Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 dni chyba bo był reset kont ponieważ był bug expa w v2 i wszyscy sie zgodzili na reset kont i wszystko od początku + poprawki małe.

Opublikowano

Po restarcie kamyki duchowe były u handlarki po 1k, wczoraj wbiłem z rana zrobiłem misje na skille G1 chciałem powbijać kamykami duchowymi i je usuneliście. to nie fair dla nowych graczy, bo na pewno topka zrobiła skille P

Opublikowano

Maxymalny level 175, chyba.

Skille na G1 -> zęby orka.

Skille na P -> Matowe lody (biolog). ;]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

fajnie tylko ze zrobcie moze Clienta lub launchera !! na innej stronie! do sciagniecia!... bo jak sciagam na wuUpload to mi błąd wyskakuje!!!!!

]

Jeżeli z wupload pobierasz to dopisz twupload i już masz premium.

Pozdrawiam.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Dajcie reset ranku to napewno wiecej ludzi wbije, tak kazdy bedzie mial rowny start bez bugu na exp.

Już 2 dni temu był reset o 21:30 był start o0.

Nie ma przecież v2 pająki już. ; ]

egrq.png

Opublikowano

Ładny serwer, nie powiem bo fajny i ciekawy. Natomiast trudno wylatują zęby?

Rano ściągnę klienta bo teraz mam limit.

Dajcie reset ranku to napewno wiecej ludzi wbije, tak kazdy bedzie mial rowny start bez bugu na exp.

Żałosny jesteś. "Usuń wszystkich bo nie chce mi się z nikim rywalizować, zrób reset to zagram"

Nie podoba się? To nie graj! Reset był dwa dni temu..

Opublikowano

Ładny serwer, nie powiem bo fajny i ciekawy. Natomiast trudno wylatują zęby?

Rano ściągnę klienta bo teraz mam limit.

Ząbki wypadają na każdy lvl.

Niezależne czy masz 80 lvl czy jakiś.

To po prostu quest, który wpada prosto do eq.

Chociaż będziesz trochę trudził się.

egrq.png

Opublikowano

po co robic launchera skoro wrzucacie do niego wszystkie pliki z pack-a?? launcher jest po to by sprawdzic serwer nie zeby pobierac (z moim internetem) 1h i 5 min pochodzic po m1 i nei grac na serwerze bezsens...

sygnaphp.png

http://www.metin2wiki.eu/images/logo/3.png

Na servach gram pod nickiem KoXs

GRAM NA PRIVACH:

Diwang2 - 91 lvl sura BM OFFLINE

Menghuanlj - 94 lvl sura BM OFFLINE

LongjuLM - 100 ninja Dagger OFFLINE

Fenghuonlj - 86 sura WP OFFLINE i szaman healer 90 OFFLINE

Zylj - 97 sura WP OFFLINE

McMetinPro- 86 BM OFFLINE

OmegaMT2-80 WP OFFLINE

PROSZE O -----------------------------------------------------------------------

Opublikowano

To wrzuci ktos rooty + locale + ikone exe?

Ale wtedy możesz używać hacki, dodać na kamera mod i pykasz..

Ehh. ;/

egrq.png

Opublikowano

Taaa... Bosko! -,- Ściągalem Launchera 35 min.. została 1 minuta do końca pobierania i mi sie przerwalo.. -,- Wypakowałem pliki do jakiegos clienta iii? dupa błąd .. Pliki root mi sie nie pobrały -,-!!!!

@ Edit...

Chcecie więcej ludzi na serwer? Proste ... Dajcie launchera do max 20mb ! -,- Bo nie każdy ma tak dobrego neta żeby pobrać clienta.

Pozdrawiam

Opublikowano

plis daj exp 999 i yang 999 na 5 tyg a potem po 450 ok ???

Hehe chciałbyś ;] Ciekawe na jakim serwerze by tak zrobili... Pomyśl zanim coś napiszesz ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...