Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: EASY/MEDIUM/HARD obojętnie, dużo nowości, ciekawe questy, serwer stabilny(bez żadnych restartów, cofek i offów, który będzie stał jeszcze kilka miesięcy), min. 600 ludzi w godzinach szczytu, ustabilizowana gospodarka serwera, możliwość wybicia się na serwerze, ciekawy system ulepszeń, żeby serwer miał to w sobie aby aż się chciało na nim grać.

Dodatkowe Info: SERWERY, KTÓRYMI NIE BĘDE ZAINTERESOWANY: PANDORAMT2, DRAGONMT2, VIRTUALMT2, ELITEMT2, DIAMONDMT2, SENTHIA.PL, DIVINE WORLD, GLADOR, XENOXMT2, AVALONMT2

Nagroda za pomoc: Lajk

Ravia.eu

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie. Bicia sie z ludzmi. wielu itemkow. wysokie wartosci bonow. duzo nowych mapek. kd +9
Dodatkowe Info: Nie obchodza mnie servery jak Glador Divine World Xenox itp . Elite Virtual Senthia Pandora Dragon 4funmt2
Nagroda za pomoc: 10x lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY/MEDIUM/HARD obojętnie, dużo nowości, ciekawe questy, serwer stabilny(bez żadnych restartów, cofek i offów, który będzie stał jeszcze kilka miesięcy), min. 600 ludzi w godzinach szczytu, ustabilizowana gospodarka serwera, możliwość wybicia się na serwerze, ciekawy system ulepszeń, żeby serwer miał to w sobie aby aż się chciało na nim grać.

Dodatkowe Info: SERWERY, KTÓRYMI NIE BĘDE ZAINTERESOWANY: PANDORAMT2, DRAGONMT2, VIRTUALMT2, ELITEMT2, DIAMONDMT2, SENTHIA.PL, DIVINE WORLD, GLADOR, XENOXMT2, AVALONMT2

Theris.pl, Revential.

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie. Bicia sie z ludzmi. wielu itemkow. wysokie wartosci bonow. duzo nowych mapek. kd +9

Dodatkowe Info: Nie obchodza mnie servery jak Glador Divine World Xenox itp . Elite Virtual Senthia Pandora Dragon 4funmt2

Nagroda za pomoc: 10x lajk

Aline2, Astoria, FunMt2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym expie bardzo szerokim arsenale ( bronie zbroje i inne badziewia ) miłej atmosferce. I by na eq nie zarabiac miesiąc tylko max 1 tydzień
Dodatkowe Info: najlepiej serwer 4fun
Nagroda za pomoc: Lajki ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrym expie bardzo szerokim arsenale ( bronie zbroje i inne badziewia ) miłej atmosferce. I by na eq nie zarabiac miesiąc tylko max 1 tydzień

Ethana

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Theris.pl / PandoraMT2

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

ProMT2, GladoR, DivineWorld .

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

HammerMT2 , DivineWorld , ProMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki, ale nie 250lv w 30min exp, przyjemna gra i towarzystwo, aby nie było multumu nowych itemów, najlepiej skille na P na start bo to strata czasu. Ciekawe questy i miła administracja.

Dodatkowe Info: --

ProMt2

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: drop sztabek 2 .5 lub 10kk ale nie pandora ! chodzi mi tez o łatwy exp i latwo zrobic eq najlepiej by stalki itp u hndlarzy :P.6/7 exp lub pvp ale oraz byłki zlotka :]
Dodatkowe Info: Serwer z fajna atmosfera gdzie mozna spedzic milo czas. i zostac na serwerze dłuzej niz tydzien
Nagroda za pomoc: L . +

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: drop sztabek 2 .5 lub 10kk ale nie pandora ! chodzi mi tez o łatwy exp i latwo zrobic eq najlepiej by stalki itp u hndlarzy :P.6/7 exp lub pvp ale oraz byłki zlotka :]

Dodatkowe Info: Serwer z fajna atmosfera gdzie mozna spedzic milo czas. i zostac na serwerze dłuzej niz tydzien

Ja ci polecam Ethana.eu :)

Niby nie ma 6/7 ale i tak fajny serwer .

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

EliteMT2

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 200-250lv | easy-pvp | 6/7 do expa | szybki exp | mało ulepek |
Dodatkowe Info: coś podobnego do xenox ale bez nowych KD

Nagroda za pomoc: Like +

@Edit Coś podobnego do dawniejszego serwa nie pamiętam nazwy ale dropiły tam totemy zbroi broni i biżu..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 200-250lv | easy-pvp | 6/7 do expa | szybki exp | mało ulepek |

ProMT2

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

grałem tam serwer szybko się nudzi coś innego?

VirtualMT2?

1375686746-U987417.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, dużo graczy, medium/hard, fajnie byłoby, gdyby były szkatułki serwerowe, czy coś w tym stylu.
Dodatkowe Info: coś jak nostidla.pl
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie ale nie za szybkim, medium/easy,, coś nowego i fajnego aby moznabyło zabić tydzień czasu heh
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Pvp (może być zagraniczny nie Hammer i bez hamashi)
Dodatkowe Info: 250 lvl max i dużo eq.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Hard/Medium

Dodatkowe Info: Max LVL: 99-130, raczej bez epików mogą być trytony i szafiry/szmaragdy, srednia osob dziennie 600-1000+,fajna ekonomia serwera,serwer z przyszłością,bez 6/7.

PROSZE NIE PISAĆ:

EliteMT2/Tiveria/Ravia/Balmora/Astium/Tavia/Glador/PL/metin2 list.pl CZEKAM NA INNE

Nagroda za pomoc: OCZYWISCIE LAJK

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Pvp (może być zagraniczny nie Hammer i bez hamashi)

Dodatkowe Info: 250 lvl max i dużo eq.

GladoR, Senthia.

Dodatkowe Info: Max LVL: 99-130, raczej bez epików mogą być trytony i szafiry/szmaragdy, srednia osob dziennie 600-1000+,fajna ekonomia serwera,serwer z przyszłością,bez 6/7.

PROSZE NIE PISAĆ:

EliteMT2/Tiveria/Ravia/Balmora/Astium/Tavia/Glador/PL/metin2 list.pl CZEKAM NA INNE

Nostidla.pl

Opublikowano

PROSZE NIE PISAĆ:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...