Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś teleport hack którym wbiję się do tej mapki ,bo kasy w IS-a nie wpierdolę na pewno ?

Musi się dać jakoś wejść bez Przepustki ,bo buffy 70 lvl tam są z tego co słyszałem

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To i tak musisz główną postacią mieć przepustkę i albo robisz ślub z buffem, albo za pomocą kamera przyciągasz buffa do siebie.

Opublikowano

byłem na netj nev mapce ROZYCKI z 13 metka lvl 90 droplem przepustke one leca ale rzadko zdobylem ja na 100 lvl mapa jest zalosna zostawilem tam konto chyba 104 czy 105 lvl i koncze gre zepsuli serwa calkowicie ;/ by ROZYCKI narka fajnie sie gralo do tego serwer postawiony w 85% na is papa miłej gry graja juz tam tylko boty bye

Opublikowano

Exp bardzo szybko leci na new mapce a jak ma się PD to całkiem:-D Polecam serwa:)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Moim zdaniem przepustka na zombie powinna dropic z metka 90 lvl tak na 70% a dali jakies 10 i masz wydawac kase na IS zeby tam wejsc

sygnaphp.png

http://www.metin2wiki.eu/images/logo/3.png

Na servach gram pod nickiem KoXs

GRAM NA PRIVACH:

Diwang2 - 91 lvl sura BM OFFLINE

Menghuanlj - 94 lvl sura BM OFFLINE

LongjuLM - 100 ninja Dagger OFFLINE

Fenghuonlj - 86 sura WP OFFLINE i szaman healer 90 OFFLINE

Zylj - 97 sura WP OFFLINE

McMetinPro- 86 BM OFFLINE

OmegaMT2-80 WP OFFLINE

PROSZE O -----------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Server jest godny polecenia tylko gdyby umieli ogarnac wszystko pieknie jak na np Nawie.eu zeby umieli wszystko robic z umiarem i przepustka by lepiej dropila to serwer bylby cud miód

sygnaphp.png

http://www.metin2wiki.eu/images/logo/3.png

Na servach gram pod nickiem KoXs

GRAM NA PRIVACH:

Diwang2 - 91 lvl sura BM OFFLINE

Menghuanlj - 94 lvl sura BM OFFLINE

LongjuLM - 100 ninja Dagger OFFLINE

Fenghuonlj - 86 sura WP OFFLINE i szaman healer 90 OFFLINE

Zylj - 97 sura WP OFFLINE

McMetinPro- 86 BM OFFLINE

OmegaMT2-80 WP OFFLINE

PROSZE O -----------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dokładnie ja też nie polecam cofki, resety, itemy znikają z eq zrobisz pro bony a po resecie np nie ma

x

Opublikowano

Tak samo było z tymi mapami że dodadzą to i tamto a gówno dodali miało być kilka map a nie 1 i to za wejscie do is zapierdalac trzeba bo kurwa nic nie dropi

x

Opublikowano

Nie polecam totalnie tego serwera.

Admin nie ogar totalny,to co mówili wcześniej to prawda,jestem na serwerze 2 dzień łącznie 2 godziny gry i już byłem świadkiem cofki.Dno.

Opublikowano

Nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie w grze od administracji więc pytam tutaj.

Tutaj odpowiedź musi paść. Nie miałem zamiaru tego nagłaśniać ale jeżeli ktoś mnie olewa i nawet nie chce mu się odpisać to teraz będzie

się tłumaczyć przed nami wszystkimi.

Pierwsze zobaczcie screena niżej.

asdasdasdasdj.jpg

Jak wszystkim wiadomo tam się wejść nie da. Napisałem do GM'a (nic na ss) i przyszedł sprawdzić tego gracza.

Gość dostał bana bo gm sam potwierdził gdy pytałem.

Następnego dnia patrzę a ten gość dalej bije lv. Jak widać dostał ub za granie na modzie.

Ciekawe ile zapłacił scare za odbanowanie postaci.

Nie chcieliście odpowiedzieć w grze to odpowiecie tutaj.

HBV27j.png

Opublikowano

Nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie w grze od administracji więc pytam tutaj.

Tutaj odpowiedź musi paść. Nie miałem zamiaru tego nagłaśniać ale jeżeli ktoś mnie olewa i nawet nie chce mu się odpisać to teraz będzie

się tłumaczyć przed nami wszystkimi.

Pierwsze zobaczcie screena niżej.

asdasdasdasdj.jpg

Jak wszystkim wiadomo tam się wejść nie da. Napisałem do GM'a (nic na ss) i przyszedł sprawdzić tego gracza.

Gość dostał bana bo gm sam potwierdził gdy pytałem.

Następnego dnia patrzę a ten gość dalej bije lv. Jak widać dostał ub za granie na modzie.

Ciekawe ile zapłacił scare za odbanowanie postaci.

Nie chcieliście odpowiedzieć w grze to odpowiecie tutaj.

I owy gracz "tsu" jest obecnie 3 w topce ...

winisygna.jpg

"Obawiać się należy nie tych, którzy walczą, lecz tych, co unikają walki."

26495931301941812087.png

Opublikowano

Moda zrobic nie umiecie i placz, sprobuj wbic 101 lvl bez dodatkowego expa a potem zacznij pisac takie zale. Pozatym serv fajny gdyby nie administracja, zjab@na konkretnie, co 5 min resety, cofa cale lvl,w jednym resecie stracilem ponad 30 ulepszaczy, dzisiaj sie logam i co ?? BAN ZA FREE DZIEKI KURW@ ZA TAKA GRE! NIE WYDAWAC PIENIEDZY NA TEN SERVER OSTRZEGAM.

Opublikowano

Co wy gadacie? ja do av2 normalnie wchodze ooO

Niepotrzebnie pobieraliscie nowa latke z forum. ja gram na owym launcherze co jest w topicku i jakos dziala.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...