Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Jak największej liczbie graczy, szybkim pobieraniu klienta (coś co można pobrać w max 20 minut bez kupna zasyfionych premium na hostingach), łatwej nauce panujących tam zasad.
Dodatkowe Info: Grałem już na XenoXie i bardzo mi przypadł do gustu, ale musiałem formatować PC i teraz download over 2h no to good game. Grałem też na Elite & Azmalu ale nie spodobały mi się. Jeśli nie masz pomysłu na dobry priv, możesz też podać serwer Globalnego (PL), na którym najbardziej opłaca się grać od 0.
Nagroda za pomoc: Jednego lajka, więcej nie dam ;f

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak największej liczbie graczy, szybkim pobieraniu klienta (coś co można pobrać w max 20 minut bez kupna zasyfionych premium na hostingach), łatwej nauce panujących tam zasad.

Dodatkowe Info: Grałem już na XenoXie i bardzo mi przypadł do gustu, ale musiałem formatować PC i teraz download over 2h no to good game. Grałem też na Elite & Azmalu ale nie spodobały mi się. Jeśli nie masz pomysłu na dobry priv, możesz też podać serwer Globalnego (PL), na którym najbardziej opłaca się grać od 0.

Może almantia? Lub naxanity.

Opublikowano

iMetin.

www.imetin.pl

Azaron.

www.azaron.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer 4fun/pvp, latwe zdobywanie kasy na mieszanie eq. Chciałbym sobie cos potestowac, ale ciezko testowac eq na bonach 50% :(
Dodatkowe Info:eq do pvp na start, badz tez w sklepie (stal boj bizu) max lvl 99 ew 120, dobrze by było gdyby skile robiło sie recznie. Najlepiej coś na wzór pla (chodzi mi tutaj o poziom bonusów, nie zadne 50%) to chyba tyle.
Nagroda za pomoc:Oczywiscie lajk !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer 4fun/pvp, latwe zdobywanie kasy na mieszanie eq. Chciałbym sobie cos potestowac, ale ciezko testowac eq na bonach 50% :(

Dodatkowe Info:eq do pvp na start, badz tez w sklepie (stal boj bizu) max lvl 99 ew 120, dobrze by było gdyby skile robiło sie recznie. Najlepiej coś na wzór pla (chodzi mi tutaj o poziom bonusów, nie zadne 50%) to chyba tyle.

Nagroda za pomoc:Oczywiscie lajk !

Azaron.

www.azaron.pl
Opublikowano

pisałem 99 /120 max :) ktos nie umie czytac i nabija glupie posty tymi samymi odpowiedziami. dzieki za taka pomoc

Nie ma easy z 99/120 poziomem max.

Jeśli chcesz 99/120 max. to tylko i wyłącznie są dostępne HARD'y.

Np. Draenor2.

www.draenor.pl

Balmora.

www.balmora.pl
Opublikowano

moze zle napisałem, szukam czegos takiego, zebym miał mozliwosc wbicia 80lvl, eq (stal itp) i mieszanie eq. raczej nie znajdzie sie pewnie... czemu ludzie sie napalają na miecze na pol ekranu? kiedys to był metin..

jakby ktos miał taki serwer, i wie o co mi chodzi (stare chinole to bylo cos ! ) to prosze sie podzielic

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Metin2 PL - nie wiem który wybrać.
Dodatkowe Info: Serwer Metin2 PL na którym nie za często banują boty. Chciałbym stawiać FB itp, ale żeby było jakieś mniejsze ryzyko niż na solarze, gdzie codziennie dostaje się bany.
Nagroda za pomoc: Limit like'ow przez 3 dni.

­

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomożecie?

Zależy mi najbardziej na tym aby na serwerze grała spora liczba osób, aby był to serwer młody(albo taki ,który ma dopiero wystartować) i aby był to hard!

Dodatkowe Info: Hmmm... aby serwer był bardzo dobrze rozreklamowany, posiadał znakomitą reputację i własnego ts'a!

Nagroda za pomoc: LAJK!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!:

Zależy mi najbardziej na: Hard, nie Hard/medium
Dodatkowe Info: Dużo/Bardzo dużo graczy, żeby był to polski serwer i żeby nie padł po 1/2 miesiącu. Nie ma być to Tiveria ani Balmora.
Nagroda za pomoc: Like!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!:

Zależy mi najbardziej na: Hard, nie Hard/medium

Dodatkowe Info: Dużo/Bardzo dużo graczy, żeby był to polski serwer i żeby nie padł po 1/2 miesiącu. Nie ma być to Tiveria ani Balmora.

Ravia?

ravia.eu

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]serwerze easy
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]Łatwy, szybki exp.. żeby nie trzeba było dużo dropić itp...
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]
[/center]lajk

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!: GLOBAL/PRIV hard

Zależy mi najbardziej na: wolnych spotach do expa oraz niskich cenach
Dodatkowe Info: oczywiście żeby jakieś boty działały ;p

869378blaster_pl_copy.jpg

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]serwerze easy

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b]Łatwy, szybki exp.. żeby nie trzeba było dużo dropić itp...

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]

[/center]lajk

Azaron.

www.azaron.pl

iMetin.

www.imetin.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serw 6 i 7 bon(bez klas ale nie koniecznie), fajny exp(esy/medium) cos typu metina z 2008 roku ale nie koniecznie
Dodatkowe Info: serwer typu .. 5-7 poziomów ulepszeń Hwanga,Bronie tak samo żeby mialo 5-7 poziomów ulepszeni max lev 150-250, żeby serwer był max 3-4 tygodnie po premierze,serwe a by byłl do pogrania i troche ludzi gralo z ludzi 200+,dodam tylko ze gralem na Emperius, Eruris, Diamond

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu!

Dziekuje za Pomocy ;) beda Lajki

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serw 6 i 7 bon(bez klas ale nie koniecznie), fajny exp(esy/medium) cos typu metina z 2008 roku ale nie koniecznieDodatkowe Info: serwer typu .. 5-7 poziomów ulepszeń Hwanga,Bronie tak samo żeby mialo 5-7 poziomów ulepszeni max lev 150-250, żeby serwer był max 3-4 tygodnie po premierze,serwe a by byłl do pogrania i troche ludzi gralo z ludzi 200+,dodam tylko ze gralem na Emperius, Eruris, Diamond

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu!

Dziekuje za Pomocy ;) beda Lajki

Azaron,senthia

Zależy mi najbardziej na: wolnych spotach do expa oraz niskich cenach Dodatkowe Info: oczywiście żeby jakieś boty działały ;pNagroda za pomoc: Like!

Global.pl s 26 ,ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: wolnych spotach do expa oraz niskich cenach

Dodatkowe Info: oczywiście żeby jakieś boty działały ;p

Ravia.eu

o kasę łatwo bo drobią szkaty a z nich cenne rzeczy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze PL gdzie jest mało botów i administracja je tepi :)
Dodatkowe Info: chce zacząć od nowa wiec dobrze by było jak by było w miare osób do grania i niezbyt wysokie ceny żebym mógł jakoś radzic sobie od nowa :)
Nagroda za pomoc: like +5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze PL gdzie jest mało botów i administracja je tepi :)

Dodatkowe Info: chce zacząć od nowa wiec dobrze by było jak by było w miare osób do grania i niezbyt wysokie ceny żebym mógł jakoś radzic sobie od nowa :)

Nagroda za pomoc: like +5 w profilu

Ravia.

www.ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...