Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer może być

Ale Admin wpadł na taki idiotyczny pomysł żeby zablokować handlowaniem SM <_<

Opublikowano

Kiedyś było Inaczej,Zaje Atmosfera i Wgl. Super Klimat;c

Teraz Groty Od Lv,Ciężej Się expi moim zdaniem.

150-Nie Problem Było Wbić.

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Serwer kiedyś był zajebisty. Ale teraz to porażka, ale tak sie dzieje z serwerami które długo stoją. Grałem sobie surą, 165lv. (Przegrane 20k minut w tym 19k to PVP i zabawa a 1k to exp) i okej, było fajnie jakiś czas, eq nawet miałem spoczko. Ale problem tkwi w tym że ci 250lvle mają drugie postacie 90-120lv z all kd +5 i jadą nawet mnie w pvp :x ponad to dropiłem ostatnio nową postacią itemsy na trollach, podchodzi jakiś 160 (ja miałem 60-80), deda mnie i mówi "lerz cipo", potem przychodzi ninja 180lv, dedł mnie na skilla i mówi "hahaha ciota ded na skilla". Nie polecam serwera z tego względu iż połowa graczy to analfabeci i dzieci poniżej 10 roku życia, a druga połowa to pseudokoxy z kd +5. Kiedyś dało sie tam grać :c

Opublikowano

Możliwe ze to wszystko jest dla dobra serwera ale po co się Pawemol trudzi jak i tak już mu clienta rozpakowali. Nie dam wam linku do tematu gdzie jest Jego Najnowszy clienta bo byście wszystko mu zabrali ale mogę tylko tyle powiedzieć To co Napisałem w tym temacie:

Hamskie jest takie rozpakowywanie czyiś klientów. Ja te bronie sam obrabiałem w 3d max, tak samo inne rzeczy :( No, ale jak już macie to korzystajcie.

Sam nie wiem co powiedzieć ale się z tym zgadzam. Lecz ja chętnie powrócił bym do poprzedniej wersji XenoX'a z 2011 roku.

I proszę aby ci co znają ten temat z Najnowszym clietem xenoxa go nie udostępniali. Raczej nikt nie chce aby jego wysiłek poszedł na marne.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

ja osobiscie mam maksymalny poziom na tym serwerze (250) nick JaKacaMam nie oplaca się tam grac mam te badziewia od 230-250 lvl i nic mi to nie daje w porownaniu do dzieci ktore kupily konta na allegro albo zrobili je za pomoca is mam dosc tego serwera juz dawno przestalem tam grac wchodze tam tylko do kumpli dla tych co chca tam zagrac to ja odradzam chaos chaos i jeszcze raz chaos na tym serwerze tyle z mojej wypowiedzi

Opublikowano

Serwer DNO ! Nadal czekam na odp na ile mam bana juz 2 miesiące i dupa 0 dop. Konto bylo warte prawie 200 zł. ....

sygnatura1w.png

Opublikowano

Chyba nie oczekujecie po 2 letnich serwerach zeby sie gralo jak na poczatku ... normalne ale ekipa na xenoxie jest dobra ... i nawet nie zeruja na IS ,ja tam lubie grac bo wiem ze to serwer 4fun i nie chodzi o lupienie kasy od graczy ale tez zeby mieli zabawe.Jakby dali nastepne wydanie Xenoxa zeby wszystko od nowa to znowu by byla rywalizacja.

Opublikowano

tylko że na extreme[ gondor też jest ale może 300 osób gra] jest 150 graczy online w godzinach szczytu.

[pewnie przez to że bony są chyba 5 x mniejsze niż na xenoxie ]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Grałem kiedyś tam i było fajnie... dopóki nei weszły KD Magii... Luda i itp. Oraz nie powiększono HP... Potem w M1 sie nie dało chodzić :)

Pobiore i zobacze co i jak

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Powiem tyle KOPIA xenox'a z nową administracją [ ogarami ,a nie że navi rozpierdolone po całym serverze ] + Brak lagów / cofek + brak bugów [ jak na xenoxie to było że z jednego zwoja się dostawało 50 ;d? Jak wyrzuciło się jedno sm dostawało się 50 , jak wkładało się kd elit do strzał i się one mnożyły ( tak dzięki temu elita jest teraz zarobiona w chuj bo mają z 10k elit kd +5) = Idealny server.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

długo nie grałem w servie bodajże z 3 miechy ^^ ale grać można było szybki eksp w 4 dni da sie 250 lvl wbić .... z ulepszaczami jest trudno *podobno* na 250 mam tam 177 sure i z ulepkami szło dobrze... ale jak spotykałem osoby *130 ninja* z eq z 250 kd + 5 .... to porażka... ;/ serv szybko się nudzi... ;(

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...