Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to szanowna administracjo w ten czwartek: albo zmiejszyć DMG broni wojom/sur itp... albo prościej ZWIĘKSZYĆ dmg broni SZAMANA to jedyne co odpycha od serv. A ogólnie dobrze jest włączcie server ratki ze 100% i mamy 110 na servie dziś;D

GiveMeSkilL

Opublikowano

Jeśli ktoś może to niech mi napisze co dają:

- epickie kolczyki

- epickie buty

- epicki hełm

Jeszcze nie grałem na tym serwerze, lecz mam już clienta i czekam na start.

Opublikowano

Hmmm mam slabego neta a launcher nie da sie poprac wiec nie zagram.

Zainwestuj w lepszego neta ;p

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Przepraszamy za wszelkie niedogodności występujące na serwerze. Serwer był testowany przy mniejszej ilości graczy i wszystko było w jak najlepszym porządku. Po starcie oficjalnym napotykamy na różne niespodzianki. Niestety człowiek jest tylko człowiekiem - a maszyna potrafi płatać nieoczekiwane figle. Staramy się je usuwać na bieżąco. Powodem wylogowywań jest fakt iż większość graczy upodobało sobie jeden kanał. Mimo pojawiających się opinii niepozytywnych - graczy cały czas przybywa, więc zrobimy wszystko aby w jak najkrótszym czasie wszystkie problemy zostały wyeliminowane. W najbliższym czasie planujemy również zakup lepszej maszyny -gdyż tak naprawdę nasi Gracze są dla nas najważniejsi. Odnosząc się do postów dotyczących nowej mapy - dajcie nam chwilę, teraz najważniejsze jest ustabilizowanie serwera. Postaramy się aby w tym tygodniu się pojawiła.W piątek planowana jest przerwa techniczna potrzebna na usunięcie usterek.

Pozdrawiam wszystkich Graczy

Zapraszam do gry

[GA]Sacre

Opublikowano

szkoda ze server doslownie co pare h lub czasem 2x w ciagu godziny pada. Wbijam dzis i lezy logowanie. Tak mozna powiedziec ze fajny.

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

forum jakieś info ? hmm mistrzu pisze tam że forum odwiedza 5 sposób 3 zalogowanych 2 gości nie ma ani jednego tematu dzięki nara :]

Opublikowano

Serwer co dwie minuty podnosi się i pada z gracją, czegoś takiego nie widziałem nigdy. Zmieńcie maszynę, naprawcie pliki i wypuśćcie PRZYNAJMNIEJ 24h stojący bez przerwy serwer, bo zawartość przemyślana, a wykonanie i sprzęt nie.

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

up...

godny uwagi serwer? to jest gówno padające co parę minut, a admini nie ogarniają rozumiem początki serwa, ale oni nawet po dłuższym czasie nie potrafią nic zrobić, jak było od samego początku tak będzie do końca.

PS. teraz znowu offffffffffff.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak dla mnie Moderator powinien zamknąć temat to czasu kiedy serwer będzie ustabilizowany!!!!

100% popieram zamin wbiłem lvl 90 to z 10 razy off i on ;/

4FuN

Opublikowano

<i tak jak kolega

rozycki mowi, co chwile wywala, nawet sie expic nie da >

Mnie tez tak wywalalo, nie wciskajcie , ze to wina kompa, czy netu....ja akurat mam to i to bardzo dobre.

Ile mozna pytac, czy prosic...odpuscilam sobie ten serw, moja opinia jest bardzo negatywna !!!

EDIT: o offach nie wspomne !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...