Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo mam proble wyskakuje mi bład " Failed to read data from PFO" urchamia ze zgodnoscią jakby co, a bo mi chodzi tylko nagle net mi padł i po tym już zaczęło właśnie to wywalać

ponawiam
Opublikowano

ja mam taki problem, ze jak wlaczam silka normalnie to jest git, a jak wlaczam go przzez bota, to zamiast nazwy skilli i reszty mam napis 0, jest jakas opcja w mbocie by zangielszczyc to ?

Opublikowano

ja mam taki problem, ze jak wlaczam silka normalnie to jest git, a jak wlaczam go przzez bota, to zamiast nazwy skilli i reszty mam napis 0, jest jakas opcja w mbocie by zangielszczyc to ?

czytaj temat to byś wiedział a nie zadajesz pytania !
Opublikowano

TERAZ JA POTRZEBUJE POMOCY.CO TRZEBA ZROBIĆ ABY OMINĄĆ UPDATE BOTA ?

Nic?Jeżeli pobierz co podałem , zrobisz według instrukcji to nie ma prawa wystąpić żaden update / error.
Opublikowano

Robiłem jak jest ale mam błąd o update bota.

[16:27:33] Tłumaczenie stworzone przez BaKo

[16:27:36] Please update to latest botversion

[16:27:38] Please update to latest botversion

[16:27:39] Please update to latest botversion

Opublikowano

Moglby ktos podac linka do library files

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

ZNOWU KURWA TOTALNA OLEWKA TEMATU I CHUJ.NAJLEPIEJ TAK ROBIĆ.WEŹCIE JUŻ GO ZAMKNIJCIE BO CHUJ MNIE STRZELA OD TEJ WASZEJ PIERDOLONEJ POMOCY INNYM.

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie . Wpisuje login i haslo wciskam połacz i wyłącza mi grę nic sie nie dzieje. Ktos ma jakis pomysl. Win 7 32bit all zainstalowane jw czytalem.

Wszystko pięknie ładnie . Wpisuje login i haslo wciskam połacz i wyłącza mi grę nic sie nie dzieje. Ktos ma jakis pomysl. Win 7 32bit all zainstalowane jw czytalem.

Opublikowano

Często po zalogowaniu do gry i kliknięciu "start training" bot zaczyna się buffować i za chwile się zawiesza cała postać. Wszystko wokoło normalnie chodzi, ludzie expią, a mój char nie może się ruszyć, jak zaczne klikać coś manualnie to crash. O co chodzi?

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

No nie mogę z tym botem. Dochodze na spota, klikam start w bocie i char staje. Po relogu najczęściej już działa. O co chodzi? Jak to naprawić?

Dodam że char to wiz/bard i bot musi zmieniać broń. Wydaję mi się, że właśnie przy zmianie broni na początku na harfe się zawiesza. Chociaż nieraz sam próbuje najpierw dać buffy i puścić bota, ale przed atakiem się zawiesza znowu...

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...