Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!    Medium/Hard
Zależy mi najbardziej na: Fajnej atmosferze , dużo ludzi na serwie, ogarnieci gracze, ogarnieta administracja , 
Dodatkowe Info: Gralem na Tiverii , Resti/Balanti ale te serwery upadly.  Prosze o pomoc....
Nagroda za pomoc: Lajk :D

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnej atmosferze , dużo ludzi na serwie, ogarnieci gracze, ogarnieta administracja , 

Dodatkowe Info: Gralem na Tiverii , Resti/Balanti ale te serwery upadly.  Prosze o pomoc....

Helium2.

Opublikowano

Również polecam Helium2 - świetny serwer medium/hard.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze hard/medium/easy , na którym jest b. dużo wojen , zadymek , i oczywiście pod PvP

Dodatkowe Info: Zastanawiam Się nad Ascarial , Invoria a może inny ?  , 600+ osób online.

Nagroda za pomoc: 5 Like !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Hardzie żeby nie nudziło mi się i  byś bardzo fajny.
Dodatkowe Info: Ravia/Mortis/Concordia
Nagroda za pomoc: Lajkii

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun , szybki exp, drop, abym wbił szybko 120 + , kostiumy, pety . MA BYĆ EASY z domieszką 4FUN 

Dodatkowe Info: grałem na PandoraMt2, VirtualMt2, Ethana, Xenox, Glador, DivineWorld, Eruris, NightCore, EliteMt2, DragonMt2, Eloth

Nagroda za pomoc: Limit like i 5 do profajlu   ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:max lvl 99, tanie zmianki w sklepach
Dodatkowe Info: 
Nagroda za pomoc: lajk i 5 

Opublikowano

Czesc wam własnie niewiem gdzie zagrac na jakim privie chodzi mi o taki easy-medium zebym sie szybko nie znudził ;d ale nie chce takich : elitemt2 promt2 Invoria nergos nesteria.eu experion ravi chodz jest hardem ;d i resti Prosze pomózcie z góry dziękuje ;d 

Jesli pomogłes dam łapke w góre ;d 

Opublikowano

Czesc wam własnie niewiem gdzie zagrac na jakim privie chodzi mi o taki easy-medium zebym sie szybko nie znudził ;d ale nie chce takich : elitemt2 promt2 Invoria nergos nesteria.eu experion ravi chodz jest hardem ;d i resti Prosze pomózcie z góry dziękuje ;d 

Jesli pomogłes dam łapke w góre ;d 

Eterial,Senthia

Zależy mi najbardziej na:max lvl 99, tanie zmianki w sklepach

Dodatkowe Info: 

Ravia

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/4fun , szybki exp, drop, abym wbił szybko 120 + , kostiumy, pety . MA BYĆ EASY z domieszką 4FUN 
Dodatkowe Info: grałem na PandoraMt2, VirtualMt2, Ethana, Xenox, Glador, DivineWorld, Eruris, NightCore, EliteMt2, DragonMt2, Eloth
Nagroda za pomoc: Limit like i 5 do profajlu   ;)

Segoria, 4funmt2

Zależy mi najbardziej na:Hardzie żeby nie nudziło mi się i  byś bardzo fajny.

Dodatkowe Info: Ravia/Mortis/Concordia

Nagroda za pomoc: Lajkii

Alestia,Helium2

Zależy mi najbardziej na: Serwerze hard/medium/easy , na którym jest b. dużo wojen , zadymek , i oczywiście pod PvP

Dodatkowe Info: Zastanawiam Się nad Ascarial , Invoria a może inny ?  , 600+ osób online.

Nagroda za pomoc: 5 Like !

Ravia, dreikon, Xenox

Opublikowano

Segoria - jakaś lipa , 20 osób online ;x, 4FunMt2 - odpada

Nagroda za pomoc: Limit like i 5 do profajlu    ;)
Opublikowano

Zobacz na:

Dreikon.pl

Przenieś Mnie!

W miarę łatwy zarówno exp jak i drop, o eq nie jest ciężko.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium, exp "mediumowy do 100lvl" np. z kilkanaście godzinek, ładne dopracowany ekwipunek, misje 100+, średnie ulepszenie - chodzi mi oto, żeby nie było to tak żeby było 99999 ulepszaczy, ani tak, że 1 jest warty majątek, żadnych paintowych gówien, gracze - obojętnie, byle by dało się handlować i brać pvp, co do pvp to dosyć wyrównane - nie lubie serwerów z hitami 1kkk, bez 6/7 bonów, najlepiej dużo za przeproszeniem napierdalanek typu wojny, wojny  królestw, BEZ BS

Dodatkowe informacje: Grałem na DiamondMt2, Ethana.eu, ProSeven ( Serwer idealny :( - był :( ) Najbardziej zależy mi na takim serwerze jak DiamondMt2, serwer idealny, no ale podziękuje za administracje, która wchodziła raz na miesiąc/rok.

Nagroda za pomoc: Like

Czy taki serwer istnieje? Nawet jeżeli by był z 100-200 graczami to i tak chętnie pogram. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:KD elite. dużo epików, miłej atmosferze, szybki exp bez IS
Dodatkowe Info: podobny do xenox i argentus
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Polecam serdecznie : Dreikon.PL

Łatwy exp , max 175 a czuje sie jak by był 250 ^^

Zależy mi najbardziej na:KD elite. dużo epików, miłej atmosferze, szybki exp bez IS

Dodatkowe Info: podobny do xenox i argentus

Nagroda za pomoc: Lajk?

4funmt2.pl

2znzjih.png

Opublikowano

Kaspian, chodziło mi o sklepy u NPC :) ponawiam prośbę

Zależy mi najbardziej na:maksymalnie do 120 poziomu(preferuję 99 :) ), tanie zmianki i dodania bonusów w sklepach, max bony

Dodatkowe Info: bojowiec na start

Opublikowano

Kaspian, chodziło mi o sklepy u NPC :) ponawiam prośbę

Zależy mi najbardziej na:maksymalnie do 120 poziomu(preferuję 99 :) ), tanie zmianki i dodania bonusów w sklepach, max bony

Dodatkowe Info: bojowiec na start

MPCforum

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:łatwy exp lub exp i łatwo o eq ;]

Dodatkowe Info: Exp może być tak ze w tydzien 2 max lvl. Ale o Eq nawet łatwo ;] . Sztabki i bryłki mogą być a no i bez bonów 6-7 ;]
Nagroda za pomoc: lajk

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Dodatkowe Info: Exp może być tak ze w tydzien 2 max lvl. Ale o Eq nawet łatwo ;] . Sztabki i bryłki mogą być a no i bez bonów 6-7 ;]

Invoria, Dreikon

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:wcale nie expić bądź bardzo dobry exp. :D

Dodatkowe Info:Ogólnie szukam serwera pvp z dużą ilością broni i zbroji :D

A i od razu pisze, żeby to nie był ani next ani promt2 dzięki bardzo ;d

Opublikowano

Senthia.pl max lvl w 1dzień, bronie co 10lvli do 250. A graczy do 500osób dochodzi

Opublikowano

4funmt2

Segoria, dreikon, invoria, senthia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...