Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacja dot. sztabek:

- Będzie można je sprzedawać przez 'Podręcznik Gracza' oraz przez kliknięcie PPM (prawym przyciskiem myszy)

Informacja dot. forum:

- Mamy już licencję na IPB (takie jak ma mpcforum). Niedługo wejdzie w życie.

17912601413989039366.png

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja dot. sztabek:

- Będzie można je sprzedawać przez 'Podręcznik Gracza' oraz przez kliknięcie PPM (prawym przyciskiem myszy)

Informacja dot. forum:

- Mamy już licencję na IPB (takie jak ma mpcforum). Niedługo wejdzie w życie.

A moderatora nie szukacie na forum;)?

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ogarnijcie jakieś przyzwoite nagrody za te misje.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

A moderatora nie szukacie na forum;)?

dolaczam sie do pytania

@topic

zmiejszcie exp-a.. albo mniej ale porządnych questow dajcie..

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Też macie coś takiego, że wpisujecie passy, wyskakuje zostaniesz.... bla bla bla i jak dojdzie do logowanie... to wyłącza clienta (mam wszystkie łatki)

@edit

ok nie ważne

ogarnąłem

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Też macie coś takiego, że wpisujecie passy, wyskakuje zostaniesz.... bla bla bla i jak dojdzie do logowanie... to wyłącza clienta (mam wszystkie łatki)

Szybki restart

17912601413989039366.png

Opublikowano

piotrekkk, jest restart dlatego, przerwa 5 min.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

bo konserwacja jest

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

to nie twoja wina, poczekaj serwer chwilowo off

Opublikowano

Witam otóż nie wiem czemu nie mogę odpalić clienta sciągam go + paczera startowego 5mb i jak wklejam do folderu to nie działa mi nic sie nie dzieja jak próbuje włączyć metin2client zuploadował by ktoś całego clienta??bo do lourta nie da się napisać na pw

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Reklama na prawdę imponująca, serwer również wydaję się porządny.

P.s

@@@Kiedy jest oficjalny start? (Sorry że pytam ale nie chce mi się przeglądać tych wszystkich 18 stron :< )

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Mi tam się podoba, jak ogarniecie te sztabki i trochę questy, i nie ogarniam co z metinami bo chuja z nich leci a od zajebania ich : >

Opublikowano

Przydałyby się zwoje powrotu i kogos chodzi o to co zapisuje lokalizacje.

Opublikowano

no to ja sie podpinam do tego pana up kiedy start?

Myślę, że piątek będzie najlepszym wyborem.

17912601413989039366.png

Opublikowano

SZTABKI SĄ TRAGICZNE.. CHCE SPRZEDAĆ NP. 3 SZTABKI A TU LIPA BO MOZNA SPZEDAĆ ALBO 1 ALBO 5... Zmieńcie to bo masakra

Dokładnie, najlepiej jak by się szło do sklepu i po prostu sprzedawało i już.

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Opublikowano

Dokładnie, najlepiej jak by się szło do sklepu i po prostu sprzedawało i już.

Najlepiej jakby było tak jak na każdym serwie.. idziesz do sklepu i sellasz;)

Jeszcze 15min i mam klienta'd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...