Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI FULL LAGI AŻ WYJE*UJE Z SERWA !! TAKIE LAGI ŻE HOHO CAŁY CZASY FULL ! NajlepiejDodatkowe Info: LAGI W CH*J !! NIECH SIĘ MULI PONAD 5k GRACZY !!Nagroda za pomoc: Like.

Dobrze sie czujesz?

Polecam xenoxa tam zawsze sa lagi niezaleznie od ilosci graczy.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zaczynaj gry na serwerze Imetin bo tam GO Tomek banuje ludzi bez powodu i bez dowodów tylko dlatego że kogoś nie lubi a potem śpiew takiemu gorzkie żale i olewa odwołania od bana.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: ŻEBY SERWER BYŁ ZAPCHANY GRACZAMI FULL LAGI AŻ WYJE*UJE Z SERWA !! TAKIE LAGI ŻE HOHO CAŁY CZASY FULL ! Najlepiej

Dodatkowe Info: LAGI W CH*J !! NIECH SIĘ MULI PONAD 5k GRACZY !!

Nagroda za pomoc: Like.

Ogarnij słownictwo bo poleci warn.

Sporą ilość graczy ma XenoX, Ravia, ConcordiaMT2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium exp, podobny do Imetin

Dodatkowe Info: Ogólnie chcielibyśmy z kolegami wrócić do metina, kiedyś graliśmy na Imetinie (miałem 150lvl sura, pierwszy złoty hwang na serwie :kozak: ).

Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek w profilu, lajk

Helium2

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium lub pol hard pol medium

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: like

Ravia

Szukam serwera podobnego do diamondmt2, z podobną ilością ludzi jak i trudnością gry, serwer ma nie mieć 6/7 bonów i nie wiadomo jak dziwnych bonów np 15k hp w zbroi.

Helium2

Zależy mi najbardziej na:Zeby bylo duzo ludzi

Dodatkowe Info:Powinienen byc to serwer hard, ktory dopiero bedzie startowal

Nagroda za pomoc: Like.

Ravia,Ascarial

Opublikowano

Szukam serwa takiego jak Globalny pl medium/hard. żeby nie było jakiś pierdół tylko Serw jak global ale 2-3 razy łatwiejszy. Coś typu serwa Balistia ale nie ten bo tak lipna administracja i serw niedługo padnie. ulepki takie jak na PL itp perełki z metków i bony taki wiecie żeby było fajnie. stoi coś takiego ??

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium exp, podobny do Imetin

Dodatkowe Info: Ogólnie chcielibyśmy z kolegami wrócić do metina, kiedyś graliśmy na Imetinie (miałem 150lvl sura, pierwszy złoty hwang na serwie :kozak: ).

Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek w profilu, lajk

Virtual
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERVER MEDIUM, jak najmniej wymyślonych zbroi broni i ulepszaczy, łatwe wbijanie skili na P kon lub wierzchowiec na poczatek, dużo bicia metków bosów dużo ciekawe dungeonów
Dodatkowe Info: DUZA ILOSC OSOB NA SERWERZE, TS SERWEROWY, NIE CHCE ETHANY!!!!
Nagroda za pomoc: LIKE

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy ! ! ! ;c

zależy mi najbardziej na: Klimatach starego metina żeby nie było zbyt dużo nowości (NewLongju 2 grałem)

Dodatkowe info: Chciałbym by był to server medium

Nagroda: Oczywiście + i pomoc w grze jak się rozwinę :P

xxxxxxxxD

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy ! ! ! ;c

zależy mi najbardziej na: Klimatach starego metina żeby nie było zbyt dużo nowości (NewLongju 2 grałem)

Dodatkowe info: Chciałbym by był to server medium

Nagroda: Oczywiście + i pomoc w grze jak się rozwinę :P

Ravia.eu/ConcordiaMT2 to wg mnie jedne z lepszych hardów, klasyków.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP/4fun
Dodatkowe Info: Szybki exp, +400 graczy, bezpłatna rejestracja, 250lvl max. Nie: Ethan, Xenox, mexili, pandora, Imetin, Glador, Virutual, Segoria, Elitemt2, dragonmt2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard, ale pod pvp. Tak jak był zrobiony belenus, czyli (bronie tasaki itp) kd około 80% gdzie bardzo trudno się je zdobywało
Dodatkowe Info: Średni exp, +100 graczy, oprócz : Pandora glador xenox imetin pl i takich tam
Nagroda za pomoc: 5x +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP/4fun

Dodatkowe Info: Szybki exp, +400 graczy, bezpłatna rejestracja, 250lvl max. Nie: Ethan, Xenox, mexili, pandora, Imetin, Glador, Virutual, Segoria, Elitemt2, dragonmt2.

Dreikon.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:PvP
Dodatkowe Info:Szukam serwera pvp , na którym nie trzeba wydawać kasy realnej na itemy z isu- typu jakieś bony / eq is'owe itp.
Nagroda za pomoc:Like.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard, ale pod pvp. Tak jak był zrobiony belenus, czyli (bronie tasaki itp) kd około 80% gdzie bardzo trudno się je zdobywało

Dodatkowe Info: Średni exp, +100 graczy, oprócz : Pandora glador xenox imetin pl i takich tam

Nagroda za pomoc: 5x +

ELITEMT2

ciastkoq.png
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać. Pomocy !

Stabilny i porządny serwer medium do 170 lev, bez znaczących bugów i afer, nie za szybki i z duża ilością osób, dungeonów i nowych lokacji. Chodzi mi o takie serwery które wyszły maksymalnie miesiąc temu. Możecie podać parę słów o każdym, jeśli propozycji będzie więcej.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:PvP

Dodatkowe Info:Szukam serwera pvp , na którym nie trzeba wydawać kasy realnej na itemy z isu- typu jakieś bony / eq is'owe itp.

Nagroda za pomoc:Like.

promt2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Itemach u handlarzy (stalka, itp.) oraz max lvl na start (lub jakimś wysokim)
Dodatkowe Info: Nie ważne czy serwer PL czy nie oraz ile ma graczy -potrzebuje tylko tego lvl na start, itemów u handlarzy oraz dostępu do mapek podobnych jak na PL (grota, las, itp.)
Nagroda za pomoc: Lajki

2nsj.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Itemach u handlarzy (stalka, itp.) oraz max lvl na start (lub jakimś wysokim)

Dodatkowe Info: Nie ważne czy serwer PL czy nie oraz ile ma graczy -potrzebuje tylko tego lvl na start, itemów u handlarzy oraz dostępu do mapek podobnych jak na PL (grota, las, itp.)

ProMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , stabilnym i aby mial do roku czasu nie wiecej bo na starszych juz gralem +200 osob online dziennie

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie exp nie jest monotonny , były jakieś eventy + żeby nie był tylko dla IS'u , gralem na dreikon , invoria , ventris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...