Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak naprawdę polecam, gram od kilku godzin i przypadł mi do gustu.

Lecz mam jedno pytanko odnośnie serwera. Jak wbić skille na P po zresetowaniu umiejętności zwojem powrotu statusu? Jest jakiś sposób? Oprócz IS oczywiście.

Opublikowano

Ten serwer ma naprawdę przyszłość, ale jeżeli GA ogarnie to co ma ogarnąć, bo co do bugów itp to nie ma naprawdę wiele, biolog jest ogarnięty, system ulepszeń okej, skille i NPC dobre, tylko słaby kontakt z GA i jak narazie brak zainteresowania. Wystarczy poświęcić chwilę czasu i serwer naprawdę będzie bez problemów i będzie chwalony ale to wymaga zainteresowania GA.

Jak narazie serwer może być, ale jeżeli GA nie ogarnie do 2 dni to odradzam go.

Opublikowano

Mogli by dać te matowe lody żeby szybciej dropiły bo masakra ;]

Skille na P od biooga to zły pomysł ;] kto by chciał mógłby robić normalnie ;] to moje zdanie

Modki to dźiffki

Opublikowano

Na dzisiejszy to jedynie pl bo teraz kazdy po dniu pada...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Na dzisiejszy to jedynie pl bo teraz kazdy po dniu pada...

Tak zgadzam sie z tb.. Na tych nowych serwer jest duzo bugów i sa niedopracowane.

I slabo sa zabezpieczone.

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

powiem Ci lepsze:

bron dla sury obrażenia magiczne bron 90lv: 487-587, 110lv: 687-787

a u szamana 90lv: 285-305,110lv: 385-405

reasumując szaman niema najmniejszych szansz w pvp na Tym serwie....

Opublikowano

Kolego UP, bo bronie dla szamana zmienone sa;/ tzn z wachlarza robisz dzwon, a z dzwonu wachlarz... dziwne nie?;>

jak pisałem wczesniej z tego wacharza masz ledwo 285-305 obrazen magicznych....

Opublikowano

Jak grzesssiu pisał mentale są mocne sam swoim surka muszęsięz nimi namęczyc ;D. Co do misji na 85 wiekszość graczy ma ją zbugowaną i to trochę niesprawiedliwe że pare osób może ją zrobić.

Wychodzę jeszcze z inicjatywą do team-u aby dodali jakieś bossy na 90+ bo nuda. Pójdę na bosa jakiegoś 2 hity i go nie ma.

Opublikowano

hm wbilem 88 i postanowilem ze nie ma co robic ...

mam full abs full6-7( nic nie daje ale troche sily i krytyka czasem hp tez mi wejdzie) i wale innym po 5-15k z duchowego a koles 90lv mi walnie 25-35k co to jest?

Opublikowano

hm wbilem 88 i postanowilem ze nie ma co robic ...

mam full abs full6-7( nic nie daje ale troche sily i krytyka czasem hp tez mi wejdzie) i wale innym po 5-15k z duchowego a koles 90lv mi walnie 25-35k co to jest?

Może ma zrobioną misję od biologa + full na ludzi i siły (zarówno w 1-5, jak i w 6/7).

A jeśli piszesz, że 6/7 nic nie daje, to chyba nigdy wcześniej nie grałeś w metina. 15pkt statystyk daje baaardzo dużo.

To jest tak, jakbyś miał dodatkowo kilka par ebonitowych kolczyków (bo przecież można i najprawdopodobniej najlepiej jest włożyć +15 siła i 2.5k HP).

Opublikowano

To wbij 91 zrób całe eq epik i dopiero napisz że nie masz co robić... A nie wbiłes 88 i zrobiłeś podstawowe eq zacznij epiki i wtedy zaczną się schody:) Serwer Polecam:)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

88lvl mozna wbic w 3godziny.

Serwer zostanie wylaczony w Czwartek 1 Marca 2012 Roku .

Dlaczego???

Dla tego ze Serwer bedzie naprawiany, bedzie dodana nowa mapa, bugi w Demon Tower (DT) bede naprawione.

Co do PvP na tym serwerze to polecam "Metin2 Wiki Eq do PvP"

Opublikowano

Zjebali sprawę z Bugami. dziękuję za 2godzinną grę i to by było na tyle .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...