Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No zajebiście wczoraj expiłem a dzisiaj cofka...

Cofka jest chyba do godziny 20...

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Miałem dobre zdanie o tym serwerze ale powoli sie to zmienia.

Administracja ogarnia normalnie tak zajebiście że lepiej się już nie da.

serwer ON

HBV27j.png

Opublikowano

cofka była o 4 godzini tak pisali admini, (dość częste są te cofki)

miała być mapka a nie ma,

mieli dać 200 % a dali 100 % po czym po chwili zmienili na 50 % ( problem z dotrzymywaniem słowa nie tylko w tej kwestii)

NNO u BM to porażka każda szarża itp. omdlewa , exp w AV2 tylko male spoty bo przy dużych jest omdlenie, że nie da się expić

IS jest jak loteria ale przyjdzie Ci kod zwrotny albo informacja o błędzie w połączeniu bez kodu ( ale kasę zawsze zabiera)

Expienie powyżej 100lvl wręcz jak PL ( na niższych lvl)

Opublikowano

Serwer nie warty gry, cofki, ciągłe padnie serverów, jakby tego mało GM'owie to dzieciarnia. Szczerze nie polecam, nie warto tracić czasu:)

Opublikowano

Gm dzieciarnia rozmawiałem z kikkoma nawet cześć nie wiedziała z nich że quest 90 lvl bilog bugnięty 0 zainteresowania serwerem mają problem z dodaniem mapki żałuje ze zacząłem tam gre wszytskim GM tego serwa dziękujemy za stracony czas jaki poświęciliśmy w rozwój postaci a teraz sejo nara nie robić dedyków dzieciarnia ! idzcie do skzoły bo priv serwy wychodzą wam żałośnie wczesniej pisałem co mi leżało na sercu szkoda opisywać mi serwer gdyż na 10 oceniam -10 kompletne kompletne dnooo by : ROZYCKI postać s16 metin2.pl ROZYCKI woj 69 lvl body została skradziona nie opdowiadam za czyny złodzieja w grze elo z fartem ! zobaczymy się na innym serwie :]

Opublikowano

Na servie jest pełno bugów. Przede wszystkim skille mentala, przy full absach bije mi po 27k duchowym z krytem... To co to ku.wa jest ja pytam.. Mapka miała wejśc i oczywiście h.j z tego wyszło. Ja się chyba pożegnam z tym serverem...

Opublikowano

pan nike wystarczy zrobic dobre abs i z krytem wejdzie 15k max ;]

Ps. na serverze zrobilem to co chcialem czyli 100k na graczu.. nwm czy będę dalej grać

, na serverze będę spontanicznie aż nie wprowadzą mapy.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Beznadziejny serwer, GM tylu co graczy... Na dodatek nic nie potrafią, poza spamieniem w m1 że pomogą... Pfff, a radzą "nie rob biologa bo podobno zbugowany"

Tyle czasu od startu a zrobili tylko odbugowanie wojny... No proszę was, tyle czasu i nawet jednej mapki na serwerze easy nie ma...

Nawet świątyni smoka, ale to dla nich chyba zbyt trudne. Olewają wszystko i wszystkich.

Najgorszy serwer na jakim mogłem zagrać, gorszy był tylko... hmm... nie, ten był jednak najgorszy.

Nie polecam. Ci którzy ten serwer wychwalają to albo GM albo ich znajomi, każdy który zagrał na nim wbił tam +90 czy +100 wie że to sensu nie ma.

Strata czasu i tyle.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

hmm co jak co GM to rowna ilosc graczy do tego te cofki , po co grac jak zachwile wam to zabiora. A najwieksza parodia jest to iz server mozna by wpisac chyba do rekordow padajacych logowan na privach.

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

1. SS na którym [GA]Sacre daje mI PD:

0228185918.jpg

2. Ja akceptuje handel:

0228185920.jpg

3. Pytam GA za co ban a on na to:

0229173757.jpg

4. Pokaże że jak ja daje itemki są z innej strony:

0229173859.jpg

Kto kłamie? GA! Kto rozdaje itemki? GA! Kto nie zagra na serwerze? WSZYSCY!

Zamknąć serwer? NAJLEPIEJ TAK !

Nie polecam, GA rozdaje itemy ;]

Opublikowano

Nie polecam !! na 100 % Gm rozdaje itemy

Nie grajcie na nim

Serwer stoi z 3-4 dni a Gm żadnego eventu

Gm ma w dupie graczy wchodzi raz na rok i jeszcze banuje tych co maja do niego

pretensje.

Bronie 65 i stalki z kazdego moba w red lesie

Do tego buguje postacie i robią częste cofki

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Mam aktualnie 97 lv. Gram surą wp.

Całe eq pod pvp zrobione idealnie - jeszcze nikt od dzisiaj mnie nie może złożyć, nawet sury bm.

Całe eq pod expa zrobione, w metka 90 wale po 26k około, w moby więcej. 80% na diabły i na nieumarłe.

Biolog zrobiony do 80lvla, bo zbugowana jest ta na 85.

Zostało mi tylko expienie kolejnych 13 lvli do 110 w v2, gdzie będę mógł założyć nową broń, jednak komu się chce tłuc do 110 w v2? Bez sensu.

W tym stadium gry już zapada nuda, bo nie pozostało mi nic innego jak expić.

Opublikowano

Wszedlem do alta v2 ninja i mnie wywalilo.Teraz nie moge sie zalogowac na postac. Co mam zrobic??;d

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !

Witam !

Wczoraj na serwerze okolo godziny 12 byla cofka... MEGA cofka .. z 24 do 2 w nocy wbilem z 98 do 103 lv i zrobiłem full eq PVP.. i

Wchodzę sobie na postać patrzę a tu 0 eq i 98 lv.. Oczywiście GM nie odpisywał na moje wiadomóści, dał na 5 minut 200% epxa po czym

po chwili zmniejszył go na 50 % . Cofka wystąpiła już po raz kolejny .. nie było dnia na serwerze kiedy nie bylo cofki.. powiedziałem STOP

i zakończyłem grę .. nie polecam tam gry .. TEAM jest w ogole nie ogarniety.. oraz z tego co sie dowiedziałem od "POJEBANEGO" to TEAM rozdaje eq..

winisygna.jpg

"Obawiać się należy nie tych, którzy walczą, lecz tych, co unikają walki."

26495931301941812087.png

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !

Witam !

Wczoraj na serwerze okolo godziny 12 byla cofka... MEGA cofka .. z 24 do 2 w nocy wbilem z 98 do 103 lv i zrobiłem full eq PVP.. i

Wchodzę sobie na postać patrzę a tu 0 eq i 98 lv.. Oczywiście GM nie odpisywał na moje wiadomóści, dał na 5 minut 200% epxa po czym

po chwili zmniejszył go na 50 % . Cofka wystąpiła już po raz kolejny .. nie było dnia na serwerze kiedy nie bylo cofki.. powiedziałem STOP

i zakończyłem grę .. nie polecam tam gry .. TEAM jest w ogole nie ogarniety.. oraz z tego co sie dowiedziałem od "POJEBANEGO" to TEAM rozdaje eq..

A Ty słuchaj się POJEBANEGo... to jest dziecko które płacze bo zabrali mu GM wystarczy przeczytać rozmowę z TS-a...

Mapke dodali juz na serwer lecz nie jest ona dostępna dla graczy gdyż jest problem z bossem który jest tam<wywala channel po zabiciu go>

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...