Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Łatwym robieniu eq i szybkim expie (serwer easy)
Dodatkowe Info:Najlepiej jak by to był serwer podobny do Xenox. Tylko nie piszcie GondorMt2 ....
Nagroda za pomoc: Lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] server hard, graczy 1k+, cos do gry na wakacje, cuit łatwiejszy od globala
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]zmiany do dropu, MAŁO BOTÓW ALBO W OGÓLE.
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]Lajk
[/center]

Opublikowano

Dodatkowe Info:Najlepiej jak by to był serwer podobny do Xenox. Tylko nie piszcie GondorMt2 ....

DivineWorld S2, GladoR s1,

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy, dosyć dużo ciekawych questów, miła atmosfera, dużo ludzi, fajny system ulepszania, nie za szybki exp, dużo ulepszaczy(nowych), dobry drop, ustabilizowana gospodarka serwera. Ważne też aby to był serwer już pewny, który stoi kilka miesięcy albo taki który będzie na dłuższą mete.

Dodatkowe Info: Przydałby się serwer, który ma bardzo dużo nowości ale ma zarazem w sobie ''starego'' metina. PandoraMT2, VirtualMT2, DragonMT2 odpada gdyż grałem na tych serwerach i zrzuciło się na nie niestety zbyt dużo dzieciarni.

Nagroda za pomoc: Lajk :)

DiamodnMT2, Astoria

center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] server hard, graczy 1k+, cos do gry na wakacje, cuit łatwiejszy od globala

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]zmiany do dropu, MAŁO BOTÓW ALBO W OGÓLE.

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]Lajk

[/center]

Astium

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy, dosyć dużo ciekawych questów, miła atmosfera, dużo ludzi, fajny system ulepszania, nie za szybki exp, dużo ulepszaczy(nowych), dobry drop, ustabilizowana gospodarka serwera. Ważne też aby to był serwer już pewny, który stoi kilka miesięcy albo taki który będzie na dłuższą mete.

Dodatkowe Info: Przydałby się serwer, który ma bardzo dużo nowości ale ma zarazem w sobie ''starego'' metina. PandoraMT2, VirtualMT2, DragonMT2 odpada gdyż grałem na tych serwerach i zrzuciło się na nie niestety zbyt dużo dzieciarni.

Nagroda za pomoc: Lajk :)

Theris.pl

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Witam poszukuję serwa, w którym jest tam pvp, o co chodzi się spytacie ?

Zależy mi najbardziej na:Chodzi mi o to, że serwer będzie bazował na pvp czyli częste ewenty pvp np. 30-50 lvl 50-60 lvl itp.

Exp obojętny, ale najlepiej troszkę (odrobinę większy od Pl) na pewno nie poszukuję serwera EASY, min. może to być hard (blisko podlegający pod normal)

I oczywiście ogarnięte npc'ety.

Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lubię To ! ;o

Opublikowano

Witam poszukuję serwa, w którym jest tam pvp, o co chodzi się spytacie ?

Zależy mi najbardziej na:Chodzi mi o to, że serwer będzie bazował na pvp czyli częste ewenty pvp np. 30-50 lvl 50-60 lvl itp.

Exp obojętny, ale najlepiej troszkę (odrobinę większy od Pl) na pewno nie poszukuję serwera EASY, min. może to być hard (blisko podlegający pod normal)

I oczywiście ogarnięte npc'ety.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Lubię To ! ;o

ProMT2

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:PvP mało eq i bez Is'u
Dodatkowe Info:Mają być tylko PvP, jak najmniej eq, jezeli duzo to all ulepszamy, tylko nie kupujemy w IS
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:PvP mało eq i bez Is'u

Dodatkowe Info:Mają być tylko PvP, jak najmniej eq, jezeli duzo to all ulepszamy, tylko nie kupujemy w IS

Nagroda za pomoc:Lajk

Polecam ProMT2, XenoxMT2, GladoR, Divine World

1.png

Opublikowano

Xenox medium, glador nie podoba mi sie, pro musze h@ dopytac sie a diviner nie gralem jaki typ?, kolega mi go polecal

Opublikowano

Xenox medium, glador nie podoba mi sie, pro musze h@ dopytac sie a driver nie gralem jaki typ?, kolega mi go polecal

Divine podobne do GlaroR'a , tylko nie masz kd +9 słabsze bony, więcej osób, lepsza atmosfera.

ProMT2 łatwo o ulepszacze itp, typowy PVP.

1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze medium. Żeby nie było dużo epików ... I gdzie gra min. 300 os i jest z kim pvp robić .
Dodatkowe Info:Żeby tego max lv nie wbic w pare dni ...
Nagroda za pomoc: Troche lajków :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze medium. Żeby nie było dużo epików ... I gdzie gra min. 300 os i jest z kim pvp robić .

Dodatkowe Info:Żeby tego max lv nie wbic w pare dni ...

Nagroda za pomoc: Troche lajków :D

DiamodnMT2, Astoria ( Po Resecie ), PandoraMT2

1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: latwy exp, aby w dzien mozna wbic jakis 150+ lub lepiej :D , nie za duzo ulepszaczy, dobre bonuski :3

Dodatkowe Info: gralem na Xenox MT2 - dla porownania powiem, ze słabo expik leci
odwiedziłem tez jakiś płatny (nie pamietam nazwy)

Nagroda za pomoc: Z góry dziekuje za pomoc i zostawie troche lajków :D

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: latwy exp, aby w dzien mozna wbic jakis 150+ lub lepiej :D , nie za duzo ulepszaczy, dobre bonuski :3

Dodatkowe Info: gralem na Xenox MT2 - dla porownania powiem, ze słabo expik leci

Na Divine / GlaroR w 1 dzień ( z 4h expa ) z włączonym zwiększonym expem od GM, +180 lvl można wbić.

ProMT2, bardzo szybko leci exp, łatwo o ulepszacze typowy serwer pod PVP

1.png

Opublikowano

Polecam :

http://www.mpcforum.pl/topic/941884-ethanaeu-dedyk/ 
Opublikowano

A co sądzisz o Senthia.pl?

Te 3 które mi poleciłeś sprawdze na pewno, dzieki :)

Serwer też w miarę dobry, stabliny, szybki exp.

Ale jest tam coraz mniej graczy.

Też warto zajrzeć.

1.png

Opublikowano

Szukam metina na którym lvl max nie jest za duży Do 180. drop yang dobry. mało broni i mało ulepszaczy. Magiczny metal w sklepiku

ProMT2

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Szukam metina na którym lvl max nie jest za duży Do 180. drop yang dobry. mało broni i mało ulepszaczy. Magiczny metal w sklepiku

Aline2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY/MEDIUM/HARD obojętnie, dużo nowości, ciekawe questy, serwer stabilny(bez żadnych restartów, cofek i offów, który będzie stał jeszcze kilka miesięcy), min. 600 ludzi w godzinach szczytu, ustabilizowana gospodarka serwera, możliwość wybicia się na serwerze, ciekawy system ulepszeń, żeby serwer miał to w sobie aby aż się chciało na nim grać.
Dodatkowe Info: SERWERY, KTÓRYMI NIE BĘDE ZAINTERESOWANY: PANDORAMT2, DRAGONMT2, VIRTUALMT2, ELITEMT2, DIAMONDMT2, SENTHIA.PL, DIVINE WORLD, GLADOR, XENOXMT2, AVALONMT2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!!

Zależy mi najbardziej na:SERWER ! EASY!!! DUZO EPIKOW!!! ŁATWY EXP!!!! I ŁATWY DROP ULEPSZACZY!!!

Dotatkowe info:Cos w stylu:Aline2 ;)

Grałem na..PandoraMt2,Diamond,Ethana,NigtCore(czy jakos tak;d)ProMt2.Linear,Theris,Virtual,Camerion,Ravia,Nevril,xenox,BlueLine,Azeria,Astoria,(i tych co sa na modzie:> :D) itp itp (nie pamietam juz nazw;x)

ZA POMOC:3DNIOWY LIMIT LAJKOW<3

2075log.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...