Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dziala, mozecie juz grac. Drobne nie dopracowania do jutra zostana naprawione.

Opublikowano

Serwer dziala, mozecie juz grac. Drobne nie dopracowania do jutra zostana naprawione.

w glowie masz nasrane kolego drogi. serwer jest po niemiecku , nic nie dziala , questy z chuja , lvl cofa , nie ma "kodu usuniecia postaci" o i jeszcze kurwa na stronie jak sie zaloguje to po turecku jest .

Opublikowano

To ten serw już on czy off ? Bo sie pogubiłem ...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Szczerze to jeden wielki niewypal:/

Myslalem ze sie postaraja na prezce wszystko ladnie a tak naprawde dno

Brak pierscienia teleportacji jak na pl,pierscien na dedykach to podstawa

Kowal pali jak trza i jak tutaj zrobic dobre eq

Wiedzialem ze to bedzie fail jak Janu sie bierze za serwery to tak to juz jest tak samo jak z Crystal ten serwer nie ma przyszlosci to jest moje zdanie.

Postoji max 1 miesciac i padnie haha:) Szkoda mi czasu na to cos wole juz pograc na Tiliana Serwer Naprawde Godny Uwagi

Opublikowano

Szczerze, jak czytam te posty w tym temacie to mam wrażenie, że autorzy tych postów nie mają więcej niż 12 lat. Skończcie trollować i płakać o coś co w ogóle sensu nie ma. Na serwerze jest pare zdań w języku niemieckim które w ogóle wpływu na rozgrywke nie mają i tak większość po polsku jest. Jest pare bugów nie powiem, ale wszystko da się naprawić o ile twórcy się przyłożą. Serwer jest na prawde godny uwagi, a osoby którym się nie podoba nikt nie zmusza do grania na nim. Zanim napiszecie coś głupiego zastanówcie się 2 razy...

Opublikowano

bedzie dopracowany do jutra,dobrze ze chociaz wystartowal i jest gdzie grać uszanuj kogos kto zrobil ten server i nie pierdol.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

bedzie dopracowany do jutra,dobrze ze chociaz wystartowal i jest gdzie grać uszanuj kogos kto zrobil ten server i nie pierdol.

Ja szanuje tego co zrobil serwa, ale czy już nie mogę powiedzieć, że jest niedopracowany ?

Opublikowano

Hejka,

No niestety rozczarowałam się serwerem, to raczej gry nie przypomina tyle błędów to chyba mało, który serv ma wygląda to jak byście go otworzyli byleby było i by "dzieci" w końcu się odczepiły i dały spokój z pytaniem "kiedy start".

Dość niepoważnie traktujecie ludzi a przecież nikt Wam nie kazał robić serva na siłę....Pewnie teraz nieźle się bawicie naszym kosztem :/

Administracja doskonale wie jaki bubel Nam graczom wcisnęła!!!

To by było na tyle. Niestety nie zamierzam na nim grać a wątpię, że serv naprawią, jeśli tak by miało być to po co był ten przedwczesny start serva teraz z takimi bugami, mogli wszystko ponaprawiać nawet przesuwając start tym bardziej, że serv nie był w spisie servów tylko zapowiedziach?!

U mnie stracili zaufanie i poważne podejście do graczy.

Pzdr.

Opublikowano

z Janu kontaktu nie mam hehe

a co do cb lampa, to byly wczesniej beta testy itd, wiec to nie byl przedwczesny start, na beta bylo mnie bugow niz na oficjalu ^^

Opublikowano

Heh... Pamiętacie? warrior'a na crystalmetin? Huh to właśnie ja, choć niektórzy to wiedzą, ten serwer jest tak zjebany że to dno, posiadam pliki serwerowe tego serwera ale niestety nie mam plików do clienta, jeśli ktoś może go wypakować głównie chodzi o Pc to udostępnię all na mpc, jedynie ja ogarniałem serwer no bo oczywiście reszta to nooby, moje questy są na serwerze BEZ mojego pozwolenia i wgl, jak można otworzyć takie gówno?

Szkoda słów, jeśli ktoś wypakował clienta Pw. na pewno nagroda was nie ominie ^^

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Haha, mam już wszystkie pliki z tego serwera fryzury, armię otchłani all...

Dzięki za pliki, niedługo ujrzycie prawdziwy serwer ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Haha, mam już wszystkie pliki z tego serwera fryzury, armię otchłani all...

Dzięki za pliki, niedługo ujrzycie prawdziwy serwer ;]

Klient jest zabezpieczony. A o ile serwer mozesz sobie skopiowac to modele sa zastrzezone bo sa w pelni wykonane przez ze mnie i mojego grafika i kopiujac je lamiesz prawa autorskie chlopczyku.

A tak po za tym to gówno potrafisz i crystal metin padl glownie przez ciebie bo zjebales cala baze.

Co do serwera:

Serwer jest dopracowywany. Popelnilem blad myslac ze zrobie wszystko sam z moim kolega, dlatego zabralismy do pomocy jeszcze specjaliste ktory sie dobrze łapie w tym temacie, a o opocz tego oglosilem rekrutacje. Wiecej na naszej stronie www.neora.pl

Zostanie wykonany restart kont kiedy wszystko bedzie gotowe.

Opublikowano

@up tak client jest zabezpieczony ????... co za problem napisać unpackera w C++, a tak poza tym to możesz sobie mieć prawa zastrzezone... Haha! takie jak w cliencie w waszym kozackim pliku .txt ;]

Wszystko jest ładnie rozpakowane... A jak już chcesz wiedzieć to tylko ja ogarniałem crystalmetin bo Eccos chciał wrzucić byle jakie questy i odpalić serwer dla graczy, bierzecie się do czegoś czego nie umiecie i macie efekty... Po takich startach to będziecie mieli na 100% tyle graczy że... A zresztą nie obchodzi mnie to. Bye

Ps. Na tym serwerze sa jeszcze moje questy i jeśli macie mnie tak traktować i używać MOICH questów bez mojego pozwolenia, ja tak samo mogę używać waszych modeli i plików z clienta...

Np quest na handlarzy ;] A, baze Eccos zjebał bo wgrywał swoje zepsute pliki z nowymi zbrojami i itemkami na fryzurki itd...

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Klient jest zabezpieczony. A o ile serwer mozesz sobie skopiowac to modele sa zastrzezone bo sa w pelni wykonane przez ze mnie i mojego grafika i kopiujac je lamiesz prawa autorskie chlopczyku.

A tak po za tym to gówno potrafisz i crystal metin padl glownie przez ciebie bo zjebales cala baze.

Co do serwera:

Serwer jest dopracowywany. Popelnilem blad myslac ze zrobie wszystko sam z moim kolega, dlatego zabralismy do pomocy jeszcze specjaliste ktory sie dobrze łapie w tym temacie, a o opocz tego oglosilem rekrutacje. Wiecej na naszej stronie www.neora.pl

Zostanie wykonany restart kont kiedy wszystko bedzie gotowe.

Jezeli chcesz zebym zaszczycił ten server swoja obecnością to musisz dac jakiś kontakt,a nie walnołeś gówno i poszedłes sobie z kompa -,-

nie ma dodań(nawet nie dropią) zmianki to samo, skilla nie da się cofnac żeby na 17 wszedł.

peleryny? kto o tym slyszal,zrobiles misje na 1lv co dawala 10szkat i 150kk kazdy narobil 20postaci nazbieral w ciul hajsu i fajne itemy po godiznie gry mialem magneta,boga,egzora i duchową +9 i 67lv. Gratuluje ci tego.

zamknij serva na tydzień i zaskocz mnie,że cos potrafisz.

Poza tym zrób jakomś reklame bo na starcie więcej niż 100osób nie było nawet.

Ateista.

Ateista or Milgaard

SZUKAJ MNIE NA PRIVIE :)

Lub na Metin2.us New World Niebiescy ^^SERDECZNIE ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...