Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mini turniej ? takie cos to wiesz .. jak mieliscie nie ogary na turnieju to tak jest ale dobry mental i dobry dagger cie posklada jak chce ...

oj tam, nie sapcie. To tylko jeden głupi pd.

edit:

no nie powiedziałbym, dzisiaj robiliśmy taki mini turniej pvp i zostały dwie sury bm a bylo nas z 15 czy tam 20 i z tego tylko oni byli surami.

podaj mi twoj nick to wbije na chwile i pokaze ci sure BM ..

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi serwer bardzo sie podoba gram od początku

Jak wszyscy czekam na nową mapę

Jeżeli chodzi o GM to jakoś nie widzę problemów zawsze któryś jest online i napewno odpisze

Opublikowano

nie no serwer spoko. tylko ze mam taką nadzieje ze już nie będzie restartu i znów nie usuną postaci...

Opublikowano

kim ty wgl jestes koles? moja sprawa co pisze i gdzie pisze ..

chyba kazdy widzi ze nie ma zadnego serwa godnego uwagi ..

na kazdym z nich sa bugi i nie dociagniecia (nie to co stare serwery ;()

i za przeproszeniem odpierdol sie ode mnie bo mam prawo robic to co chce i nikt mi nie bedzie dyktowal co mam robic

a co do serwa to naprawiles cos juz czy nadal nic nie robisz?

Slyszalem na ts jak pisal do jakiegos Sa mial pisac mu na pw ale napisal na ogol. poprostu niechcaco i napisal tam " Niedlugo zamyk serwer bo nie oplaca mi sie juz go dalej prowadzic" pozniej napisal "Sory to taki zart nie tu"

Opublikowano

Przepraszam wszystkich graczy mojego serwera, oraz czytających ten temat, że nie będę odnosił się do postów Hequito i saber1, gdzyż nie mam nic więcej do powiedzenia w tej kwestii.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

Opublikowano

Bedzie chodziaz jakas rekompenstata, ze zniklo wiekszosci graczom cos z eq i ciagle sa resety co bardzo wnerwia ludzi?

Opublikowano

GA rozdaje itemy, nie ma pomyslu co napisać to wypowiadać się nie będzie.

Skasował mi postać za to że go "niby" sztanażowałem po czym powiedziałem mu ze w regulaminie tego nie ma a on napisał no to masz pecha ']

NIE POLECAM, ITEMY ZNIKAJA...

Opublikowano

GA rozdaje itemy, nie ma pomyslu co napisać to wypowiadać się nie będzie.

Skasował mi postać za to że go "niby" sztanażowałem po czym powiedziałem mu ze w regulaminie tego nie ma a on napisał no to masz pecha ']

NIE POLECAM, ITEMY ZNIKAJA...

poyebany już się tak nie żal, każdy kto Cie spotkał w grze wie jaki z zachowania jesteś. Straciłeś gm nie chciał Ci go ponownie dać to wyciągasz wszystkie brudy.

Co do serwera to polecam. Miło się na nim gra. Może ma parę niedociągnięć ale idealny serwer nie istanieje

Opublikowano

...

z tym sprzętem to niezła bajeczka hahaha u mnie masz -

Opublikowano

@up

im pada logownie, nawet nie umieja tego naprawic

A ty umiesz cwaniaczku?

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...