Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: SERVER MEDIUM, jak najmniej wymyślonych zbroi broni i ulepszaczy, łatwe wbijanie skili na P kon lub wierzchowiec na poczatek, dużo bicia metków bosów dużo ciekawe dungeonów

Dodatkowe Info: DUZA ILOSC OSOB NA SERWERZE, TS SERWEROWY, NIE CHCE ETHANY!!!!

Nagroda za pomoc: LIKE

Helium2

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi, około 1k

Dodatkowe Info:Najlepiej jak by to był jakiś nowo otwarty easy/medium

Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi, około 1k

Dodatkowe Info:Najlepiej jak by to był jakiś nowo otwarty easy/medium

Jutro wychodzi edoria.eu

aqu1.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : TYM ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI TAK JAK PL OSTATNIO PO POŁĄCZENIU MEGA LAGI I DUŻO OSÓB ONLINE PRAWIE CAŁY CZAS FULL A ZAWSZE BUSY !!
Dodatkowe Info:GRAŁEM NA : ponad 50 serwerach !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : TYM ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI TAK JAK PL OSTATNIO PO POŁĄCZENIU MEGA LAGI I DUŻO OSÓB ONLINE PRAWIE CAŁY CZAS FULL A ZAWSZE BUSY !!

Dodatkowe Info:GRAŁEM NA : ponad 50 serwerach !

Ravia.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/Medium
Dodatkowe Info:

- Przynajmniej bojowiec na start

- Ulepszacze tylko na epiki

- W miarę szybki exp

- Najlepiej żeby to był jakiś starszy serwer, polski

- Żeby działał na KmrModzie

- Jak najwyższy maxymalny lvl (250lv najlepiej)

- Dużo ludzi online - jak najwięcej

- Fajnie by było jak by były sztabki, ale nie koniecznie

- Nie podawajcie serwera PandoraMT2 - już tam grałem i szukam innego
Nagroda za pomoc:Lajk..

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/MediumDodatkowe Info:

- W miarę szybki exp

- Nie podawajcie serwera PandoraMT2 - już tam grałem i szukam innegoNagroda za pomoc:Lajk..

Virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/Medium

Dodatkowe Info:

- W miarę szybki exp

- Nie podawajcie serwera PandoraMT2 - już tam grałem i szukam innego

Nagroda za pomoc:Lajk..

Diamondmt2, ethana.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:SERWER

ULEPY U HANDLARZY LUB ICH BRAK TO NAJWAŻNIEJSZE!!! ŁATWIUTKI EXP DUŻO

NOWYCH EPICKÓW STALKI,BIZU 54 I BRONIE NA 65 U HANDLARZY PROSZE O TAKI

SERWER NIE INNY!

Nagroda za pomoc: Lajki

Grałem na :

CamerionMT2

Pandora

HAMMERMT2

Diamond

DIVINE

FunMT2

Aline2

ProMt2

Virtualmt2

Ethana

Senthia

GladoR

XenoXmt2\

LINARES

Dreikon

Byłem,jestem,będe BEŁCHATÓW!!!

Jestem tak dobry w spaniu,że robie to z zamkniętymi oczami!!

Ludzie mają dziwną tendencje do oddychania. . .

mca.png

Opublikowano

PvPmt2 lub promt2 nie pamiętam ktora nazwa tego serwa aktualna jest

Zależy mi najbardziej na:SERWER

ULEPY U HANDLARZY LUB ICH BRAK TO NAJWAŻNIEJSZE!!! ŁATWIUTKI EXP DUŻO

NOWYCH EPICKÓW STALKI,BIZU 54 I BRONIE NA 65 U HANDLARZY PROSZE O TAKI

SERWER NIE INNY!

Nagroda za pomoc: Lajki

Grałem na :

CamerionMT2

Pandora

HAMMERMT2

Diamond

DIVINE

FunMT2

Aline2

ProMt2

Virtualmt2

Ethana

Senthia

GladoR

XenoXmt2\

LINARES

Dreikon

PROMT2

@Edit nie zauwazylem że wymieniles xD 4funmt2 też fajny jest

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

PRIV SERWER z maksymalnym lvlem 150-250 (obojętne w sumie byle nie za mały) mapy do expa różnorodne na każdej (lub prawie każdej) jakiś boss i te mapy co 10-15 lvli serw w ogóle easy/medium (max lvl w tydzień/dwa) dungeony kilka nie muszą być jakieś nisko lvlowe typu wieża orków czy coś byleby nie były syfne jak na plu. Ważne żeby były ciekawe i różnorodne a nie Beran-Setaou pozmieniany kolor w paincie i mamy już 3 smoki... Dlaczego grafika ognistego smoka nie jest wykorzystywana nigdzie? Nie interesuje mnie serwer na którym farmi się bossy na zwykłych mapach. Zależy mi żeby ulepszacze do setów się droopiło na dungeonach. Im wyższy poziom tym trudniejszy dung. I przykładowy droop z bossów na mapach to jakieś perły dajmy na to i wlotka + jakieś autorskie szkaty. Bronie 75 nie rarytas ale też nie dla "plebsu". Osobne ulepszanie broni 65 potem syriusz i potem jeszcze kilka ulepszeń a osobne dla truty dajmy na to truta>> inny miecz na 150 np. ze średnimi i % na potwory +kryt czy coś tylko żeby się nie opłacało tego do pvp robić. Zależy mi też żeby był jakiś boss którego solo się nie ubije tylko w grupie dużej (bądź dungeon taki trudny obojętne) i z niego droop np. petów do handlu czy jakichś autorskich szkat lub ulepszaczy na max lvl zbroje. IS może a nawet musi być na czymś musi zarabiać (bez VIP błagam) w isie talony na Monety które można sprzedać w grze za yang. Aha i bez syfnego kopania rud czy łowienia ryb. Może być to zamiennik ale nie główny ulepszacz (grałem na serwie co był super ale trzeba było kopać). Mounty pety ubrania fryzury możliwość handlu. BEZ BUGÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.

Wiem że się rozpisałem ale to jest "mój" serwer i czegoś w tym stylu szukam. Z chęcią bym zagrał. Nie musi być polski.

Nagroda za pomoc: Lajk i życzenie wesołych świąt :)

Opublikowano

PRIV SERWER z maksymalnym lvlem 150-250 (obojętne w sumie byle nie za mały) mapy do expa różnorodne na każdej (lub prawie każdej) jakiś boss i te mapy co 10-15 lvli serw w ogóle easy/medium (max lvl w tydzień/dwa) dungeony kilka nie muszą być jakieś nisko lvlowe typu wieża orków czy coś byleby nie były syfne jak na plu. Ważne żeby były ciekawe i różnorodne a nie Beran-Setaou pozmieniany kolor w paincie i mamy już 3 smoki... Dlaczego grafika ognistego smoka nie jest wykorzystywana nigdzie? Nie interesuje mnie serwer na którym farmi się bossy na zwykłych mapach. Zależy mi żeby ulepszacze do setów się droopiło na dungeonach. Im wyższy poziom tym trudniejszy dung. I przykładowy droop z bossów na mapach to jakieś perły dajmy na to i wlotka + jakieś autorskie szkaty. Bronie 75 nie rarytas ale też nie dla "plebsu". Osobne ulepszanie broni 65 potem syriusz i potem jeszcze kilka ulepszeń a osobne dla truty dajmy na to truta>> inny miecz na 150 np. ze średnimi i % na potwory +kryt czy coś tylko żeby się nie opłacało tego do pvp robić. Zależy mi też żeby był jakiś boss którego solo się nie ubije tylko w grupie dużej (bądź dungeon taki trudny obojętne) i z niego droop np. petów do handlu czy jakichś autorskich szkat lub ulepszaczy na max lvl zbroje. IS może a nawet musi być na czymś musi zarabiać (bez VIP błagam) w isie talony na Monety które można sprzedać w grze za yang. Aha i bez syfnego kopania rud czy łowienia ryb. Może być to zamiennik ale nie główny ulepszacz (grałem na serwie co był super ale trzeba było kopać). Mounty pety ubrania fryzury możliwość handlu. BEZ BUGÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.

Wiem że się rozpisałem ale to jest "mój" serwer i czegoś w tym stylu szukam. Z chęcią bym zagrał. Nie musi być polski.

Polecam DivineWorld s2 max 250lvl w tydzien jak dobrze przy pompujesz

Opublikowano

P.S.

Bardzo zbliżony, jak nie prawie ten sam, jest serwer Ethana.eu.

Opublikowano

Serwer easy, szybki, łatwy exp, nowe itemki, umilacze gry, łatwy zarobek, dużo bajerów, ma się nie nudzić.

KbkgA.png

Opublikowano

Serwer easy, szybki, łatwy exp, nowe itemki, umilacze gry, łatwy zarobek, dużo bajerów, ma się nie nudzić.

Eloth.pl nowy i fajny serwer. Dużo osób online

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maks 200-250, EASY/Medium lub Medium bez domieszek harda. Graczy tak z 200+, administracja żeby naprawiała bugi, pomagała graczom.
Dodatkowe Info: Grałem na eternity i większości nowych
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

VirtualMT2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, nie za trudnej.

Dodatkowe Info:

Mam zamiar grać bez ISa oraz Allegro, chce wyciągnąć najczystszą przyjemność z gry - Lecz czy mi się opłaca?

Jeżeli jest, to jaki serwer, jakie królestwo? Jaka postać w ogóle

Nagroda za pomoc: Lajk?

Polecam samos'a/chunjo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze bardzo podobnym do DiamonMT2

Dodatkowe Info: Medium z nutą easy. Co najmniej 1000 graczy on - line
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze bardzo podobnym do DiamonMT2

Dodatkowe Info:  Medium z nutą easy. Co najmniej 1000 graczy on - line

Invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który nie polega tylko na is czy allegro. Szukam serwera podobnego do DivineWorld s.2 (niestety upadł)
Dodatkowe Info: Na serwerze zależy mi na tym aby bronie robiło się z broni na 75lvl (sr/um) Easy/pvp
Nagroda za pomoc: Lajk ;p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który jest nowy.

Dodatkowe Info: Może być medium,easy oraz hard jest mi to obojętne. Musi być minimum 1k+ graczy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który jest nowy.

Dodatkowe Info: Może być medium,easy oraz hard jest mi to obojętne. Musi być minimum 1k+ graczy.

ConcordiaMT2

Nowy Serwer Survival+Frakcje

gram.owncraft.pl:3033

Drop ze Stone !!!

Prezentacja Serwera Kliknij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...