Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dedyku, najlepiej polskim który stoi już jakiś czas i zapowiada się, że nie będzie to serwer na tydzien-dwa.

Dodatkowe Info: easy, bez epików, z normalnymi bonami :x

Nagroda za pomoc:+

Odpada: Tiveria

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dedyku, najlepiej polskim który stoi już jakiś czas i zapowiada się, że nie będzie to serwer na tydzien-dwa.

Hectus

805491408806070489277.png

Opublikowano

Szukam czegoś innego niż PL, najlepiej,żeby był to inny metin2 oficjalny, typu US, chciałbym na nim podszkolic język i pograć troche co polecacie?

Ewentualnie poleccie mi jakiegoś fajnego priva obojętnie czy hard, easy czy medium byleby bylo 5skilli i brak itemsow na 100+ itp.

Pozdrawiam!

Opublikowano

EmperionS2 / Tinesha / Xartez / MEXILIA

363451410787081286162.png

Opublikowano

Szukam czegoś innego niż PL, najlepiej,żeby był to inny metin2 oficjalny, typu US, chciałbym na nim podszkolic język i pograć troche co polecacie?

Ewentualnie poleccie mi jakiegoś fajnego priva obojętnie czy hard, easy czy medium byleby bylo 5skilli i brak itemsow na 100+ itp.

Pozdrawiam!

Ravia

Opublikowano

szukam sewera który:

-obowiązkowo musi miec: max. lvl 250+, dużo nowych map, broni, zbroi itp, musi być nowy (żeby nikt nie miał max lvl ewentualnie 1-2 osoby), serwer esy

-może lecz nie musi: miec dobre bony (tak że jak wbije do Groty to buffka nie musze miec nawet na surze BM ponieważ mam pro eq do expa), mało ulepszaczy

za pomoc plusik :)

Opublikowano

szukam sewera który:

-obowiązkowo musi miec: max. lvl 250+, dużo nowych map, broni, zbroi itp, musi być nowy (żeby nikt nie miał max lvl ewentualnie 1-2 osoby), serwer esy

-może lecz nie musi: miec dobre bony (tak że jak wbije do Groty to buffka nie musze miec nawet na surze BM ponieważ mam pro eq do expa), mało ulepszaczy

Glador,Xenox,Tineshia

Bywalec
Opublikowano

szukam sewera który:

Dzisiaj [lub jutro] startuje nowy serwer: Thanned.

http://www.mpcforum.pl/topic/789627-thanned-dedyk-beta-testy/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Ciekawym serwie nie tak zwane paintowe itemy nieduzo broni .Typ Easy/medium.

Dodatkowe Info:Podobne do Senthia.pl tylko nie jak tam zarabane pliki^^

Nagroda za pomoc:Czego Dusza Zapragnie :D LIke .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie medium/easy max lv 150-250.

Dodatkowe Info: 5=6 max epickich broni , duza ilosc graczy online

Nagroda za pomoc: 5* LIKE

Tineshia,Thanned

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Expie medium/easy max lv 150-250.

Dodatkowe Info: 5=6 max epickich broni , duza ilosc graczy online

Nagroda za pomoc: 5* LIKE

Mexilia Xartez , Henecus.

Opublikowano

Pozdrawiam!

Na przyszłość stosuj się do podanego wzoru.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze pvp

Dodatkowe Info: najlepiej dedyk fajne itemki w sklepach

Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: rozwiniętym forum, na którym będzie znajdował się chat czy coś w tym stylu, oraz dużej ilości graczy na serwerze.

Dodatkowe Info: najlepiej żeby był to prywatny serwer, polski. I coś na wzór iMetin'a.

Nagroda za pomoc: 5 lajk'ów :)

lc5.gif
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Skille od razu na P na 5lv 250lv -255lv max

Dodatkowe Info:Grałem na Xenoxmt2 Dragonmt2 PandoraMt2 Fortemt2 Atlantismt2 Atlanticamt2 iMetin

Nagroda za pomoc:LIKE

HammerMt2

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: rozwiniętym forum, na którym będzie znajdował się chat czy coś w tym stylu, oraz dużej ilości graczy na serwerze.

Dodatkowe Info: najlepiej żeby był to prywatny serwer, polski. I coś na wzór iMetin'a.

Glador

Opublikowano

Tinesha

Meveore

Mexilia

Opublikowano

szukam serwer zeby byl max lvl 250 duzo zbroji i zeby troche pomeczyc sie zeby wbic lvl i zeby duzo osob gralo

Glador,DivineWorld,Xenox,iMetin,pandora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...