Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:max 250lv
Dodatkowe Info:Musi grać około 2-3 tyś osób!!!!
Nagroda za pomoc:lajki :D

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie napisałeś w ile można wbić ten lvl więc proponuję Senthię.W około 4 tysiące minut wbiłem 250lvl szamanem.

no nie gra tam 2-3 tysie osób ale jest ich całkiem sporo.

Druga propozycja to EliteMT2.Gra tam około 700-1000 graczy.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Gdzie więcej osób gra na Ravi.eu czy na Balmora ?? Napisz w tysiącach :)
Dodatkowe Info:xxx
Nagroda za pomoc:lajki x2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Gdzie więcej osób gra na Ravi.eu czy na Balmora ?? Napisz w tysiącach :)

Ravia ~2000

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Ravia

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie zależny gatunek serwera, byle aby miał dużo questów do wykonania
Dodatkowe Info:MISJE !
Nagroda za pomoc: +'y

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Witam poszukuję serwa, w którym jest tam pvp, o co chodzi się spytacie ?

Zależy mi najbardziej na:Chodzi mi o to, że serwer będzie bazował na pvp czyli częste ewenty pvp np. 30-50 lvl 50-60 lvl itp.

Exp obojętny, ale najlepiej troszkę (odrobinę większy od Pl) na pewno nie poszukuję serwera EASY, min. może to być hard (blisko podlegający pod normal)

I oczywiście ogarnięte npc'ety.

Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lubię To ! ;o

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze medium, potrzeby chodzenia na dt i metki. Serwer rozbudowany. Ma być MEDIUM a nie hard, duza ilość graczy mało wymyslonych broni i ulepszaczy

Dodatkowe Info: aby był ts servera

Nagroda za pomoc: za szybko pomoc lajk x2

VirtualMT2

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze zeby był nie ważne czy hard czy rozpro, na na nim być dużo gimbów, chce na nim trollowac rozproszki, hellerki w pvp leczaące jednego z walczących itp .
Dodatkowe Info:na być troche luda
Nagroda za pomoc: lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze medium, potrzeby chodzenia na dt i metki. Serwer rozbudowany. Ma być MEDIUM a nie hard, duza ilość graczy mało wymyslonych broni i ulepszaczy
Dodatkowe Info: aby był ts servera, ABY SERVER MIAŁ OKOŁO 6 MIESIECY
Nagroda za pomoc: za szybko pomoc lajk x2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze zeby był nie ważne czy hard czy rozpro, na na nim być dużo gimbów, chce na nim trollowac rozproszki, hellerki w pvp leczaące jednego z walczących itp .

Dodatkowe Info:na być troche luda

Nagroda za pomoc: lajk?

Theris.pl

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer ma być MEDIUM najlepiej, Dużej ilości graczy, ma być to priv serwer Brak ulepszaczy (ew. tylko na epiki), brak lagów
Dodatkowe Info: Serwer ma być zagraniczny, dobrze było by gdyby był to jakiś starszy sewer (chce mieć pewność że nie padnie na dniach) Najlepiej coś podobnego do PandoraMT2, ale bardziej ogarnięty
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer ma być MEDIUM najlepiej, Dużej ilości graczy, ma być to priv serwer Brak ulepszaczy (ew. tylko na epiki), brak lagów

Dodatkowe Info:

Serwer ma być zagraniczny, dobrze było by gdyby był to jakiś starszy

sewer (chce mieć pewność że nie padnie na dniach) Najlepiej coś

podobnego do PandoraMT2, ale bardziej ogarnięty

neomt2.cba.pl jutro rano startuje :P myślę że przypadnie według twoich wymagań

Opublikowano

neomt2.cba.pl jutro rano startuje :P myślę że przypadnie według twoich wymagań

Według czyich wymagań? napisałem że serwer ma być zagraniczny, szukam poważnego serwera a nie gówna które ma żałosną strone na darmowym hostingu i klienta wstawionego na chomika.. śmiech na sali

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer ma być zagraniczny, dobrze było by gdyby był to jakiś starszy sewer (chce mieć pewność że nie padnie na dniach) Najlepiej coś podobnego do PandoraMT2, ale bardziej ogarnięty

algoria

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Na serwerze gdzie wszystko trzeba zapracować samemu exp nie jest za szybki ani za wolny, żeby miło się robiło misje itp..
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!!

Zależy mi najbardziej na:SERWER ! EASY!!! DUZO EPIKOW!!! ŁATWY EXP!!!! I ŁATWY DROP ULEPSZACZY!!!

Dotatkowe info:Cos w stylu:Aline2 ;)

Grałem na..PandoraMt2,Diamond,Ethana,NigtCore(czy jakos tak;d)ProMt2.Linear,Theris,Virtual,Camerion,Ravia,Nevril,xenox,BlueLine,Azeria,Astoria,(i tych co sa na modzie:>:D) itp itp (nie pamietam juz nazw;x)

ZA POMOC:3DNIOWY LIMIT LAJKOW<3

2075log.jpg

Opublikowano

algoria

Napisałem że serwer ma być zagraniczny, wszystkie polskie odpadają

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Na serwerze gdzie wszystko trzeba zapracować samemu exp nie jest za szybki ani za wolny, żeby miło się robiło misje itp..

Dodatkowe Info:

Ethana, Theris.

Zależy mi najbardziej na:SERWER ! EASY!!! DUZO EPIKOW!!! ŁATWY EXP!!!! I ŁATWY DROP ULEPSZACZY!!!

Grałem na..PandoraMt2,Diamond,Ethana,NigtCore(czy jakos tak;d)ProMt2.Linear,Theris,Virtual,Camerion,Ravia,Nevril,xenox,BlueLine,Azeria,Astoria,(i tych co sa na modzie:> :D) itp itp (nie pamietam juz nazw;x)

4funMt2

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Grałem na..PandoraMt2,Diamond,Ethana,NigtCore(czy jakos tak;d)ProMt2.Linear,Theris,Virtual,Camerion,Ravia,Nevril,xenox,BlueLine,Azeria,Astoria,(i tych co sa na modzie:> :D) itp itp (nie pamietam juz nazw;x)

Manessa.pl

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Balmora

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze tylko i wyłącznie na PvP.
Dodatkowe Info: Serwer PvP, max lvl na start, max kasy, tylko pod pojedynki. Znam: XenoxMT2, lecz nie chodzi mi o ten typ serwera, gdyż tam trzeba troszkę poexpić, żeby ten lvl wbić.
Nagroda za pomoc: Plusik.

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer PvP, max lvl na start, max kasy, tylko pod pojedynki. Znam: XenoxMT2, lecz nie chodzi mi o ten typ serwera, gdyż tam trzeba troszkę poexpić, żeby ten lvl wbić.

ProMT2

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Very Easy, bardzo prosty gdzie wmiare szybko wbije 250 lvl.

Dodatkowe Info: Mało ulepszaczy, szybkie zebranie ich (Grałem na Azmal, Astori, Azeri), dużo ulepszeń ekwipunku.

Senthia.pl, Aline2 (max 165)

Hammermt2 (niemiecki),4funmt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...