dla serwera ;)

Opublikowano

Alistria. Max 150.

Opublikowano

hahahaa virtual szybko exp?

Napisałem, że nie chce placic za rejstracje wiec 4fun nie

Nie denerwuj się. GallAnonim ciągle przy wszystkim wypisuje Virtualm2. Nabija posty (czego moderatorzy nie wychwycą oczywiście) i reklamuje serwer bezgranicznie.

Polecam Nightcore

Opublikowano

Nie denerwuj się. GallAnonim ciągle przy wszystkim wypisuje Virtualm2. Nabija posty (czego moderatorzy nie wychwycą oczywiście) i reklamuje serwer bezgranicznie.Polecam Nightcore

Wolisz abym promowal jakies zbugowane serwery,ktore sa skazane na porazke i predzej czy pozniej i tak padna?

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: żeby serwer miał tsa ponad 500 luda

Dodatkowe Info: Na serwerze mogą skile być po 5 poziomie na P serwer najbardziej easy by mi pasował żeby exp nie był ciężki ani za szybki nie interesują mnie serwery które dopiero będą startować;3 Nagroda za pomoc: daje + i 5l w profku

Pozdrawiam

Skilli od razu nie dostajesz ale polecam virtualmt2 ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Pandemonia.pl

Opublikowano

Wolisz abym promowal jakies zbugowane serwery,ktore sa skazane na porazke i predzej czy pozniej i tak padna?

Skilli od razu nie dostajesz ale polecam virtualmt2 ;)

grałem na virutal brak kontaktu z ekipą 

poleca ktoś jeszcze jakiś oczywiście + dla gall ;) 

p2a4.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby serwer miał tsa ponad 500 luda

Dodatkowe Info: Na serwerze mogą skile być po 5 poziomie na P serwer najbardziej easy by mi pasował żeby exp nie był ciężki ani za szybki nie interesują mnie serwery które dopiero będą startować;3

Nagroda za pomoc: daje + i 5 w profku

Pozdrawiam

Polecam invoria.pl

Ponad 1000 ludzi online dziennie, exp dosyć przyjemny, skille P od 5lvl'a

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: szybki exp eq 75 lvl u handla max lvl 250 albo wyższy nie trudne ulepszanie epików raty powyżej 1k przynajmniej exp 

lub (pdki  rekawice itp u handla ale niekoniecznie)

Dodatkowe info:grałem na xenoxmt2,extrememt2,gondromt2,argentusmt2,promt2,laneris,invoria

Nagroda za pomoc: daje + i 5 w profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...