Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szamani na tym serwerze sa strasznie, ale to strasznie poszkodowani, dmg ich broni maginczy jest prawie ze rowny 0, szaman nie jest w stanie nikogo pokonac nawet jezeli ma o 15 lvl wiecej. Zrobcie cos z tym do cholery jasnej bo po prostu lecicie sobie w kulki i klamiecie na kazdym kroku, mapa miala byc 2 dni temu najpozniej i co nadal jej nie ma. Od wyjscia serwera, kompletnie ale to kompletnie nic nie zrobiliscie. 0000000000000000 zainteresowania serwerm, jezeli nie potraficie dodac mapy i nic zmienic to wylaczcie serwer i spadajcie na drzewo zalosne dzieciaczki, ktora wrzucaja gotowce na dedyka i tylko to potrafia.

W tym momencie NIE POLECAM tego serwera.

Dziekuje,

Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak serwer to dno Administracja się wogóle nie troszczy o niego ^^ Powinni przed oficjalnym odpaleniem serwera całego przetestować itd a oni odpalili serwa jak by "Bydło do obory" Serwer jest wielkim niewypałem postawionym na poradniku z yt ; ], wogóle strona byle jaka forum tez wogóle nie zrobione... Syf Kiła Mogiła Pozdrawiam wszystkich :>

37992024283772157034.jpg

Pozdrawiam.

Opublikowano

Server do dupy....!!! biolog zbugowany,Kick co 5 minut, server regularnie pada co jakis czas.... szaman osłabiony tak ze japierdole...

Ps: napewno nie mają takiego dedyka jak w zapowiedzie jest napisane 100%, mają dedyka 4gb ramu lącze 10mb i chuj...

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Witam - serwer ma konserwacje bodajże do 19 pisał wczoraj wieczorem GM ze ma być dzisiaj .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Nie odchodźcie dajcie im szansę może po tej konserwacji będzie wszystko ok, szkoda tracić dobrych graczy

x

Opublikowano

Serwer narazie OFF z powodu wykonywania backupu plików serwerowych

Przepraszamy

Proszę o cierpliwość

Postaramy jak najszybciej włączyć serwer

Opublikowano

Serwer narazie OFF z powodu wykonywania backupu plików serwerowych

Przepraszamy

Proszę o cierpliwość

Postaramy jak najszybciej włączyć serwer

Itemy nie znikną z eq?

x

Opublikowano

Szamani na tym serwerze sa strasznie, ale to strasznie poszkodowani, dmg ich broni maginczy jest prawie ze rowny 0, szaman nie jest w stanie nikogo pokonac nawet jezeli ma o 15 lvl wiecej. Zrobcie cos z tym do cholery jasnej bo po prostu lecicie sobie w kulki i klamiecie na kazdym kroku, mapa miala byc 2 dni temu najpozniej i co nadal jej nie ma. Od wyjscia serwera, kompletnie ale to kompletnie nic nie zrobiliscie. 0000000000000000 zainteresowania serwerm, jezeli nie potraficie dodac mapy i nic zmienic to wylaczcie serwer i spadajcie na drzewo zalosne dzieciaczki, ktora wrzucaja gotowce na dedyka i tylko to potrafia.

W tym momencie NIE POLECAM tego serwera.

Dziekuje,

Pozdrawiam

To prawda że szamani są poszkodowani, team mógłby dac więcej obrażeń magiczych, a Ty nie musisz od razu wyzywac team'u od dzieciaków i głosic jakiś teorii spiskowych, że team nic nie robi. Czegoś nie wiesz napisz do gm, a a chętnie Ci odpowie, napisz żeby coś zrobili z dmg szamana anie wyzywasz... Ludzie ogar.

Ja zostaje na servie, czekam na nową mapkę, całkiem przyjemnie się gra. Pozdrawiam Panatinaykos.

Opublikowano

gram na tym serwie i coraz mniej mi się to wszystko podoba dość że często loga nwm dla czego mam b. dobrego kompa pełno bugów wczoraj wielu kolegom znikły bronie mi na bugu znikło 11 matowych które dropiłem prawie godzinę na prawdę jeżeli ktoś szuka serwera z przyszłością to na 100% moge odradzić ten serwer i jego ekipe wielki - dla tego serwera jak napisał kolega wyżej 0 informacji dosłownie niestety w żądnym wypadku nie polecam tego serwa nie ściągać nie grać ... Totalna porażka przynajmniej narazie zobaczymy jak sie wszystko rozwinie na obecną chwilke ocena to -9/10 liczę że da to komuś coś do myślenia jak wogóle ich ten serwer interesuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...