Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeaveN2 [PL][DEDYK]

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie dziwi jedno. Mam 94lvl i nadal nie miałem misji z czerwonymi konarami. Certy skończyłem. WTF? -,-

na 97 tez jej nie mam co jest dziwne ;D

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie czy jest juz nowa mapa ? Doszly mnie słuchy ze na forum opisana tylko ze forum niedziala..

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Te bledy oznaczaja, ze baza MySQL jest wylaczona... A nie, ze logowanie padlo.

Dokładnie. Może coś w końcu dodadzą na server

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Hmmm nowa mapka już jest ? Bo widzę , że 107 lvl w ranku ;p

Nie ma jak na razie żadnej nowej mapki.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

same No-life.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

mapka będzie i z tego co wiem to minimalny lv 105, jak nie 110... więc zobaczymy.

Konary na 85 sporo osób ma zbugowane, MOŻLIWE że coś ruszy z nimi do wieczora ale nic nie wiadomo

@editt:

raty 100% były+ PD i wbiło się ten lv... a gdzie do 110 na tych Zinach Buuuuu;/

Opublikowano

mapka będzie i z tego co wiem to minimalny lv 105, jak nie 110... więc zobaczymy.

Konary na 85 sporo osób ma zbugowane, MOŻLIWE że coś ruszy z nimi do wieczora ale nic nie wiadomo

@editt:

raty 100% były+ PD i wbiło się ten lv... a gdzie do 110 na tych Zinach Buuuuu;/

z tego co wiem to minimalny lv 105, jak nie 110

hahahahahahahaha

Mapa ma być od ~95.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Mieliśmy niemały problem z bazą Mysql od rana próbowaliśmy to naprawić i dopiero teraz się udało

Za wszelkie utrudnienia przepraszamy

Opublikowano

Mieliśmy niemały problem z bazą Mysql od rana próbowaliśmy to naprawić i dopiero teraz się udało

Za wszelkie utrudnienia przepraszamy

Dawaj lepiej nową mapę i odbuguj misje u biologa.

Opublikowano

Ten server jest naprawdę spoko , Popołudniu jest około 200 graczy online . Administracja całkiem całkiem lecz najbardziej ogarniętym z nich wszystkich jest [GM]ProPan zawsze pomoże ,odpisze na PW,i wytłumaczy co i jak na servie.Jak bym miał głosować na najlepszego Gm to na pewno bym wybrał ProPana. Zapraszam wszystkich na server i życzę wysokich lvl .

post-562243-0-61967900-1330351630_thumb.jpg

Opublikowano

Servera nie polecam!! Po 1 co chwile jakies ch jest wylaczone, nie wiem z jakiego powodu. Po 2 co chwile sa cofki, by ulepszac itemy co chwile musze na nowo dropic dane przedmioty bo cofaja... Od tego odechciewa sie grac, juz tak odkad powstal, mogli by raz zrobic a porzadnie, a nie co chwile cofaja i wylaczaja, przez to 2 razy stracilem eq :/ NIE POLECAM

Opublikowano

hehe wiadomości po wejściu do miasta ><

To jeszcze mała sprawa , mogłem poczekać jeszcze 5min przed zrobieniem SS . Pozdrawiam

546t78.jpg

@EDIT

I to Ch2 :>

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

warto grać ?

kiedy wystartował ?

dużo bugów (na jakie bugi można się natknąć ) ?

proszę o odp na pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...