Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2[PL][Dedyk]

babcyna.

Tilianek  

251 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sprawa dotycz?ca podnoszenia sztabek.

• Maj? by? wyrzucane na ziemi?
    • Maj? wpada? od razu do eq (!! Wtedy b?dzie mo?liwo?? zdobycia sztabki nawet z psa na 250 poziomie!!)
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieracie 1 jest napisane 30 kb/s a jak odswiezylem strone i nacisnalem za 10min jeszcze raz to juz 666kb/s ciągnęło.

Czy official też będzie na tym cliencie ?

1352652199-U513235.png
  • Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieracie 1 jest napisane 30 kb/s a jak odswiezylem strone i nacisnalem za 10min jeszcze raz to juz 666kb/s ciągnęło.

Czy official też będzie na tym cliencie ?

Raczej tak, pewnie dodadzą tylko jakiś mały patch

Opublikowano

Najbardziej odstrasza Drop yang,sztabek.A do tego jeszcze 30kb/s...Nie da się szybciej tego pobrać ?

Opublikowano

clienta pobrało mi w 20 min więc nie wiem o co wam chodzi.. anulujcie pobieranie i zacznijcie od nowa..

Zbieram like ;x

Opublikowano

FakJe masz:

http://speedy.sh/fv6SP/Tilian2.PL-Start.rar
https://www.virustotal.com/url/b7dfb2c717461ff7ff1392b75295d89763348ada11408101918d7cdb3cc17421/analysis/1332086155/

Opublikowano
Wiele osób źle rozumie słowa \"Beta została przedłużona o 1 dzień\". Nie znaczy to, że jutro start. Oficjalnie chcemy wystartować w piątek, dlaczego? Chyba najlepszy dzień na start, bo rozpoczęcie weekendu.

Opublikowano

2up@ za dużo grał na serwerach 4fun i się przyzwyczaił że za każdym razem pisze kk zamiast k napewno tyle nie mial ja po wbiciu 68 lvl sprzedaniu all sztabek mialem 16kk wiec to nie możliwe

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

NIIIIEEE SZTABKI MAJA LATAC NA ZIEMIE NIECH CZASEM ADMINISTRACJA MA WŁASNE ZDANIE A NIE PIERWSZY LEPSZY GRACZ NAPISZE ZE ON CHCE ZEBY MU SZTABKI WPADALY TO OD RAZU AKIETY I W OGOLE. WEDLUG MNIE SERWER ZAJEBISTY ALE ADMINISTRACJA BEZ CHARAKTERU I WŁASNEGO ZDANIA

Opublikowano

Ja osobiście wolał bym aby zostało tak jak jest, czyli sztabki wyrzucane na ziemie. Gdyby wpadały do ekwipunku to było by to ułatwienie dla exphacków.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

UP @ Krzysiek....

Myslisz troche?

To ma być serwer dla graczy nie dla administracji , niech robią to co jest najlepsze dla graczy a nie jeb wszystko swoje i admin sam zostanie na serwie nie?

Opublikowano

3UP@ TO TEŻ BEZ SENSU TAK JEST DOBRZE JEST PIERSCIEN COFANIA EXPA WIĘC NA 54 LVL W V2 Z SPOTA LECIAŁO 10 SZTABEK JEST DOBRZE I NIECH TAK ZOSTANIE

Opublikowano

Zaraz serwer ON, sztabki można sprzedawac przez naciśnięcie PPM(prawy przycisk myszy) na sztabkę.

17912601413989039366.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...