Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na : żeby to był dedyk , może być zagraniczny , wchodziły maksymalne bony ( no może być 10/15 ) musi grać 300+ os.

Dodatkowe info : Mam zamiar grać bez ISa oraz Allegro

Nagroda za pomoc :Daje lajka !

Xenox, avalon v2, pandora, diamond

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : żeby to był dedyk , może być zagraniczny , wchodziły maksymalne bony ( no może być 10/15 ) musi grać 300+ os.

DiamondMT2

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Medium: reinor.pl / imetin.pl

Hard: balantia.pl / ravia.eu

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze Metin2 , Medium /Pvp Raty max 999 , ulepszacze jedynie na wyższe lvl i epicie eq . Dużo graczy miła atmosfera

Dodatkowe Info: Żeby nie był zbyt hard ani przesadzony Pvp . Skupiłbym sie na nowych serwerach :)

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:To tak żeby max lvl gdziś ok.130

serwer nie za trudny i nie za łatwy,bronie to takie standardowe np. truta>tasak>mag(kocham tą broń) bojowy>Syrek>Śmiercio,max HW ewentualnie jakiś epik do tego ale nie z painta oczywiście bez 6/7 bonu;),Pelerynki u handlarki itd IS też mógł by być finansowało by to prace GM?:) No i najważniejsze żeby troszke ludu było no bo jednak samemu na servie być to żadna frajda;)

Dodatkowe Info:Myślę że jest taki serv a jak niebedzie to kończe z metkiem.

Nagroda za pomoc: Dam tego lajka,tylko niech ktoś dopisze jak go dać;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: -dedyk -najlepiej polski - medium - nastawiony bardziej pod pvp - normalne bony jak na mt2.pl, balmorze, tiverii itd. , brak 6-7 bonów, mogą być epiki ale bez przesadyzmu, 300 os. +

Dodatkowe Info: Nie mam zamiaru wydawać na IS , najlepiej gdyby był to jakiś nowszy serwer, na dłużej. Panowała na nim miła atmosfera i administracja była ogarnięta.

Nagroda za pomoc: lajk.

Odpada: balmora, tiveria, balantia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze medium, gdzie będę siekał. Nie za dużo broni, fajny exp dobry drop yang.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:Like ;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze,gdzie nie ma 6/7 bonu, Raty tak do 1000,i że by był Easy żaden Hard

Dodatkowe Info:Zeby nie żądził IS

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze,gdzie nie ma 6/7 bonu, Raty tak do 1000,i że by był Easy żaden Hard

Dodatkowe Info:Zeby nie żądził IS

Easy, bez 6/7 nie wiem czy jest taki... Polecam GladoR, Mexilia

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie, dosyć szybkim

Dodatkowe Info: Gram na solarze, 52 lvl

Nagroda za pomoc:Like

Bardzo mało podałeś informacji, ale jeżeli zależy ci na szybkim expie polecam GladoR, XenoxMT2, Divine World.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym, zeby exp sie liczyl, mozna bylo fajnie i przyjemnie expic, chodzenie na metiny do Lasu, badz gdzie indziej sie oplaca, nie bylo za duzo nowosci czyt. pierdyliard broni i zbroi.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:5 w profilu i lajk :)

logo_black3.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: trudnym expie ( aby był trudniejszy niż na pandorze, lecz łątwiejszy na PL, aby 80lv zaliczał się do dużych lvl ) lecz eq typu stal+9 nie byłą trudna do zorganizowania

Dodatkowe Info: Na XenoxieMT2 posiadam 250lv, a na Pandorze i Dragonie 100lv+, lecz szukam trudniejszego serwera

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym, zeby exp sie liczyl, mozna bylo fajnie i przyjemnie expic, chodzenie na metiny do Lasu, badz gdzie indziej sie oplaca, nie bylo za duzo nowosci czyt. pierdyliard broni i zbroi.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:5 w profilu i lajk :)

Tiveria, Balmora, Balantia, Ravia

Zależy mi najbardziej na: trudnym expie ( aby był trudniejszy niż na pandorze, lecz łątwiejszy na PL, aby 80lv zaliczał się do dużych lvl ) lecz eq typu stal+9 nie byłą trudna do zorganizowania

Dodatkowe Info: Na XenoxieMT2 posiadam 250lv, a na Pandorze i Dragonie 100lv+, lecz szukam trudniejszego serwera

Tiveria, Balmora, Balantia, Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na wolnym expie, łatwe do kupienia eq, dobry zarobek.

Dodatkowe Info:Grałem na Ravia(99), Tiveria(Nudy),Balmora(FuBu)

Nagroda za pomoc:Reputacja, Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na wolnym expie, łatwe do kupienia eq, dobry zarobek.

Dodatkowe Info:Grałem na Ravia(99), Tiveria(Nudy),Balmora(FuBu)

Nagroda za pomoc:Reputacja, Like

Polecam, zagrać na Balanti (bardzo dobry server)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłym, przyjemnym expem, fajnym pvp, gdzie łatwo w miarę zrobić eq, by serwer się nie nudził, sporo nowych nowości :D Nowe zbroje, mapy itp..

Dodatkowe Info: Żeby nie było tak trudno, typ serwera byle jaki byle dedyk, nowe zbroje jakieś fajne efekty itp... by drop był dobry yang jak i ulepszaczy.

Nagroda za pomoc: lajki

PS. Nie chce grać już na: GladoR, divien word, pandora, i te wszsytkie inne stare, szukam w miarę nowego i dobrego serwera :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłym, przyjemnym expem, fajnym pvp, gdzie łatwo w miarę zrobić eq, by serwer się nie nudził, sporo nowych nowości :D Nowe zbroje, mapy itp..

Dodatkowe Info: Żeby nie było tak trudno, typ serwera byle jaki byle dedyk, nowe zbroje jakieś fajne efekty itp... by drop był dobry yang jak i ulepszaczy.

PS. Nie chce grać już na: GladoR, divien word, pandora, i te wszsytkie inne stare, szukam w miarę nowego i dobrego serwera :)

Mexilia, virtualmt2

Opublikowano

imetin, reinor?

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Gorgonymt2

Opublikowano

Reinor.pl / Derides.pl

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy-Medium / Bony musza wchodzic max /

Dodatkowe Info: Latwy drop ulepszaczy // Brak 6-7 Bonusa // Brak 6 Skila // Wymagany Biolog.

Grałem na:

Pandoramt2

Glador

Diamondmt2

Tinesha

Vaneris

Mexilia

Thanned

Itd..

363451410787081286162.png

Opublikowano

Easy, bez 6/7 nie wiem czy jest taki... Polecam GladoR, Mexilia

Chociaz nie musi byc easy ;f Cos w stylu diamondmt2 najchetniej , tzn że zero 6/7 bonu : )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: wolnym expie i w miarę łatwym zdobyciem eq typu stalka+9 ( exp mniej więcej jak na dawnej Triadicy jeżeli ktoś kojarzy )

Dodatkowe Info:Serwer ma być on oraz oczywiście rejestracja też on. Nie podawać BalantiaMT2, ponieważ przy rejestracji nie przychodzi e-mail z aktywacją.

Grałem / patrzyłem serwery: TiveriaMT2, BalmoraMT2, RaviaMT2, XenoxMT2, PandoraMT2, DragonMT2

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak największy exp,sporo bonów do PVP

Dodatkowe Info:

jak wyżej sporo bonów bo szukam serwera żeby wbić maksymalny lvl ulepszyc wszystko jak umiem i walczyc w pvp

Nagroda za pomoc:

5* LIKE

Z góry dziękuje !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...