Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie widzę nieaktywny! Może nowe mapki?

2% młodzieży nie słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

daj + nie bądź justyś bi(m)ber ^^

Opublikowano

Witam wiem że to nie w tym dziale ale przepraszam za spam. Zapraszam serdecznie do Nowego Team Speak 3 darmowe kanały rangi i jesr rekrutacja na Admina zapraszam serdecznie miła atmosfera i wporządku ludzie:)

IP Adres : 178.63.38.187:2012

hasło : brak

Opublikowano

Bywa, zeby logowanie naprawiac tyle czasu to naprawde.... PRO !

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

Powiem tak . Sam serwer ma dużego +, różni się od innych, ciekawie się gra. Natomiast Administracja duży - dlaczego? Ponieważ nie są tacy jak powinni być, olewają graczy, nie wypowiadają się na forum. Osobiście zachęcam do grania, ale jeżeli serwer będzie już w 100% sprawny, ponieważ niepotrzebnie macie się denerwować cofkami, offami.

PS. Do administracji prośba o wchodzenie na forum i rozmawianie z graczami.

Pozdrawiam. Siemanoo

Opublikowano

Przepraszam wszystkich graczy za kolejne niedogodności z naszej strony.

Znowu usterka w serwerowni.

Serwer będzie włączony najszybciej jak to będzie możliwe.

Odpowiadając na zarzuty odnośnie serwera chciałbym wyjaśnić wszystkie niejasności.

Co do IS: Serwer nigdy nie był i nie jest stworzony do zarobku, jak to niektórzy rozpowiadają. Można wyłączyć go w każdej chwili (Na chleb to ja jeszcze mam). Nie każdy musi z IS korzystać. Jest to dobrowolna wola graczy. Wszystko co jest potrzebne do gry, można w grze zdobyć, ale nie możemy wam wszystkiego podać na tacy, bo wtedy gra nie miałaby sensu (moim skromnym zdaniem). Jeżeli będziemy musieli włożyć trochę wysiłku, to będziemy mieli z tego jakąś satysfakcje.

Przepraszam wszystkich graczy za częste wyłączanie się serwera, powodujące cofki, ale wina leży po stronie serwerowni, dlatego planujemy ją zmienić.

Jeżeli chodzi o ciągłe narzekanie na temat serwera (chore maile), że się nie podoba, że ten serwer nie ma przyszłości, że wszystko jest zbugowane, że nic nie działa, że serwer pod IS, że cofki są co godzinę, że ludzie odchodzą, że licznik na stronie nie działa, że na serwerze nikt nie gra itp. to widocznie wszystko skopałem jak robiłem ten serwer - to wydaje mi się, że część tych zarzutów jest bezpodstawna - a serwer postawiony jest jedynie dla waszej przyjemności z gry.

Co do Cheaterów: nie chcieliśmy was banować za byle co, ale widzę że zbyt bardzo się rozbestwiliście. Mam w tym momencie na myśli expienie w komnacie smoka, czy w Grocie Zombie, na poziomie <101, gdzie wstęp jest możliwy właśnie od 101 lvl. Głupich tłumaczeń nie przyjmuje do wiadomości, typu że to nie mój buff, ktoś mnie tu przeteleportował itp.. Są one po prostu chore. Żeby nie być gołosłownym, wczoraj zostało zbanowanych kilka osób, w tym topka.

Co do misji na biologa z konarami czerwonymi: Wszystko działa tak jak powinno, i nic nie jest zbugowane. Konary, jak i kamień dropią. Jedynym błędem jest to, że można ją dostać TYLKO do 99 poziomu.

Co do profesji postaci: nie wszystkie serwery muszą być identyczne, a chciałem by mój był inny. I tym właśnie różni się od pozostałych.

Co do forum: przepraszam, że zostało zaniedbane, ale jedna osoba nie jest w stanie wszystkiego na raz ogarnąć, w najbliższym czasie ruszy rekrutacja na moderatorów forum

I teraz pytanie do Was, czy serwer ma stać dalej, i dalej się rozwijać. Bo już na prawdę szkoda moich i Waszych nerwów.

Zapraszam do wypowiadania się na forum serwera.

Z poważaniem, Sacre.

Opublikowano

wg mnie serwer nie powinien stac przy tym teamie;) (wina wciaz kogos ale twojej nie ma ...) zamknijcie serwa na dzien lub dwa i naprawcie wszystko bo nie wierze, ze te bledy cofki to wszystko wina serwerowni .. a napewno to dadawanie nowej mapki przez "n'' dni byla spowodowana bledami w serwerowni .. (wg mnie nie wiedziales jak sie za to zabrac i nie zrobiles tego) slaby drop na serwie a mogles go zwiekszyc .. ogolnie odradzam serwa i proponuje zamknac go do czasu gdy wszystko naprawia i sytuacja sie ustabilizuje

Opublikowano

Przemowa ładna ale moglibyście coś z tym biologiem zrobić. Zaczyna ktoś gre zrobi całego biologa ja niestety zacząłem grać wcześniej i mam 99 lvl a misji brak T_T.

Warto zostawić ów serwer ale trzeba w niego włożyć więcej pracy. Powrócę na niego jak wszystko będzie zoptymalizowane.

Opublikowano

Przepustka powinna lecieć na Zinach ,bo jak mam se kurwna dropnąć wlotkę z metka na 90lvl mająć 107 ?

Nie będę specjalnie robić nowej postaci i jej expić żeby dropnąć 1 pierdoloną przepustkę.

Opublikowano

Co do forum: przepraszam, że zostało zaniedbane, ale jedna osoba nie jest w stanie wszystkiego na raz ogarnąć, w najbliższym czasie ruszy rekrutacja na moderatorów forum

I teraz pytanie do Was, czy serwer ma stać dalej, i dalej się rozwijać. Bo już na prawdę szkoda moich i Waszych nerwów.

Zapraszam do wypowiadania się na forum serwera.

Z poważaniem, Sacre.

Jeśli mogę odniosę się do tego co napisałeś.

Po 1. Serwer ma stać dalej, bo jest zaje***y, że się tak wyrażę.

Po 2. Gdy będziesz przeprowadzał rekrutacje na moderatorów proszę i pewnie nie tylko mi na tym zależy, abyś wybrał właściwe osoby.

Po 3. To już jest moje zdanie, chodzi mi dokładniej o Administracje... Moim zdaniem wszyscy są do zmiany .

Po 4. Dziękujemy za twoją wypowiedź i życzymy powodzenia:)

Pozdrawiam. Siemanoo

Opublikowano

Ja z wielką chęcią będę grać dalej! Tylko jak mówi większość - zamknij serwer na jakiś czas, zrób nową rekrutację, bo są ludzie, którzy by z pewnością chcieli przyłożyć się do serwa. Naprawcie, co tam macie naprawić ^ ^ I goł!

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano
Co do Cheaterów: nie chcieliśmy was banować za byle co, ale widzę że zbyt bardzo się rozbestwiliście. Mam w tym momencie na myśli expienie w komnacie smoka, czy w Grocie Zombie, na poziomie <101, gdzie wstęp jest możliwy właśnie od 101 lvl. Głupich tłumaczeń nie przyjmuje do wiadomości, typu że to nie mój buff, ktoś mnie tu przeteleportował itp.. Są one po prostu chore. Żeby nie być gołosłownym, wczoraj zostało zbanowanych kilka osób, w tym topka.

więc dlaczego tsu nie jest zbanowany ?

widzę że dużo zapłacił i teraz go nie zbanujesz...

HBV27j.png

Opublikowano

1. Zróbcie reset serwera ,bo tylko wam cały czas ludzie odchodzą.

2. Zróbcie drop Przepustki w Grocie v2 z mobów ,a konkretniej z Zinów (szansa na drop trochę mniejszy niż na ulepszacze).

3. Naprawcie tego biologa na 90 lvl.

4. Dodajcie jakieś nowe Metiny mogą się respić w Grocie.

5. Naprawcie padające channele i combo.

Opublikowano

Naprawdę profesjonalny serwer z tym padaniem ch.

Dzieci z teamu płakały na ogólnym ze ich Ga wyrzucił po czym jeden wielki kick.

Jak zapowiada wyłączenie serwera to się kurwa mówi wcześniej potem znów cofki będą.

Opublikowano

hmmm. Moze mi ktos powiedziec czy jest jakies info o nowej mapce? bo szukam i niemoge znalesc ;p

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Ja podziekuje za gre , szczała nie warta. Grajac tam nie moglem sie naliczyc nowych pro GM , rano widzialem ich jako graczy a wieczorem juz GM. Przepustka dropi ? w kolach 20% na dropa i w branzy + rekawica , 78 metkow 90 i ani jednej, cmokajcie sie.

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

chciałbym powrócić do gry lecz boje się że serwer padnie do tego wkurwiające to co gm zrobili np jak podają koledzy wyżej przepustka dropi z metków 90 lvl wczoraj zrobilem droperka 80 lvl i co ? mialem 3 metki wbil z mojego krolestwa tyo 120 lvl wolny gratuluje pomyslu jemu i adminom ! dajcie metki kurwa powyzej 90 lvl + 1 primo po 2 primo zróbcie normalny drop przepustek po 3 primo odbugujcie misje kowala z materiałem po 4 primo odbugujcie konary 95 lvl niektózi nie dostali misji nawet na 85 lvl gratuluje po 5 primo skończcie wyłączać serwa 1000 razy w dniu bo z dużej ilości osób juz zostalo 5% gratuluje róbcie tak dalej to huja osiągniecie bo nikt nie zagra prócz botów jak na ss tsu i fajnie że on gra nadal ciekawe co wam dał pacany widać na screenie ze siedzi w komnacie gdzie nie da sie wejsc gratuluje zatem pomyslu .... nara

Opublikowano

przychylam sie do wiekszosc zamknijcie serwa na troszke i ogarnij to wszystko.... ale co do cofki to nie rob jej bo czemu od tak mam stracic bm'a 119lvl? zwlaszcza ze wpakowalem w niego duuuzo czasu... pozdrawiam i zycze powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...