Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisał Ci SoFarGone , że musisz pobrać ten pliczek z microsoftu , aby śmigało , to wszystko , potem standardowo odpalasz bota.

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sh4ke pisałem Ci na PW ale widzę że nie odpisujesz ;> , mniejsza o to . Mam problem z botem, dokładnie z włączeniem go. Cannot find key signature. Maybe lient is paked. Packed client is not supported - to jest błąd który wywala, uruchamiam jako admin, mam zgodność, zaktualizowanego clienta, client nie jest spakowany ( przynajmniej nie ma rozszerzenia .rar/.zip itp. ). Widziałem wcześniej w temacie takie same problemy, jednak nie było odpowiedzi jak je rozwiązać. Proszę o szybką odpowiedź ;p.

Pozdrawiam SnickU

Opublikowano

Witam, otóż jak odpalam plik mBotLoader to pojawia się okno ukazane na obrazku.

Mam windows7, probowałem administratora i zgodnosc z win xp. Proszę o pomoc. GG:615319

Z góry dzięki.

post-592403-0-75693700-1346425927.png

Opublikowano

A ja mam teraz nietypowy problem z którym się jeszcze nie spotkałem... Ustawiłem na bocie co ma kupować i kiedy robić repoty, i tu się pojawia mój problem. Dlaczego bot nie chce kupować return scrolli, mimo że wszystko inne normalnie kupuje? 2ga sprawa - kończą mu się potki hp/mp to stoi jak baran, chociaż ma ustawione żeby robił repota. Najpierw nie robił, bo nie kupił returnów, więc spróbowałem zrobić to manualnie i sam kupiłem kilka returnów, puściłem bota, potki się skończyły a repota nadal nie było. Problem pojawił się na serwerze Creddy cap 80, wcześniej na playsro wszystko normalnie działało. Pomoże ktoś?

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

A mi za to wyświetla się taki błąd :(

Cannot find key signature. Mayby client is packed. Packed client is not supported.

Mam win xp.

Opublikowano

A mi za to wyświetla się taki błąd :(

Cannot find key signature. Mayby client is packed. Packed client is not supported.

Mam win xp.

Jak takie coś ci wyskakuje to znaczy że dany server nie jest pod plikami vsro tzw. crackowany mbot nie bd pod niego działał -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

An unknown error occured while checking for a mBot update

po miesiacu uzytkowania mam taki blad. Z tego co wiem to przez to ze jest wypuszczony nowy mbot na pliki vsro. Orientuje sie ktos ile trzeba czekac na nowego loadera?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

An unknown error occured while checking for a mBot update

po miesiacu uzytkowania mam taki blad. Z tego co wiem to przez to ze jest wypuszczony nowy mbot na pliki vsro. Orientuje sie ktos ile trzeba czekac na nowego loadera?

To samo mi wyskakuje. W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak czekac na nowego loadera ;S

Opublikowano

NIeeee...... moje goldfarmy

Dobra, tak na poważnie, ktoś się orientuje ile im to może zająć (czyt. doprowadzenie bota do stanu używalności) Nie pogardzę linkiem do ich strony głównej.

Opublikowano

Serwery dzięki którym działał mbot , tak można to zrozumieć padły , zostanie to naprawione i możliwa jest również nowa wersja bota , proszę nie spamić ,że wam nie działa.

Opublikowano

To nie serwery wpadly. Jest nowa wersja bota 1.15 i po prostu nie mamy do niego cracka. Wystarczy wejsc na bot-heaven.net i poszukac...

http://www.elitepvpe...-1-12b-185.html

Na samym koncu, strona 185. Pod koniec jest jakis crack nie dzialajacy w pelni i bez skanow wiec pewnie fake, ale jesli ktos chce sprawdzić... Oczywiscie musi sciagnac nowa wersje bota.

http://botters-heave...RO110-mBot-1-15

FAKE, Srry. Jakiś scammer

Jesli crakc sie pojawi to na 100% bedzie on na elitepvpers.com Link do tematu podspodem

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-main-discussions-questions/2112054-mbot-unknown-error-occured-while-checking-mbot-update-6.html

Opublikowano

ZObacz jaką wersje używałeś? 12 a jest 15 to co z resztą i czemu dziłało haha mózgi!

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

A ja mam problem na zasadzie ze gdy odpalam mbota to wyskakuje mi jakies cos tam i karze zrobic "update"... A nie mam zielonego pojecia skad i jak to zrobic...;/ ma ktos jakis pomysl?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...