Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha , weście tego klienta wpakujcie na inną strone do ściągnia , bo ściągam już z 5 raz i wirus ;x

Opublikowano

@UP

Skoro już nie grasz na tym serwerze to po co udzielasz się na forum i urządzasz prywatną dyskusję

A z tego co mi się wydaje to ten temat nie jest przeznaczony do prywatnych dyskusji

Odszedłeś z gry więc miej trochę honoru bo tak nie zachowuję się normalny człowiek

Opublikowano

Kurwa mać, jak was czytam to normalnie śmiać mi się chce.

Gram dosłownie cały czas z zniknęło mi TYLKO I WYŁĄCZNIE 21 konarów zelkova bo wywaliłem na glebie i padło ch.

Nic nie znika, serwer jest bardziej stabilny bo już tak nie wywala kanałów i bez problemu można iść na ripa do DT.

Jak kurwa macie problem to do chuja wafla nie grajcie i już, napisaliście co mieliście napisać i nie musicie się powtarzać.

Ten przypał co cały czas pisze że GM rozdaje itemki ma chyba adhd. Napisał chyba z 10 postów o treści "gm rozdaje itemki".

No kurwa mać, ludzie...wszyscy tutaj umiemy czytać więc jak ktoś raz napisze to wystarczy.

Osobiście polecam serwer. Gra się bardzo fajnie.

Ci którzy skończyli już grę tutaj niech już zakończą głupie spamowanie i szukają innego serwera skoro ten im się nie podoba zamiast pisać tutaj głupoty.

Tyle ode mnie, dziękuje dobranoc.

HBV27j.png

Opublikowano

Dziś tu wbije po 1 w nocy, nakurwiam do 6 rano więc co mi szkodzi...

Trzeba nadrobić za cały tydzień ^ ^ albo i dłużej... wkońcu weekend trzeba się nagrać;x

Opublikowano

Hmm.. taa umie.. dalem na forum poradnik ;] z mpc

@topic

o ktorej wiecie moze maja serwer wlaczyc? tu koelga wyzej ze o 24

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Wie ktoś moze na na jakie lv będą te mapki?Czy zostanie dodany drop ulepszaczy z metków bądz poprawiony z mobów bo ja 6h i 0 ulepszaczy

x

Opublikowano

Wie ktoś moze na na jakie lv będą te mapki?Czy zostanie dodany drop ulepszaczy z metków bądz poprawiony z mobów bo ja 6h i 0 ulepszaczy

Slaby drop? ja w 30 min nadropilem 3 pierscionki i 4 toporki a potem w 15 min po 6 2x proszkow;)

sygnaphp.png

http://www.metin2wiki.eu/images/logo/3.png

Na servach gram pod nickiem KoXs

GRAM NA PRIVACH:

Diwang2 - 91 lvl sura BM OFFLINE

Menghuanlj - 94 lvl sura BM OFFLINE

LongjuLM - 100 ninja Dagger OFFLINE

Fenghuonlj - 86 sura WP OFFLINE i szaman healer 90 OFFLINE

Zylj - 97 sura WP OFFLINE

McMetinPro- 86 BM OFFLINE

OmegaMT2-80 WP OFFLINE

PROSZE O -----------------------------------------------------------------------

Opublikowano

GM wyjasniał nam w grze co bedzie robine zeby nie spamowac jak wy na stronie jest napisane ,,czarno na bialym " przerwa techniczna 17-24. mysle ze powinni sie zajac praca a nie odpisywaniem na wasze niedojebane pytania. przepraszam ze tak ostro ale trzeba byc naprawde nieogarem zeby nie zrozumiec kilku informacji ze strony glownej servera. Moim zdaniem ze strony team zostala podana wystarczajaca dla nas ilosc informacji, a to ze sikacie w majty bo nie wiecie co nowego bedzie malo kogo to interesuje ;] pozdrawiam i nie spamowac łapsy !!! czekac grzecznie !!!

Opublikowano

Dokładnie tak jak DeluXess, serwer będzie około 24:00. A dla niewtajemniczonych dotarły mnie słuchy od samego GA Sacre z serwera że :

- zostanie minimalnie podkręcony drop ulepszaczy i itemów do biologa

- dodanie nowej mapy na 105/110 lv, tego dokładnie na który nie wiem

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Slaby drop? ja w 30 min nadropilem 3 pierscionki i 4 toporki a potem w 15 min po 6 2x proszkow;)

nie wiem jakim cudem ja 6h i nic a ty 30min i tyle rzeczy.

a co do mapki 105lv to gdzie my mamy wbić 105 zeby wbić na mapke? powinny być mapy 90,140.170-180,200

można też dodać arene pvp mapę wierzchowców na której dropimy pieczęcie do nich

x

Opublikowano

Co do tego gdzie można wbić 105lv bez nowej mapki to polecam przejść się na ziny do v2 groty.

Ogólnie z expem tam od 100+ nie ma szału ale...przy 50% expa + pd exp idzie naprawdę dobrze ( o ile ktoś ogarnia spota)

HBV27j.png

Opublikowano

Zgadzam się z UP. lepiej zrobić mapkę na niższy lvl, niż żeby na tej mapce była jedna osoba na dane ch... Troszkę to bezmyślne posunięcie by było, natomiast w v2 atla był by pogrom bo każdy by chciał wbić ten dajmy 105 lvl żeby wejść na nową mapkę.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

dobra byłbym za jakby dużo osób miało już ten 105lvl, ale tak jak jest niecałe 10 osób którzy mają taki lvl to po jakiego grzyba robić tą mapkę od takiego lvl-a, to przecież automatycznie gracze którzy mają mniejszy lvl będą pokrzywdzeni a to dlatego, że tamci będą siedzieli na wolnych spotach i wgl. Powiem tyle,że to jest dziwne rozwiązanie a zarazem nierozważne.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

jak sie booty meczyly to trudno a jak bedzie mapka od 105/110 to na 100% pare osob odejdzie z serwera bo nie kazdemu sie chce tyle meczyc

Dokładnie tak jak mówisz...

Ja też raczej już nie pogram jak będzie ogranicznik na mapy...

Mam 88lvl i już trudno się expi. A co dopiero wbić ten 105 ( ja nie mam zamiaru siedzieć pół dnia nad tym żeby wbić taki lvl), nawet buffa nie idzie zrobić bo skili nie można robić normalnie tylko trzeba się męczyć z tym biologiem;/

Opublikowano

skille biolog swietna rzecz chcesz buffa graj szamanem (sam gram) a jak sie nie podoba to wp czy bodziakiem tez dasz rade jak sie znasz na bonach itp

Opublikowano

buff z skillami g w zupełności wystarczy więc co sapiecie ?

Tak trudno uwalić kilka metków i zrobić eq na inta ?

Sam mam buffke z skillami g1 i nie ma co wbijać na P

HBV27j.png

Opublikowano

Ale po co buff chce prosciej niech nawet zrobi wp bulid pod konia (jak chcesz napisze ci co i jak ) i av2 ziny bez buffa wezmie na spokonije full spoty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...