Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość w bocie pójscia na dane miejsce automatycznie ? Chodzi mi o to ze wlacze start a on sam idzie w te miejsce gdzie np. padłem, nie musząc być przy kompie

może ktoś mi pomóc z tym na gg lub jakiś tutorial zobaczyć można ?

nfsw_MAXXSONY.png
  • Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz wejść w zakładkę pętla , i tam jest nagraj skrypt , musisz włączyć nagrywanie , pójść postacią na miejsce bicia potworów , zapisać skrypt i później w obszarze musisz ten skrypt tam włączyć i później sam będzie bot biegał sobie do miejsca którego nagrałeś jak padnie :)

Pozdrawiam :)

Kolego Rogne spróbuj zrobić zgodność z windows XP , i powinno działać , u mnie działa po włączeniu jako administrator , musisz próbować na różne sposoby

Opublikowano

Musisz wejść w zakładkę pętla , i tam jest nagraj skrypt , musisz włączyć nagrywanie , pójść postacią na miejsce bicia potworów , zapisać skrypt i później w obszarze musisz ten skrypt tam włączyć i później sam będzie bot biegał sobie do miejsca którego nagrałeś jak padnie :)

Kolego Rogne spróbuj zrobić zgodność z windows XP , i powinno działać , u mnie działa po włączeniu jako administrator , musisz próbować na różne sposoby

Dziękuje bardzo ! Pozdrawiam

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

Jeszcze mam jeden błąd ze skillami że wcale mi sie nie pokazują już usuwałem caly folder i na nowo wstawiałem i nie pomogło

14027577.png

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

musisz się zalogować na bocie , poźniej zalogować do gry i odświeżyć skille i powinny się pokazać :)

Czy ktoś mógłby mi pomóc mam problem ze sprzedażą itemków , dokładnie problem polega na tym że bot nie sprzedaje ich sam tak jak mu wszystko ustawiłem , a ma zaznaczone zbieranie i sprzedawanie , wraca do miasta z pełnym plecakiem i koniec na tym się kończy jego praca , bardzo proszę o pomoc :)

Opublikowano

Z itemami sobie poradziłem źle zaznaczałem jedna rzecz i to dlatego , bardzo proste , ale teraz nie mogę dojść dlaczego nie robi zakupów tych co mu nakazuje , czyli nie kupuje potek scrolli , wszystko zaznaczylem tak jak trzeba ale nie działa może ktoś podpowiedzieć jak to zrobić ?? Będę bardzo wdzięczny

Przepraszam za nowy post , ale nie mogłęm poprzedniego z edytować , mam z tym problemy na tym komputerze żeby edytować tematy na tej stronie nie wiem dlaczego :(

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam , czy da sie ustawic w Mbocie tak zeby nie zbieral sunow moonow i novy ? bo gram na serwie na ktorym dropi tego od zajebania i nie chce zeby bot to zbieral a nie da sie odznaczyc sunow w bocie ;( , wie ktos czy da rade to zrobic ?

Opublikowano

Dopa, mi lader nie odpala i koniec. "wystąpił bląd podczas uruchamiania exe." i ta tym kończy sie przygoda z darmowym mbotem. Na rusro Mbot mi dziala (platny) więc chyba wszystko mam poinstalowane jak trzeba. Wczym problem???

Opublikowano

Prawie działa ^^

Podczas uruchamiania bota , wyznaczania folderu silka , program konczy prace... nie iwem co zrobic ..... ma ktos odpowiedz ?

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

musisz uruchomić jako administrator i jeżeli masz w7 to przez zgodność z xp , i jak wybierasz folder to co dokładnie się dzieje możesz mi opisać w czym masz problem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

musisz uruchomić jako administrator i jeżeli masz w7 to przez zgodność z xp , i jak wybierasz folder to co dokładnie się dzieje możesz mi opisać w czym masz problem :)

Pozdrawiam

Ja mam 7 i normalnie mi się włącza i działa bez ustawiania trybu zgodności. Ale jak pisałem wcześniej czasami mam problemy z zawieszaniem się bota/chara, może to mieć coś wspólnego z trybem zgodności?

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

bladm.png

Zrobilem format kompa i taki blad mi wyskakuje. Przed formatem wszystko dzialalo. Mam frameworka 4 i c++ 2010, w ogole nie wiem o co chodzi?

antywirus off a firewall ma przepuszczac program.

Opublikowano

Ja mam 7 i normalnie mi się włącza i działa bez ustawiania trybu zgodności. Ale jak pisałem wcześniej czasami mam problemy z zawieszaniem się bota/chara, może to mieć coś wspólnego z trybem zgodności?

Kolego nie stety nie wiem czemu się to tak dzieje , mi się bot nie wiesza , musisz po prostu sprawdzić metodą prób i błędów dlaczego tak się dzieje .

Up@

A tutaj polecam ustawić zgodność i przez administratora odpalać , mi się czasem taki komunikat wywala jak z rozpędu włączę bez uprawnień :)

Opublikowano

Mam specyficzny problem , z botem wszystko ok, śmiga jak ta lala. Tylko po północy przestaje działać , w bocie np po teleporcie czy po relogu już nie pisze "pomyślnie zalogowany" tylko "niezalogowany" , a w logach pisze , że "Please update to latest botversion" Ale jak w południe koło 12 ściągnę od nowa silka i bota z crackiem to działa , koledzy z serwera takiego czegoś nie mają . Jak coś to gram na PanuSro , ale to chyba nie ma znaczenia. Proszę o szybką pomoc bo to mnie już męczy

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jest tu opcja aby bot nie zaczynal kolejnego moba zanim nie skonczy pierwszego? Czasem jest ok i bot bije pojedynczo ale czasem jest tak ze sciagnie sobie dwa na klate i bije trzeciego. kiedy zabije trzeciego uderza jeden skill w pozostale i szuka nastepnego moba.

Opublikowano

mam takie male pytanko dzisiaj wrocil mi do domu komputer wszystko porobilem i nagle chce odpalic mojego kochanka bota a tu nagle takie info " wystapil problem z aplikacją mbot loader.exe" prosil bym o pomoc

116hm6w.png
Opublikowano

Mam otóż taki problem ,że włączam bota prze mBotLoader wszystko pięknie , wybieram folder z grą i jest 0 reakcji . Czemu? firewall wyłączony , anty-wir też .

Proszę o szybką pomoc .

Opublikowano

U mnie po pokazaniu sie mbota i kliknieciu login nic sie nie dzieje jak mam go uruchomic?

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

U mnie po pokazaniu sie mbota i kliknieciu login nic sie nie dzieje jak mam go uruchomic?

Czytacie ludzie instrukcję , uruchom przez loader , od parady nie jest zamieszczony tam :) Pewnie odpalałeś normalnie. A po to jest właśnie crack.
Opublikowano

Witam...mam problem z odpaleniem Mbota:/ otoz gdy odpalam Mbota jako administrator wyskakuje mi blad : Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported. Jezeli ktos mial kiedys taki problem prosil bym o szybka odpowiedz:) dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...