Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnej grze, miłej atmosferze, gdzieś, gdzie najłatwiej zacząć.

Dodatkowe Info: Chciałbym, aby był to serwer na GLOBALU Metin2, żaden prywatny!

Nagroda za pomoc: LIKE!

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color][b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Polskim privie, duzy exp, duza ilosc broni i zbroi[/i][/b][/color][b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Mila atmosfera[/i][/b][/color][b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Lajk? :)[/i][/b][/color][/center]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: mają być 6/7, nie chce monotonnego zdobywania ulepszaczy.

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

Nadal nie znalazłem odpowiedniego serwa.

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnej grze, miłej atmosferze, gdzieś, gdzie najłatwiej zacząć.

s26

805491408806070489277.png

Opublikowano

S23

363451410787081286162.png

Opublikowano

NIE WIEM GDZIE GRAĆ! POMOCY!

ZALEŻY MI NAJBARDZIEJ NA: Cesarskich zbrojach

DODATKOWE INFO: Serwer Easy/4fun

NAGRODA ZA POMOC: Limit lajków

Proszę o więcej propozycji.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer nowy co wystartował w tym miesiącu, max lv do 255 lub easy /medium, zeby był hwanga..

Dodatkowe info: serwer stabilny czyli : strona działająca, żeby serwer nie miał innych problemów ,launcher ,

i jak by skille trzeba było robić to 10 ku do g1 i 1 kamol na P !!!,zeby nie bylo stalek,trut w sklepie u handlarzy,srednia ilosc epików jak przystalo na serwer (a nie 50 gatunków broni dla woja, i innych klas)

Nagroda za pomoc: LIKE !!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer nowy co wystartował w tym miesiącu, max lv do 255 lub easy /medium, zeby był hwanga..

Dodatkowe info:serwer stabilny czyli : strona działająca, żeby serwer nie miał innych problemów ,launcher ,

i jak by skille trzeba było robić to 10 ku do g1 i 1 kamol na P !!!,zeby nie bylo stalek,trut w sklepie u handlarzy,srednia ilosc epików jak przystalo na serwer (a nie 50 gatunków broni dla woja, i innych klas)

Nagroda za pomoc:LIKE !!!

Emperius, Eruris, z tych starszych to Diamond jeszcze

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Emperius, Eruris, z tych starszych to Diamond jeszcze

Gralem na nich serwery srednie do bani szukam jakis nówek ... zeby bylo co powalczyc o top .. jak masz inne pisz ^^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

TANIE KU , DOBRA ATMOSFERA , DUZO OSÓB

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. GLOBAL

Nagroda za pomoc:

Lajk

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

TANIE KU , DOBRA ATMOSFERA , DUZO OSÓB

Dodatkowe Info:

Planuję zacząć grę od nowa. GLOBAL

Nagroda za pomoc:

Lajk

Jak global to tylko s25/s26. . . a jak priv to polecam Balantię, Ravię

Gralem na nich serwery srednie do bani szukam jakis nówek ... zeby bylo co powalczyc o top .. jak masz inne pisz ^^

Niedługo wychodzi Thanned, z prezki wynika, że serwer dla Ciebie może być :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ilosc graczy 500+ , exp /medium/easy,najlepiej gdyby byl to server w miare swiezy okolo miesiaca

Dodatkowe Info: Server glownie ma byc nowy

Nagroda za pomoc: LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ilosc graczy 500+ , exp /medium/easy,najlepiej gdyby byl to server w miare swiezy okolo miesiaca

Dodatkowe Info: Server glownie ma byc nowy

Sprawdz Emperius

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Gdzie mam grać , zależy mi najbardziej na

1 . Ilośc graczy 50 +

2 . exp Easy/4fun

3 . Serwer który stoi już max 6 miesięcy

4 . Nie nudny itp

5 . Grałem na Xenoxmt2 . Dragonmt2 .PandoraMt2 . Fortemt2 . Atlantismt2 .Atlanticamt2 .iMetin Empuris , Eruris / divine world , diamondmt2 , yitian2 , kalimdormt2 , csyt2 , tradiciamt2 , xartez , ElieMT2 reinor ,belenus , balantia , itanos , mexilia , senthia , gondor , ravia , balmora irnal itanos . i , około 30 serwerów których wypisywanie zajęło by mi godzinke ;/

6. Serwer z max 127lv !!!!! Z easy / 4fun poprostu łatwy

7. uwagi jeżeli jakiś z wymienioncy wymienicie mi , 5% ostrzrzenia spamu daje ; - )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie , który nie jest za ciezki , aby bylo ludzi chociaz 300+ i mozna by bylo zarabiac nim na allegro

Dodatkowe Info: grałem na imetin, divine , xenox , camerion , virtual , pandora , elite , dragon , itanos , emperius ,

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwie , który nie jest za ciezki , aby bylo ludzi chociaz 300+ i mozna by bylo zarabiac nim na allegro

Dodatkowe Info: grałem na imetin, divine , xenox , camerion , virtual , pandora , elite , dragon , itanos , emperius ,

Xartez mexilia ;]

363451410787081286162.png

Opublikowano

Glador,Xenox

805491408806070489277.png

Opublikowano

http://spotlinemt2.pl/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer nowy co wystartował w tym miesiącu lub w listopadzie , max lv do 250 lub 200 easy /medium, zeby był hwanga..

Dodatkowe info:serwer stabilny czyli : strona działająca, żeby serwer nie miał innych problemów ,launcher ,

i jak by skille trzeba było robić to 10 ku do g1 i 1 kamol na P !!!,zeby nie bylo stalek,trut w sklepie u handlarzy,srednia ilosc epików jak przystalo na serwer (a nie 50 gatunków broni dla woja, i innych klas) dodam tylko ze gralem na Emperius, Eruris, Diamond

Nagroda za pomoc:LIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie gdzie wszystkie itemy z isa mozna zdobyc w grze.

Dodatkowe Info:Serw gdzie mozna chodzic na dt , nie zbyt trudno o skille . Odpada : Tiveria , balmora , balantia, draenor ( Myslalem nad US.)

Nagroda za pomoc:+

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...